26388
-
BBS #5620 Ajánlom figyelmetek be ezt a képet és a mögötte lévő monitor figyeljétek :)
Kép :) -
#5619 ugyanígy volt anno az uo-nál vagy a sima codnál már nem emlékszem pontosan... megjelent és utána 2-3 nap mulva lett riliz belőle..... -
Mester01 #5618 Fiuk de most komolyan szerintetek miért nincs föltörve?
a,Nem lehet a védelem miat....
b,Dolgoznak rajta csak nehéz?
c,Vagy játszanak vele és majd kiadják? -
shiftáj #5617 ^^ én is szépen kérem ^^ -
Szolnokboy #5616 te mennyit játszottál a cod-dal aranyapám ? Godzilla-Ricky powa...nála nincs jobb ! -
#5615 na adjon már vki ennek a djcom gyereknek egy példányt hát olyan szépen kéri -
abonyitomz #5614 csomoan kiadták cds DVDs változatba amihez kell segédprogi , most kiadta a FLT ami siman müxik , kiadta az Emporio ahoz se kell semmi tudomany -
Szolnokboy #5613 olyannyira sokat hogy egyszer végigtoltam a kieggel együtt plusz 1 hétig multiztam vele....a 2 is kb ennyire kell -
Mester01 #5612 Ez biztos hogy nem! -
abonyitomz #5611 nem a cod 1 aranyom , lásd a garand kinezetet!!! -
shiftáj #5610 Látom nagyon sokat nyomod a codot h nem tod megkülönböztetni ^^ -
rdo #5609 Ezt most nem értem. -
#5608 Van szemed? :D -
shiftáj #5607 cod1... höhö
alapból a térképet nézd már :\ -
djcom #5606 Adjanak egy példányt a COD2-ből,megoldom.... -
Szolnokboy #5605 ne zavarjon hogy ez a CoD 1... -
abonyitomz #5604 nem , lásd FEARt , egy csomoan kiadták egyik jobb mint a másik -
shiftáj #5603 ??? ez milyen graficsszinten lehet? :\ -
rdo #5602 semennyi sztem. a crackercsapatok nem egymással "harcolnak", hogy kinek sikerül először? -
shiftáj #5601 jó de nem hiszem h crackel hanem tápos bigyusszal nem? mert én crackről beszélrtem de ha mégis azzal tolod sry -
#5600 Én most lelépek angolra. De miután elég sokan panaszkodnak, ki vágok egy részt a moderálási szabályokból:
Mások szólásszabadságának csorbítására alkalmas hozzászólások, fenyegetés, személyeskedés, rágalmazás, emberi méltóság megsértése, a vitapartner lejáratása, szidalmazása, minősíthetetlen hangnem
Aki ezt átlépi, azt Punker kezei közé vettem! -
#5599 Nincs az 2 nap, csak kevés helyen volt kapható eleinte és 25. az mégsem a boltokban nap volt, hanem a szállítjuk a boltokba nap, tehát igazából tegnaptól van kint a boltokban. :)
Meg ám az is lehet, hogy a multi töréssel tökölnek ennyit, arról se tudni semmit... -
#5598 World racing 2 a legujjabb Starforce 3.6xxxx véfelemmel ellátva mégis nyomom már itthon.. -
#5597 csak mondom hogy amikor anno még a San Andreast feltörték vártak vele pár napot, ha jól elmékszem akkor is kettőt, és evvel "tisztelegve" a rockstar gamesnek.
Nem tudom mennyi igaz ebből. -
shiftáj #5596 igaz h starforce3 as de mondok egy pl t amit asszem kb egy évig törtek: Toca Race Driver 2 -
rdo #5595 Azért valami trükknek csak kell lennie, mert ilyet én még nem láttam, hogy 2 nap ne legyen elég feltörni egy gamet.... nem? -
#5594 Az eszközkezelőben és letiltottam és szevasz..
Ehhez nem is kell ECDL vizsga :)) -
shiftáj #5593 ja nem nagy cucc kivéve ha használod a cd/dvd meghajtódat mert akkor mindig le kell húzgálni elvileg -
djcom #5592 Ez most tetszik:)
Csinálok majd.Ok? -
#5591 nemtudom most minek siránkoztok NEM starforce véfelem lesz, ha talán esetleg mágis akkor is el lehet azt inditani nem olyan ördöngösség az.. -
#5590 Dx9 rendering továbbra is elég gázos állítólag, szóval már bug szintjén akad (bug szintjén, vagyis nincs oka, mert annyira nem szép).. Annyira nem olvasgattam utána, úgyhogy nemtudom, hogy olyan szinten-e, mint a demoban. -
#5589 off. djcom csinálhatnál nekem klafa bannert. viszont a tiedet visszarakhatnád a régit, sokkal tutibb volt :P ON -
shiftáj #5587 semmi se biztos... és nem kérdezhetem meg vagy egyébként mi van most itt? -
#5586 mit aggódsz neked aztán biztos nemfog akadni az atom gépeden.. -
shiftáj #5585 uhh most néztem meg ezt a dawnville os movie -t (MP44 -est) nem valami bíztató ez a 20 fps. vagy netán fraps al vette azért scak ennyi? -
#5584 Nem azért mondtam, csak, hogy van ilyen, mert tudnak CD-re is, tehát ez nem zárja ki, hogy itt ne az lenne, azzal meg sorry nem töltöm az időmet, hogy minden release nfo-t megnézzek... :D Persze az, hogy StarForce3-as az csak pletyka volt, de viszont az is csak pletyka, hogy SafeDiskes (magyarán fogalmunk sincs, hogy milyen védelem van rajta)... :D -
#5583 azt kijön leszedi, a ( multi remélem nemfog menni törtel ), ugyse fogja megvenni csak a szája járt eddig neki és eddig tartott a cod2 pályafutása, soha többet itt nemfogjuk látni.. -
#5582 Évek alatt már kifejlődött a Szelektív olvasás skillem, így pár perc alatt át lehet olvasni egy napi adagot. :D -
#5581 ehh írni írják, de olyan (CD-s) játékkal még nem találkoztam amit SF véd...
te?
ezt se az fogja tuti :) -
#5580 CD/DVD-ROM Protection - StarForce Professional 3.0