Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tavaly lehetett jelentkezni beta tester-nek erre a gaméra és kaptam is rá lehetõséget.
Tegnap elküldta a cég az FTP címet ahonnan le tudom szedni az mp demót.
Írták hogy minden képpen megvárják a véleményem mielött kiadják az mp demot...
Sajna én csak vasárnap este tudok vele foglalkozni....de hétfõn el küldöm nekik a tapasztalatokat.....
addig is türelem....
<#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1><#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1><#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1><#buck>#buck><#nevetes1>#nevetes1>
a mohának mindig a déli oldala fás
és hogy "feldobnák már netre azt a kurva mp demot!".....milyen "AZT A"?
ÚGY NÉZ KI NINCS IS TERVBEN,HOGY LESZ!!!!
\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler
jól be kéne menni a szerverre és anyázni hogy te homok az apád faszát jáccol itt inkább raknátok már fel netre az mp demot a népnek!
Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
multiple gametype and maps w(h-?)ere being played yesterday - több játéktípust és pályát játszottak tegnap
multiple gametype and maps where being played yesterday
Nah valaki kurva gyorsan forsitsa le! 😊
Forás.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
(\__/) ( X.x) ( } . { )
es hirek?azok nincsenek?en nem lattam semmit😞
De nem vok telhetettlen ezért beérem a CoD2 MP DEMOval is..
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
(\__/) ( X.x) ( } . { )
"Somehow Activision seems to have forgotten the "Gold" announcement for Call of Duty 2, because the game is supposed to be finished and already on its way to a european pressing plant. There 25000 CDs/DVDs are pressed within 12 hours by one machine, 6 machines are supposed to be running 'round the clock for Call of Duty 2. Therefore the game will hit shelves in time (25.10./03.11)."
Ezt találtam...
The guys from cod-infobase didn't mention, where they got this info from...
But, the AVI Testserver is public now and no longer passworded (MP demo?). However, in a few weeks I can hold this game in my hands .
a mohának mindig a déli oldala fás
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."