26388
-
Paranoia #5293 -I just finished the first mission on the game and i had to pause to say thanks for the greatest WW2 shooter ever made . so Many thanks!
örülnek neki az IW fórumon! -
#5292 nem keddtől? nov 1
:)
-
#5291 látom hülye gyerekek még mindig elvannak...no sebaj sulinetnek is lényegében vége péntektől ;)
Call Of Duty 2 Courier Jumped At Delivery Guy-RELOADED
Download: Call.Of.Duty.2.Courier.Jumped.At.Delivery.Guy-RELOADED.torrent
Category: Games > Windows
Seeds: 0
Leechers: 0
Total size: 1.22 gigabyte
Downloaded: 387
korábban az ilyen fake ellen raktam be linket egy progiról...a HBO a filmjeit is adat zagyvasággal teríti a torrenten..
-
#5290 Te milyen demorol beszész? Kijött a full game... -
Mester01 #5289 Komolyan? -
Paranoia #5288 -
#5287 Jéé, házhöz jön az óvoda... :) -
#5286 te ne meg ne válogasd meg a szavaid, hanem le se írd -.- -
#5285 válogasd már meg a szavaidat, nem otthon vagy.... -
#5284 BF2 sz@r (bugcsomag) a többi BFhez képest, ez jó lesz! -
#5283 Ejnye... -
#5282 iszonyat nagy lesz....eredetibe megkell vennem!!!BF2-őt megvettem,most ez jön... -
#5281 600 üzenet reggel óta grat szpemmer köcsögök -.- -
Spirit #5280 -lenne <----látjátok,kezdek kikészülni... -
Spirit #5279 Na mostanra értem el azt, hogy ha lenne tehetném,felülnék az első repülőre,és megvenném amcsiban,ha a gatyám rámenne is:) -
#5278 MP képek! -
Spear #5277 azmég messze van ... -
ent #5276 Holnap után... -
Spear #5274 Hi all, cod2 Mp demo mikor jelenik meg ? -
ent #5273 Telcsiszámot, hogy genyó lehessek és üzenjek, hogy "ÉN MÁR TÖLTÖM!" -
Spirit #5272 Ha tud valaki normális tárhelyet, én vállalom,hogy elsők között leszedem, és uploadolom valahova, amíg single-özök:) 3mbit/384kbit-em van.Reggelig maradok,hátha megjelenik. -
Mester01 #5271 Nah jo8 gyerekek!
Remélem holnap mikor haza jövök 14:30kor már föl lesz téve Netre! :) -
#5270 én a civekel 1 játékot végigviszek és nem köt le tovább. :( Pedig stratégia fan vagyok, de valahogy ez a korszakokon átívelő stílus nem jön be. Emiatt nem szeretem az Empire Earth-öt sem. -
#5269 nem, sajna nem latok piros szineket -
Paranoia #5268 Nah igen,azért remélem nem 1napos lesz a singöl része! -
Spirit #5267 Én gyalázatos tempóval max 20 óra alatt egyhuzamban végiggyötröm a single-t, és tépek multizni:) -
#5266 Hát, speciel ez a játék bőven méltó minimum akkora figyelemre, mint a dutyi2... -
#5265 kicsit belenézek a singlebe és megyek multizni. Az UO-t is vgay 3 hónappal a megjelenés után toltam végig :) -
#5264 egy comb, vagy gyomorlövés után én ugyan nagy ívben leszarnám még a bombát is, regenerálódás ide vagy oda :) -
#5263 én biztos,hogy nem fogok rögtön rászakadni a multira...előbb az SP mindenekelőtt,aztán majd ha végigvittem,akkor jöhet a multi... -
Paranoia #5262 Ki okoskodták ezt a regenerálódást rendesen,ugyhoyg sztem nem lesz vele semmi baj...
Azon gondolkoztam,h hányan lehetnek úyhogy lesz@rják a szingölt és inkább tépik ki a dobozból a cd és MP...Connecting... -
#5261 nem tudni
nincs
nem
no cheat
boltbol
nem, használd a sajátodat
:( -
#5259 mikor jelenik meg?
vagy van mar warez verzio?
lesz benne pb?
van vkinek cheatje hozza?
honnan szedhetem le a fullt?
tud adni vki cd-keyt?
:) -
shiftáj #5258 talán... -
#5257 még mindíg sehol semmi?...nálunk ebből ma már nem lesz semmi...na reméljük reggelre!:) -
#5256 Az ok, de egy nyaklövés után ritkán van gyors regeneráció . Viszont egy szót sem szóltam, ha úgy van megoldva, hogy a kritikus sérülések után nincs automata gyógyulás. -
Spirit #5255 A regenerálódás dolog nem is olyan rossz,ha belegondoltok.Igaz ez sem reális, de a 2 láblövés utáni halál sem az.Vagy ha Nyakon lőnek, marad egy pici life-od, felkapkodod a health pack-et,és mész tovább.Itt egy nyaklövés,és fekszel.És emiatt talán izgibb is lesz a multi. -
#5254 Azthiszem igen, állítólag azzal van egyesúlyozva, hogy jól vannak balanszolva a fegyverek, gyakoribb 1shot kill... De majd meglássuk, még kevés az egyéni vélemény a témáról. -
#5253 baz neked vannak rokonok és eddig eltitkoltad? -
shiftáj #5252 de ugy lassabban mint a single ba legalább?