26388
-
#10374 sztem ilyenfajta kérdésekkel csak magadat mutatot hülyének... -
Rain1 #10373 Sejtettem, hogy a CPU vagy a VGA hőfokát mutatja :)
Honnan szedted le? Az én VGAm sajna nem tudja mutatni a hőmérsékletet, de hátha valakinek jól jön.
Ekkora gépigénnyel lehetne bechmark-olni 1600X1200 DX9 EXTRA-n, nem? :) -
Richard90 #10372 lool dehogy
a videokártyámnak a maghőmérsékletét mutatja (tegnap aktam rá az új zalnam hűtőt és mit mindjak : NAGYON JÓÓÓ -
Rain1 #10371 mi az ott a bal felső sarokban? mutatja, hogy hány fok van a mapon, mert akkor az időjárásnak megfelelö skint raksz be? -
#10370 és az menő? -
#10369 igazán hálásak vagyunk érte... -
Richard90 #10368
Cod 2 rekordom
gondoltam megosztom veletek -
#10367 azér nem történt, mert a DOD miatt gyorsan össze kellett dobni ;-) -
Táltos Bandi #10366 Sziasztok!
nemtudom kijátszott már a Call Of Duty 2 Big Red One-al, de akinke megvan és tudna nekem segíteni (cikkírás, tippek trükkök) azt megkérném, hogy a [email protected] -es címre írjon nekem. Nagyon megköszönném!(ha van MSN-ed akkor pedig: [email protected])
Köszi előre is biggrin.gif -
#10365 Jelenleg azokat tudják modolni, ami ugyanúgy van, mint a sima cod-ban volt.. Mivel rendes engine váltás nem történt. :P -
#10364 Cefre: ha lesz SDK, akkor tudnak a pályakészítésbe belefogni (skinek már készültek)
Danton: vannak, sok van, neten, leginkább úgy ha a szerverre vannak telepítve. -
Danton #10363 mellesleg fegyvermodok, szkinek stb, mikor lesznek, vagy ha vannak, akkor hol, és hogyan működnek
-
Danton #10362 ez egy kurvajó game!!!!
már az első része is átjött, de ez valami csúcskurvajó!
Jó lett! -
Cefre #10361 Mikor jelenik meg a german front mod? -
#10360 aki dec.17.én multizott, az sztrájktörő!!!
-
#10359 nevet animálni -
#10358 ezzel mit kell csinálni? -
#10357 "Hamarosan nyitunk!"
^.^
-
#10356 Egyelőre a fórum működik: a jelenlegi cod.hu. -
#10355 "ennyi postban gondolom nehéz lett volna leírni egy számot hogy hova ugorjak"
Mivel a számokat mi sem fejből írjuk, mi is úgy találjuk meg, ahogy neked kellene. Beírjuk a keresőbe. Helyetted... -
skristof #10354 sajnos nem találtam meg..
magyar cod honlap meg meghalt?!?!
nah mind1, köszi szépen, szvsz mehetne bele faqba -
#10353 Link.
Ennyi post alatt meg is lehetett volna találni. -
skristof #10352 tudok
mint írtam lent, nem vezetett célra
ennyi postban gondolom nehéz lett volna leírni egy számot hogy hova ugorjak, amit esetleg bele lehetne tenni a faq-ba -
#10351 Tud.
Gondolom te is keresőt használni.
-
skristof #10350 és te tudsz olvasni? előtte eggyel mit irtam? -
#10349 Olvasni tudsz (mert írni nem)? F.A.Q. -
DrAk3 #10348 csá all valaki help plz hogy hogy lehet animálni a nevet -
skristof #10347 sziasztok!
faq-ban ugyan benne van ez az animált név, illetve egy link van, de az frankón 404-es.. visszakerestem topicban is, de nemigazán találtam rá választ
valaki tudna dobni egy leírást?
htx -
#10346 Sziasztok,
Kérek mindekit aki érdekelt CB-ben és azt is aki még nem, hogy szavazzon az oldalon a "Hungarian 5on5 SD"-re, hogy minél hamarabb legyen ilyen ladder!
Köszi
-
#10345 a célkeresztet milyen consol parancsal lehet kissebbre venni? -
Rain1 #10344 Csak akkor müködnek a skinek ha PURE OFF a szerveren.
Vagy ha a szerveren is fent van a mod. -
#10343 Valaki tudna ajánlani nekem olyan skin packet ami multihoz is jó?
Mer amit leszettem az jól néz ki de csak sp megy :( -
#10342 Ilyenről nem olvastan semmi hivatalosat, vagy ráutaló dolgot (szvsz egyelőre nem is baj) -
#10341 hűűűűha:) -
#10340 gondolom járművezetés nem lesz benne? -
#10339 :D Remélem nem, remélem csak unatkozott valaki és nem akarják kiadni, meg eladni.
Szivem szerint hipnotizálnám a készítőket, hogy bugfix...buuugfix...buuugfiixx!
Teli lesz így is mindennel pakolva (tüzérség, rang, kasztok, modellek, skinek), inkébb kevesebb újdonságot, stabilabb módot szeretnék... -
#10338 DVD méretű lesz? -
#10337 Néhány új GFM kép...
Reanimáció GFM módra:D
Support - mg-vel?
Igen...:D
DVD borító?!:D
Koncept art: megvagy snecie! -
#10336 Na4 végigvittem az egyet is hiánypótlásként. Hááát. Nem mondom hogy rosszab mint a cod2 de a befejzés Belinben egyértelműen jobb mint a 2 befelyezése. -
Bekre Pál #10335 Ja, megértelek, de a srác nem a vendégátcsalás és rivalizálásra gondolt, hanem a cod2 multiban való játszásra, de sajna ott van ez a topik és nincs mit tenni