Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ja!most akartam be linkelni videot de latom mar kesz vagytok tolle!!sujjos lesz..xbox360 ra van egyebkent sajnos egyenlore..
en mar most izzadok a pc s valtozattol..NAGGGYON ZSIIIR LESZ!!!
en mar most izzadok a pc s valtozattol..NAGGGYON ZSIIIR LESZ!!!
remélem majd több videó is várható lesz 😄
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
DE KIRÁLY FASZA MINT AZ ÁLAT A COD 2
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Nekem az utolsó 9 is az
videó...lehet örülni!😄D
nem nagy,de jó ez!😄DD
nem nagy,de jó ez!😄DD
Hopsz! Lehet, hogy a másik COD-os topic-ba linkelte be valaki (épp a lihegését kifogásolta a katonának)!
Akkor elnézést kérek!<#worship>#worship>
Akkor elnézést kérek!<#worship>#worship>
Nem találtam meg õket csak azért mondtam.De még mmindig nem találom itt ezeket a képeket.
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
akkor csak én nem láttam...
én az idérgetésekre leszek kíváncsi!! A nagy szabadság feelingre,taktikázásra,meg ugye a grafikára! Nemtom mi lesz belõle igaz...
én az idérgetésekre leszek kíváncsi!! A nagy szabadság feelingre,taktikázásra,meg ugye a grafikára! Nemtom mi lesz belõle igaz...
Motorola Defy
Biztos ráakarta ébreszteni a jónépet a játék hibáira is...De hát ha annyira szar lenne akkor nem lett volna év játéka...
Ennek a seggnek fröcsög a sz@r a pofájából... Minek írt bemutatót, ha utálja a játékot??? <#nemtudom>#nemtudom>
Hát ja elég furán fogalmaz,de végül is jókat lehet rajta aszalni 😊
Ez a kép nem volt még...köszi!Videó kéne már!!
Ez a kép nem volt még...köszi!Videó kéne már!!
Motorola Defy
Eléggé maximalista a srác!😄D
"szerintem az elõzetes képek sok helyen kifejezetten csúnyák"...No comment...
A cikk 50%-a a CoD/CoD UO ócsárlásáról szól...Így szar,így szkriptelt stb...Ha annyira szar lett volna,akkor egyiket se játszottam vola végig vagy 3x...
"szerintem az elõzetes képek sok helyen kifejezetten csúnyák"...No comment...
A cikk 50%-a a CoD/CoD UO ócsárlásáról szól...Így szar,így szkriptelt stb...Ha annyira szar lett volna,akkor egyiket se játszottam vola végig vagy 3x...
Motorola Defy
szal akkor a Big Red One harci cselekedeteit dolgozza fel? afrika-olaszország-normandia jóóóóóó lesz <#vigyor2>#vigyor2>
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.
Ha ez tényleg igy fog kinézni akkor meglesz az új Far cry szintû játék <#worship>#worship><#worship>#worship> várom már <#violent>#violent>
Forza Milan!!! Csak a foci.. Meg a CoD..
Motorola Defy
NEWS!
Elakadt! Meglátta magus üzenetét, és a költõ szavaival élve:
"Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik."
<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
"Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik."
<#eplus2>#eplus2><#idiota>#idiota><#eplus2>#eplus2>
csak aztán nehogy azlegyen mint uval, hogy tonkrebasztak a jatekot es meg meg is osztottak a scenet
Call of Duty 2: The Big Red One
2005.04.25. 20:02
-Miközben az Activision javában dolgozik a Call of Duty folytatásán, úgylátszik akad ideje más egyéb dologra is.
Ugyanis, egy újabb Call of Duty 2 játék van készülõben, mely a The Big Red One címet viseli. Az új epizód sajnos csak a konzolosoknak készül...
-Az elsõ komolyabb információk, a Májusban megjelenõ francia PlayMag magazinban fognak napvilágot látni. A játék a nem hivatalos híresztelések szerint, valamikor az év végétõl lesz kapható.
Addig is mindenki türelem, az újabb információkról hamarosan beszámolunk.
Cod.hu
2005.04.25. 20:02
-Miközben az Activision javában dolgozik a Call of Duty folytatásán, úgylátszik akad ideje más egyéb dologra is.
Ugyanis, egy újabb Call of Duty 2 játék van készülõben, mely a The Big Red One címet viseli. Az új epizód sajnos csak a konzolosoknak készül...
-Az elsõ komolyabb információk, a Májusban megjelenõ francia PlayMag magazinban fognak napvilágot látni. A játék a nem hivatalos híresztelések szerint, valamikor az év végétõl lesz kapható.
Addig is mindenki türelem, az újabb információkról hamarosan beszámolunk.
Cod.hu
Motorola Defy