Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2006 Decemberere varhato Unrael 2 motoral.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nahar
Mikor fog ki jönni?!<#pias>

Motorola Defy

Nahar
Ha a képekre rá kattolsz ott már angolul van!!<#eljen><#wink>

Motorola Defy

ranGer2
hé ez németül van.. uágy nemtud frencs vagy englis azt!

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

ranGer2
kõõõccíííí

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

Nahar
jaaa nem,most olvasom,h az egész orosz,amerikai hadjáratok benne lesznek+az észak afrikai!

www.cod-infobase.de

Olvasgassatok!!

Motorola Defy

Nahar
Ahogy elnézem a képeket,nem az észak afrikai harcokat fogja bemutatni??!!

Motorola Defy

ranGer2
hmmm ez a topic ugyis be lesz zárva és ZAKI bácsi vagy valamelyik OBI-s nyit egy másikat csak h õ legyen a témainditó....

dr Kotász
odex
van róla egggyáltalán valami infó???
<#help>
és mikkor adják ki???

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Nahar
MIKOR JÖN KI?????????<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>

Motorola Defy

HU.man Josy
mostmár ezt is tudom <#smile>

KM
Nevezzük nevén a gyereket: loopback.<#vigyor2>

HU.man Josy
Hali 😊)
Örülök, hogy jön a 2. rész... mint a bf-nél =)

lolka... az ip cím miatt "válaszolok" neked... 😊) Csak mert lelkes CISCO tanónc vagyok és épp nemrég vettük az ip osztályokat... ez a cím meg huroknak van fen tarva... lol, nem okoskodok, csak vmiért írni akartam 😄

!S remélem lesznek ujdonságok és nagy létszámu oriás mappok 😊))))

Ob\'s stürmt oder schneit, Ob die Sonne uns lacht, www.wwiionline.hu

grebber
Zsír várom én is.

Next PC upgrade: 2022

ranGer2
cod2? hm.. izé.. ööö <#wilting>

akyyy

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Kori
hadd jöjjön

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

cod 2 :o

\"Gőzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul működő karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"

Met
Ezt zárd be és nyiss újjat<#eplus2>

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

Serpa
nincs.

Sephi
A Finest Hour az van Pc-re is?

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

zaki
állítólag év vége felé jön <#awink>

KM
Igen, gyere játszani: 127.0.0.1!<#nyes>

Taranov
Minek írtatok be? 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

ThePartyFace
ratatatatatatata<#violent>

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

zaki
<#ejnye1><#idiota><#alien><#nevetes1>

Serpa
kijött a multi demoja ??!!
<#idiota>

zaki
namá, ilyet én akartam nyitni <#duma>

várjuk ezerrel, addig meg nyomjuk a multit <#vigyor1><#violent><#worship><#eljen><#awink>

csabawarchief
várjuk <#vigyor1>

Botond
ok
dr Kotász
Kb. annyit tudunk, hogy készül. Szép lassan jöhetnek az infók. Sztori? Helyszín? Motor? Multi? De mindez még soká lesz. Egyelõre ne szóljatok hozzá 😄DD