Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
HI *.*!

Tavaly lehetett jelentkezni beta tester-nek erre a gaméra és kaptam is rá lehetõséget.
Tegnap elküldta a cég az FTP címet ahonnan le tudom szedni az mp demót.
Írták hogy minden képpen megvárják a véleményem mielött kiadják az mp demot...

Sajna én csak vasárnap este tudok vele foglalkozni....de hétfõn el küldöm nekik a tapasztalatokat.....

addig is türelem....

<#buck><#nevetes1><#buck><#nevetes1><#buck><#nevetes1><#buck><#nevetes1>

a mohának mindig a déli oldala fás

Ne itt kérjétek emberek..MINDENKI MENJEN AZ IWNATION FÓRUMÁBA, ÉS OTT KÉRJEN...Talán még hallgatni is fognak ránk...én heetk óta ott vagyok, sok bug-ot javítottak ki, és ötlett vettek bele, amiket a fórumon írtak...gyerünk gyerekek!!!
és hogy "feldobnák már netre azt a kurva mp demot!".....milyen "AZT A"?
ÚGY NÉZ KI NINCS IS TERVBEN,HOGY LESZ!!!!
jaja.....demooooot akarunk,demoooot akaaruuunnnnkkkk<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#hehe><#gun><#violent><#banplz>........<#hehe>.

\"A háború én vagyok\" Adolf Hitler

Eisenhower
most bent van egy iw-s srác a szerveren.... persze õ az elsõ SpicyPeanuts
jól be kéne menni a szerverre és anyázni hogy te homok az apád faszát jáccol itt inkább raknátok már fel netre az mp demot a népnek!

Mész a faszba a dámáiddal! ^.^ TDU: eisen81[HUN]

odex
hát már igazán mondva siethetnének az mp demoval!

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

Eisenhower
jah. volt minden ctf s&d dm tdm hq meg még egy vmi de arra már nem emlékszem. most épp TDM-eznek ezek a genyák. ahelyett hogy feldobnák már netre azt a kurva mp demot! <#gonosz3><#duma><#rinya><#boxer><#help><#nemtudom>

dr Kotász
I doubt they where testing an mp demo - nem hiszem, hogy többjátékos bemutatót (😄D) teszteltek.
multiple gametype and maps w(h-?)ere being played yesterday - több játéktípust és pályát játszottak tegnap
Eisenhower
sztem vmi olyasmi hogy tegnap tesztelték (talán multi demot ) a multi részt

i doubt they where testing an mp demo
multiple gametype and maps where being played yesterday

Nah valaki kurva gyorsan forsitsa le! 😊

Forás.

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

akkor ugy mondom h "kijott"..kloncds..stb...de inkabb hir cod 2 mp rol vagy barmirol az van e ?!
Malakai
Egyrészt, már elölre le volt fektetva, hogy mikorra jön a CoD2 és a FEAR is, a FEAR-t feltörték még most (18. jelenik amúgy meg), nemhiszem, hogy emiatt tartana bármit is vissza az IW... Hogy warezban? Ejnye-bejnye.. 😊 Amúgy meg nemhiszem, hogy már oda jutott volna, hogy warezolják.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

jojo!en csak mondom h ezert kell varnunk..huje pezhajhasz izek miatt..de no para..vannak meg csodak...

es hirek?azok nincsenek?en nem lattam semmit😞
Engem nem érdekell a F.E.A.R engem csak a CoD2 FULL érdekell..
De nem vok telhetettlen ezért beérem a CoD2 MP DEMOval is..

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

na..kinn van a FEAR..szoval ezert csuszott cod 2..mindig a huje versenges miatt szopunk mi,fogyasztok..nemer
Eisenhower
mi na? pi-na? ^^

na?

Ha IW-s, vagy AV-s emberke mond valamit, azt nagybetûkkel fogom írni, nyugi😄
Eisenhower
a megjelenést egy videoban mondta el az iw vezére....

Malakai
Ez is ilyen nem tudni honnan van az infó hülyeség egyrészt, másrészrõl komolyan gondolják, hogy egy ilyen csapat, egy ilyen névvel elfelejti bejelenteni a GOLDot? 😄 Szerintem a német oldalon lévõ akárkitõl ez is csak ilyen kamu-infó.

(\__/) ( X.x) ( } . { )

Még semerre...de elméletileg lehetséges,hogy kapunk...de még SEMMI nem biztos, csak az, hogy 25-én amcsiban, nov 4-én EU-ban meg fog jelenni😊
Eisenhower
ezt én is megtaláltam. akkor most magyarul is jöhet ^^

mp demo? merre van már? <#shakehead>

I found the following On cod-infobase.de (translated by myself):

"Somehow Activision seems to have forgotten the "Gold" announcement for Call of Duty 2, because the game is supposed to be finished and already on its way to a european pressing plant. There 25000 CDs/DVDs are pressed within 12 hours by one machine, 6 machines are supposed to be running 'round the clock for Call of Duty 2. Therefore the game will hit shelves in time (25.10./03.11)."

Ezt találtam...

The guys from cod-infobase didn't mention, where they got this info from...

But, the AVI Testserver is public now and no longer passworded (MP demo?). However, in a few weeks I can hold this game in my hands .
Bocs.....javítok....tehát:A kaszás mesélte nekik tea délutánon<#hehe>.....csak elírtam.

A kaszás emsélte neki a tea délutánon<#hehe>...ha jól emlékszem,még a GTA:San Andreas se volt sf-s....pedig azon is mennyit agyalt mindenki,hogy vajon rajta lesz-e a védelem...és nem volt.

szedték
sehol nemtalálok jelet arra, hogy sf-vel lenne bevédve a játék, pedig jól körülnéztem :/ nemtom honnan szedtél ezt a rémhírt..
Eisenhower

Eisenhower
én nem mert annyira álmos voltam hogy leszartam az egészet. mondom ha kijön akkro se tudok vele gémelni csak ma délután

Sanko
jééé lehet billentyûvel is irányítani?

Malakai
Hehe, csak nem beszívták a tegnapi-mai várakozók? 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

szép!

Mutatos darab,de aki már a régit megszokta...

bigapó
jó lesz nekem a régi billentyû is😊)

The Matrix has you...

Fanatikusoknak<#smile>

hat sehol semmi?!ezert keltem ijen koran?!😞
Akkor jo éjjt...

Spirit ,eltüntél msn-böl

Sanko
Domino elõzetes

EZ NEM A DEMO..csak ÁLLÍTÓLAG itt lesz..nem hiszem..
Sanko
:-) ok.....volt korábban egy link aasszem a fileplanet vagy hova...ot volt külön COD2 szekció...azt nem tudod?

Ha lesz valami, úgyis írom...látod, 3 percre Rá azonnal válaszoltam..mondtam,hogy figyelek😊
Sanko
csak kérdezem....hogy lehet-emár...

Hogy mi bajod van?...megtámogatnád egy linkkel?<#mf3>
Sanko
....MP DEMO DOWNLOAD.....

1 minute...kezdek begolyózni...na most lemyegk a kutyákért..2-3 perc kihagyásért elnézést..
<#kacsint>
trident
<#kacsint> A tesztszerveres dolgot láttam én is, kíváncsi vagyok.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Javulok, most 4 perc kellett a válaszért..😊