Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy csak azért írtam le a véleményem, h aki feljön lásson negatív kritikát is. Elvégre ez nem cod fanclub, hanem 1 sima fórum. Sztem megvenni semmiképpen nem érdemes, a single részbe is legfeljebb belejátszani.
Egyébként, ez egy játék...
És ha igen akkor mik?
Amúgy az egyetlen gáz, h az angol hadsereg dobtáras cut csõszájafékes thomsont használt... Szóval nem ezt, ami a codban van... De mivel ez a játék minden tekintetben 1 kalap szar, nem kell ezen se meglepõdni...
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
priluki: javítva :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
meg jó poén lesz mint írja, hogy a tank felrobbanása elõtt kiugranak a srácok és megpróbálnak eliszkolni. gondolom ez nem mindig sikerül majd így nagy repüléseknek lehetünk majd szemtanui :)
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
Szentem is fasza.
off
Punker: úgy kiabálnék egyet, megengeded? De csak akkor... Utána törölhetnéd
on
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
kúl<#hehe>#hehe><#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>.
Szerintem jó lesz ez a CoD2<#wink>#wink>,csak lehessen végre már leszedni<#hehe>#hehe>.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
ilyen alapon a gurusok is mindent fikáznak amiben találnak negativumot
1: kurva rövid. Asszem ezen senki nem vitatkozik.
2: Lényegi változást nem jelent a cod-hoz képest. Ez persze nem jelent semmi negatívumot, mert az elõdje is ûber volt, ez is az lesz. De én semmi komolyabb változást nem látok. Olyan mintha szebb graffal és apróbb módosításokkal adták volna ki a kiegészítõt :). Ez persze egy 3 perces demó alapján nem lehet végleges vélemény.
3: nálam ha DX9 fut, akkor kb 20 fps az átlag. Mivel TFT-m van, erõltetem a nagyobb felbontásokat (1280x1024), de itt szaggatós a téma még legyengített details mellett is. 2200+,1G RAM, 6600GT<- ez kevés lenne? DX7-ben nincs probléma, ott fut szépen.
Amit hiányoltam: jó lenne már kicsit tényleg úgy érezni, hogy csapatban harcolok, nem pedig mindenki várja, hogy én bemenjek egy ajtón, hogy odamenjek egy doboz mögé stb, addig meg állunk és nézünk. AI=nulla, ugyanúgy scriptelt jelenetek vannak végig mint a codban, ami persze nem baj, csak a demó 3. végigjátszása már elég rush jellegû volt még durvább szinteken is:)
Szóval sztem egy nagyon jó kis folytatást fogunk kapni, ami takar semmi eredeti változást. Bár ami mûködik, azt nem kell erlontani ez tény... de ...
A multi egy teljesen más kategória. Arról majd külön okoskodok ha lesz vége. Addig is megyek FEAR-t játszani. Az inkább újdonság mint ez... <#alien2>#alien2>
felejcsd el.
nem u volt h kb ezen a heten jon mp demo?
egyebkent meg nyilvan valosagosabbra sztnem megcsinalni inkabb nem celjuk h neked ne teccen!nezd meg a tellisz avalaszos meg aa kobojos szineszes vkinek az angyalai,vagy aranya v mittomen ..nem jut eszebe de a vegen van tiger tank meg aranyer mennek .. c filmben kb minden fegyvernek ua ijen hangja van. sztem ebbe bele kotni felesleges volt:D
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
na meg milyen hangja van?
erõteljes visszalépés a cod-hoz képest - szvsz
viszont kijott BIA EIB! u h aki a 4 loveses hedsatot szereti inkabb az is megnyugodhat..
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
x800 -at még a 6600 gt is megveri... és az xl sem közeliti meg a 6800 gt-t.....
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.