Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

na de varja ma!!dx9 ben vagy sx7 ben?!mert h 7 ben mindenkinek ,legszarabb geppel is maxon fut..de 9 aaz maas..
Ehhh nekem semmi bajom a CoD 2-vel..
Simán megy és jóval szarabb a gépem mint Spiritnek. 😊
Sõt sokkal szarabb..
Athlon XP 2200+,1GB DDR 400,ATi Radeon 9600 SE...
Szal.. jo mondjuk nem vagyok maximalista,de tok azér jáccani.. fearbe 47fps -m volt.. de ha nem hiszi el fear,nyomhatok screenshotot :o)
Call of Duty 2 - Magyarország

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

sztem kapscold be a dx7 et nem olyan rossz azzal 😊

most akkor télleg kint van a gammma?

errol volt itt szo korabban,kulfoldi forumokon sirtak h izmos geppel is akad..pecs lesz ami segit nyilvan...aa "sokkal szebb"az azt jelenti h ez kb szar cod hoz kepest?!dx7 en kell vegig nyomni majd?😞((
Call of Duty 2 Magyarország: http://www.cod2-hungary.net/

[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu

érdekes , nállam a CoD 2 dx9be több fpst mutatott mint a fear full grafon....
(de már nincs sok hátra hogy teszteljem)

GYEREKEK, EZ ÕRÜLET.Ki se merem próbálni.
Beléptem a menübe, beállítgattam mindent, nagy bátran max graf, indítok egy multi carentant(mást még nem próbáltam,nem merem)..egyedül..5 mp alatt bejön hála a gépemnek...
6....ismétlem 6 egész darab frame per secundum!!!!!6!!!!
de gyönyörû..na mondom akkor közepes graf, ez így nem lesz jó...25, ismétlem 25 fps átlagban, de sikerült 17-et is prdukálnom!!!!
a COD1 SOKKAL szebb extra beállításokkal, és nálam még úgy is 200fps-el ment.

és a végén a gépem:
A64 3000+ húzva 2466-ra, vagyis 4000+-ra, 1gb 400-as ram, MSI K8N SLI alaplap, 6600Gt 128mb agyonhúzva.

Nem merek nekiállni a single-nek..Már driver váltás is volt....3 fps-t hozott plsuzban.Gratulálok IW, a FEAR is jobban fut FULL GRAFON!!!

UnknownAsshole
Remélem használjátok majd a tanácsom és kivánok <#lama>mentes topigot de most mennem kell suliba^^
támogatom

UnknownAsshole
SZERINTEM! Csináljatok egy (gumiban vagy akárhol) COD2 - WAREZ topikot és rakjátok be a linkjét a itteni BANNERbe mert ez kevesebb fáradozás lenne mint az hogy napokon át itt figyeltek ebbe a topikba 0:00-tol 24:00-ig.
Odairjátok hogy mittoméén... "MINDEN AMI COD2 WAREZ" aztán oda küldjétek az embereket ellenkezõ esetben bünti pont jár minden warezos hozzászólásért!
Mert ha jól tudom itt nagyon elleneztétek a warezos hozzászólásokat.
de ez csak SZERInTEM
indít multiplayer ott csatlakozás majd ip connection , beirod és GO

alph4
Látom ismét feltörte DEViANCE, mint 2 évvel ezelõtt a CoD-ot!<#taps><#taps><#taps>

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

értem én...
de szted Spirit itt van? 😄 nincs akkor biztos tolja...

Dietrich
jól van látom vetted a lényeget...

