26388
-
#4744 Egyébként állítólag még nagyon kevés helyen (értsd: max. 1 - 2) volt tegnap kapható a COD2, úgyis mondhatnánk, hogy minimális esélye volt, hogy kijöjjön valami release, de viszont ma... -
#4743 Én azt se bánnám ha szaggatna,csak lenne már meg:) -
priluki #4742 Call of Duty 2 a második helyen.Csuszunk vissza... Crackerek bekaphatják,pancser az összes.. -
TomiBone #4741 Majd úgyis jönnek hozzá a peccsek, amik a helyenkénti ingadozást kijavítják, és helyette máshova kettő újat tesznek be. -
#4740 Kis torkos! -
#4739 -
#4738 Márcsak a magyar hiányzik:D -
#4737 A Google szerint:
Well * the good excellent representation play (diagram and sound) * competitive enemy AI * diverse campaign * large play passport in the multi-player mode bad * fluctuations of the performance in some places of the play -
Paranoia #4736 Hát az trééé lesz akkor...
akkor tényleg nagy meglepi fog érni minket a fullal -
#4735 a lényeg hogy mi a szar. az pedig ha jol nézem az hogy teljesítmény ingadozás van.... lehet sokan fognak csalodni a demo szépen ment nekik de a full meg majd szaggat mitn a szar, sztem ezért vannak azok a csunya képek is :s -
#4734 Mire való a Google? -
Szolnokboy #4733 még ha angolul lenne... -
Gut
* Die gute ausgezeichnete Darstellung des Spiel ( Grafik und Sound )
* Konkurrenzfähiger Feind KI
* Mannigfaltige Kampagne
* Großer Spielspaß im Multispieler Modus
Schlecht
* Schwankungen der Performance an manchen Stellen des Spieles
-
Spirit #4731 Mirrorék dolgoznak.Megjött a mai első game az nforce-ra.Reménykedjünk. -
#4730 Call.Of.Duty.2.Courier.Jumped.At.Delivery.Guy-RELOADED -
#4729 punker írtam a házigazdasággal kapcsoaltban de még semmi. mennyi az átfutási idő kb? ^^ -
#4728 -
#4727 nézd végig a fórumot. gorilla szerint csak kölcsönvették(?) -
#4726 Lehet, hogy volt egy Magyar fejlesztő is a csapatban? -
#4725 legalább egyszerre adták volna ki mindenhol
várna a faxom a warezra -
#4724 ez kész! I. Szt. István sírja a CoDban :D -
Spirit #4723 De szar: http://www.iwnation.com/Forums/index.php?showtopic=15704
:) -
#4722 mióta megy a hiszti "kijött már? nem jött ki?" a game..van időm az xp-vel is foglalkozni. Csak 3x rakom újra -
#4721 nagyon nem akar jönni az a tört verzsön! -
Paranoia #4720 Nem késik.Kiadták már az USAban! -
#4719 Nah mi van már? miért nem adják már ki a cod2-t? késik? -
#4718 Rage:
Nem, abbahagytam, nem jött be, agyamra ment az építkezés. Meg a 6600GT bug, várok egy új patch -re, remélem a játékmenetbe s fog majd változást hozni. Erről jutt eszembe, NAGYON remélem, hogy a COD2 -ben feleannyi bug, probléma lesz, mint a BW2 -ben,
Csirke:
Azért ne nyiszáld el a torokod a nagy ijedtségre :D
Spirit:
NM -
rage at work #4717 B&W 2-t végignyomtad már, hogy így ráérsz ? :-) -
#4716 wáááá modi lettél? :DDD
világvége >.< -
Spirit #4715 Előszöris köszi a törlést, engem is zavar,ha szétszedik a fórumot,de kezdek bedilizni:) -
#4714 Jah igen. Gondolom sokan zargatjátok Punkert, Humda -t stb,. szal a moderátorokat priviben mindenféle ügyesbajos gonddal, örömmel venném ha engem se hagynátok ki a szórásból a jövőben :), mivel még új vagyok égek a munkától :), szal bizalommal forduljatok felém. -
#4708 pontosítva: zűrzavar -
#4707 Hozzászólások ezrei:) -
#4706 én annyira nem parázok, hétfőn kijött WWIIOnline 1.20 + CoD multit is csak akkor kezdtem el rendesen nyomni mikor megvettem a Deluxe verziót :) -
#4705 -
Spirit #4704 Mielőtt letámadnátok a warez miatt,inkább az IW marketingpolitikájával foglalkozzatok,hogy mi a logika az elcsúsztatott kiadásban.November 4-e reggel megyek a game-ért, mert a versenyek miatt úgyis kell, de nem bírom ki addig,és gyakorolnom is kellene:) -
#4703 remélem multiban piszok nehéz lesz a használata -
#4702 pedig egy "fridi cica" van a logódban.
:) -
Mentol #4701 Ez nem igaz! Spirit NE hidd el! -
#4700 . Amúgy tényleg aggasztó ez a késés, nem azt mondom, hogy warez forever, de azért azt se szívesen venném, ha jövőben minden zsákbamacskát meg kellene vennem,.