Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
-----------------------------------
ALAPLAP: Asus P4C800-E Deluxe alaplap ( bla bla bla ...)
------------------------------------
RAM: Kingston HyperX 2GB DDR 400MHz
------------------------------------
VIDEÓKÁRTYA: Asus AX800PRO 256MB DDR
-----------------------------------
<#eljen>#eljen>
biaeib ..jo lett..hedsat szokasos..talan vmivel konnyebb bevinni..5 lovesbol 2 talal!grafika rendbe van.. ai tenyleg idegesitoen aktiv.. mappok jok!terep paja fless megvan...kerulgetos flank him finis him tema megy...nagyon redben van...
pc n lesz majd erdemes inkabb vegig tolni...box on meg mindig tul konnyure van alliva nyilvan nehezkesebb celzas miatt...jaa es mocsok veres meg csunyan beszelnek..!!
szoval 5 bol 8 pont...
on
az hogy lehet h legjobb legdragabb vga kkal is szarul fut a gama..6600GT az mar nem is szamit felsokategoriasnak?!cod 2 ben egyebkent meg az teccik nekem nagyon ami varhato volt tolluk es dicseretes teljesitmeny..h rohatt kicsi gepigenye van! puszi erte
GIGABYTE K8NXP-SLI, 4200+ A64, Leadtek 7800GTX (510/1450) 256mb, 2GB 500MHZ KINGMAX, Chieftech BA-02-B-B, 500W-os FSP táp, 666 GB HDD, WATERCOOLER mindenen.
OFF
2153 Mhz nem eleg? egyebkent 2200+ xp s amd azt jelenti h ugy megy mint egy 2200 celeron nem?!?mert h alapbol a 1800 MHz fut..es innen lett huzva+350 Mhz ! de igy is szar... 9800 se meg 8 pipelinnel meg 380/620(310) et tud... csak elegnek kene mar lennie..de mindegy..
na..ki irtam BIA EIB et..megyek kiprobalom...
ja ..xbox ra..majd elmeselem mijen vot...csaaz
majd csinálok screenshotot
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/
Hiába tuningolod a Selejt Editionodat abból akkor sem lesz pro!
a 2200-es procit is hiába húzod max akkor lenne értelme, ha amd-s lennél hanem inteles és eredeti p4-ed lenne.
Ne várd azt ettõl a géptõl, hogy elvigye a legújabb játékokat nagy felbontásban minden extrával!
És hiába veszel ennyi memóriát, ha a többit nem fejleszted megfelelõen hozzá.
https://www.twitch.tv/kigyi https://www.youtube.com/user/kigyi23/
azt hiszem van még mit optimalizálni az engine-en. Talán nem egy lassan 6 éves motort kellene faragni, hanem alapjaitól kéne írni egy újat. Vagy licence-lni egy használhatót. Ezeket persze csak akkor mondom, ha a dolog így marad a végleges verzióra is.
hogy a picsaba hoztad ossze ezzel a konfiggal a ful jo futast?dx7 esen megy ugy nem?!?!
nekem 512 333 mas samsung ddr meg 2*256 400 as ram van meg 9800 se pro ra modolva 2200+@2600+ 2153 Mhz vel es megis kohog dx9 en.. dx7 een fuljo persze..de azon azert laccik h nem az igazi...egyebkent unalmas mar ez a dx tema kicsit...
ON
kokesz : cod.hu n meg a "hamarossan..."felirat kicsit uncsi mar vagy tobb honapja.. ugyhogy azzal nem megyek semmire... mongy jobbat!
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
és van neki egy fia aki 3 éves most szokja a számitógépet õ lesz az ifj.@TiKiN 😄
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szóval mondjuk 1024x768 felbontás (de inkább 1280x1024 kéne, tft-m van). Model meg hasonló detail-eket próbáltam váltogatni egy sem jött be igazán, az átlag 20-25 fps. Igaz sokkal alá sem megy, de nekem legalább 50 kéne...Az a fura, hogy pl a FEARben legnagyobb felbontáson minden maxon és simán bírja. Pedig ott mintha több dx9 effekt lenne. Vagy csak úgy tûnik...
a gép:
AMD2200+,1G DDR,Inno 6600GT
Nyugi ne idegeskedj, hogy van gyorsabb kártya a tiednél, ráadásul olcsóbban. Mindenki hibázhat, még te is. 😊))))))
Off off
Szal multi demo tényleg jöhetne azzal ellennénk egy hónapig.
mert csak xbox 360 as kepek vannak mindig mindenhol!!!?!?!??eez gyanus!!!nem is lesz cod 2 iden?vagy mi!!!???!!!
nickked?