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

sok hülye így szedi a cod2 õt torrentról 😄 <#banplz>:
Seeds Leechs
7 1617

ez nem uo...
ez cod2 <#violent>

Jolvan Testvérem majd este kiprobálom! 😄DD
és nem inditotok CTF servert????????
Mi ez kérem szépen?😄
Mire haza jövök legyne CTF server is.. 😊

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Dietrich
van 1 db serial? érdekes lesz azzal multizni ha az uo-t veszem alapul 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

😊<#nyes>
GeneralsHungary
Hogyan tudok az OBiNet szerverére felcsatlakozni?

www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team

beteg vok
de a cod2 miatt nem megyek mert a várakozásba betegettem bele 😄

jah<#vigyor> kinyomtatnám a deviances nfot és bevinném a tanárnak igazolásnak <#nezze><#pias>

most akkor beteg vagy vagy nem ? 😊

jo igazából beteg vok de kapóra jött 😄

a deviancos nfo file nyomtatva allitolag hivatalos igazolasnak szamit hianyzasok eseten iskolaban,munkahejen..
én 😄
komoly 😊

De kinn a game és ez a lényeg😊
UnknownAsshole
Jóreggelt mindenkinek de szerintem már megvan 😄DDDDDDDDD
Viktorr
én is szép reggelre ébredtem
428 új üzenet😄

Viktorr
dehogy

Milyen szép reggelre ébredtük!
Nekem meg mennem kell dolgozni😞
van aki a cod 2 miatt kihagy egy napot a suliból ? <#vigyor>

OFF
Star Wars Battlefront 2 (c) LucasArts *FULLDVD* *NTSC* CONFUSION
igaz h PS2 de mostmar ijen is van..beszaras...!!
ON
Ne irigykedj, megoldottam magam, privát helyrõl 375-el téptem le 😛
Most fejezõdött be az install,törtem,indulhat a game!!!!!Na megyek, riasztom a Kedvesem(Cod fan) 😊
na es mi a tapasztalatod?ha tobb cigit szivsz gyorsabban jon?mer ha igen en is kiprobalom..!
köcsög 😛

Nem lakik valaki Budaörsön? Szopok ezerrel, reggel lement a neten 3mbit-rõl 2mbit-re, napközben 10 percre visszagyorsult, most megint stabil 256-al töltök.Mi a tököm lehet?Vett valaki észre rajtam kívül lassulást a napokban?

Emiatt még fél óra van a cod-ból😞
az is megjelent <#eljen> /mostmár nem tudok mivel játszani , bekell osztani az idõmet/

Még 20 perc, és lennt van.WÁÁÁ, éjfél óta elszívtam másfél doboz cigit.😊
OFF
na a sracok nem tetlenkettek...
Land Of The Dead: Road To Fiddler's Green (c) Groove Games DEVIANCE
On

tudni lehet mar h miert nem volt eddig tores?!nincs sehol indok vagy magyarazat
?!
a francba...ez meg itten kijott?!?
aszem most a cod 2 magyar nép igy örül a gamenak:

aludni ?? ilyenkor ? mikor megláttam a cod 2t egybõl kiment az álmosság a szemembõl és ugy vagyok vele hogy ilyen alaklaom egy van egy évben és sz@rok az alvásra<#vigyor2>

na beheggesztettem ezt az allatfajtat, most mek csicsikalni, addig lejon a *** verzio 😄, es lesz nagy <#violent>!!!
Malakai
Talán mert volt egy Devianceos fake release is és te mintha azt mondtad volna, nem? Ha nem, akkor bocs. Amúgy meg mondtál te mindent. 😄

(\__/) ( X.x) ( } . { )

ja és aki tud az feltétlenül jöjjön délelõtt az OBiNet szerverére és multizzunk!!!<#violent>

ÉS van OBInetes MULTIszuerver hát én tiszta extázisba vagyok<#buck><#worship>

ÉS ÉN MEGMONDTAM 3 nappal EZELÕTT HOGY DEVIANCES lesz DE PUNKER ADOTT BÜNTETÕPONTOT

Kandurex
No majd kiegészítem a FAQ -t vele. Kész is <#eljen>

Aki tudd majd további szerver címekkel kapcsolatban, az kérem priviben írjon, mindet beteszem!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