26388
-
toza #6601 felre erted!a fenti link nemadas tema tegnap ejfelre vonatkozik..vot itt egy probalkozas cloncdkel stb..arra vonatkozik a tiltas...warzon mar fenn van mindenhol..toltheto ezerrel...szoval nem ugy van ertve ok?!csak nyugi -
#6600 1. Igen.
2. Internetről.
3. Igen.
-
shiftáj #6599 majd minnyá jön az én fps beszámolóm is :) -
#6598 én majd holnap ilyenkor! -
#6597 Hi!
Valaki felrakta már?
Honnan töltöttétek?
Megy a játék? :)
-
shiftáj #6596 én is itt voltam :)
TELEPÍTEEEM :d -
#6595 nekem tuti az lesz :) -
#6594 lehet az lesz,hogy hagyom a singlt,és megnézem a multit!:DD -
#6593 Majd írj, hogy megy fullon!
Csak aztán ne anyázódj, ha nem jól! -
Paranoia #6592 OOOhhh igen
Már töltöm is! -
#6591 Ha tunád mi volt itt az éjjel ! -
madmanic #6590 Te figyi.. ez ugye komoly? mert üveges tekintettel nézem a flashget szálálóját... teljesen fel vagyok csigázva... és ha nem lesz jó valakit addig ölök amíg meg nem hal.. és ha már meghalt még egy picit ölöm just for fun... -
shiftáj #6589 csomagolom :DDD jeeeee végreee -
#6588 :D Ha linket kér v.ki azt kitíltják? Hát nem együtt vártuk ezt a kurva gémet? nNekem mind1 me má töltöm csak eléggé patkány dolog! -
shiftáj #6587 arról h fenn van warezon :) -
#6586 Sziasztok Jó reggel ! Tudja valaki mi ez a Dx7-es hülyeség , nekem ati 9600-om van és félö hogy azt csinálja mint a demóval (lelövi a gépet ), vagy ezt már megoldották a game-ben ! Plz help ! -
Paranoia #6585 Jó reggeeelt .
Mirről maradtam le??:)
Házigazda: Eisenhower. gratula:) -
FLeK0 #6584 Van olyan jatek (hl2), ahol ez lehetseges. -
#6583 "én el kezdem letölten és mire végig játszom 2 pályát lejön a többi is"
:-)))))))
ezt máshol olvastam......végül is logikus...
:-))))))))))) -
#6582 milyen nagy lett a csend!:DDD
csak nem mindenki játszik?!:DD
amúgy valaki elkezdte a szinglt'? -
shiftáj #6581 akkor most tört gamel nem lehet sok eredeti szerverre menni vagy egyáltalán nem? :\ -
#6580 detto...nekem este 9 lenne mire lejönne...de akkor meg már minek...inkább délben beregelek,aztán amíg nem vagyok itthon lejön 1CD,majd éjjel a többi 3 GB-t!:DD -
#6579 velem biztosan, de csak holnaptól szvsz, mert mire leér... -
shiftáj #6578 még 2 file :) -
#6577 nektek eredeti? tört játékkal lehet multizni? -
Spirit #6576 Úgy látom semmi értelme a képeknek,videóknak.Nah beállítom immáron dx7, full-ra, és irány a single, délután jönnek codozni a haverok:)Addig van időm:) -
#6575 Isteni szerencse, hogy 4-napos hétvége jön. Remélem OBI szerveren találkozunk, Yoss, Serpa, JTB, Dietrich! -
abonyitomz #6574 LEHET egy csomo szerveren multizni , most voltam SDzni Burgundyba és HQzni Carentanon , na bye all , mentem vissza tolni -
Spirit #6573 Hogyan kell a fraps-et regizni?régebbi verzióm van csak, ami regizett,de az nem hajlandó futni.Az új meg csak 30 mp-es videót enged. -
#6572 csak a demoval játszottam de már az kurvajó -
#6571 Nahát! Csak neem? :D -
#6570 jó reggelt! már csak 1 órát kell kibírnom... -
#6569 ezaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
VÉGRE egy szép reggel..na majd az éjjel lezúzom -
#6568 most értesültem a jó hírről :o
-
#6567 Mondtam hogy már nem kell sokat várni! Ha valaki játszott vele egy kicsit és nem tul elfogult, ossza meg velünk tapasztalatai legyen oly kedves! -
#6566 -
#6565 cod a zisten...hazamegyek énis elkezdem letölt...öhhhöm..megveszem -
shiftáj #6564 nekem még mindig van fél óra a letöltésből -
#6563 ha tetszik a játék, akkor én is topiklakó leszek itt :)
remélem befogadtok :D -
#6562 Steam van fennt. Egyébként itt olvashatsz róla...