26388
-
tomi555 #10495 Letöltöttem az admiral modot a netről. Mit kell vele csinálni,hova kell másolni? Hogy tudom állítgatni? Eddig nem foglalkoztam ilyesmivel, de valamelyik nap szertnénk lanozni és jó lenne használni a modot,. Légyszi segítsetek hogy kezdjem el. -
#10494 lehet -
#10493 Gondolom a probléma oka az, hogy feloldottad az amerikait is, és arra kattintottál betöltéshez a küldetéseknél... -
#10492 nem értem akkor, pedig a játékban elvileg még az angol küldetéseket csinálom:S -
#10491 lol. Mondjuk az angolok is partraszálltak,csak nem ott és nem akkor, és nem ők voltak, hanem közeli rokonaik, de majdnem stimmelt... -
#10490 először is, az amikkal vagy.
másodxor nyomulj befele ... -
#10489 angoloknál a partaszálláskor, felmásztam a hegyre, onnan hova tovább?:S -
priluki #10488 Hi,szerintem tuti a server álltalába mindig ott logok,a mod is jo meg amugy is a carentan a kedvencem... -
fari90 #10487 Helló!!!
Először: Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
Másodszor: a játékban a britek első küldetéssorozatánál tartok (The battle of El-Alamein) és az utolsó pályájánál a játék azt írja ki, hogy: ERROR Couldn't load maps/eldaba.d3dbsp
Mit jelent ez? Mit tudok csinálni?
Kérlek segítsetek! Előre is köszi! -
#10486 multi tetszik csak még gyakorolni kell :) -
#10485 Istenem! lol... -
#10484 jah egyébként ha vki mondaná hogy mennyi a frag lehete összesen az 0 mert only caerentan a szerverem :D sokan azt hiszik lesz is más pálya meg más mód :D -
#10483 Egyébként szívesen látok midnenkit szerverem :) jöjjetek csak nyugisan :) csiterekel utálok!!! amúgy agmeban a nevem ^^00DaV^^11!^^00Ez így tán fel simertek majd gameba meg tán méár lattalak is egyszer a szervermen de nem tom már mikor priluki :S -
#10482 Hé priluki szép a képed :D még jó hogy ahol lekaptad az én szerverem :D bár itt nem DaVIEz a nevem annak már nem tom mi a jkelszava :D amúgy sztem is jó lenne PB a cod2-be bár sztem azért lenne néhány nem csites gamernek a PB rossz mert vanank oylan nem csites gamerek akiknek csak a gélp rossz és nem engedi abe a ÍPB mmint engem ráégen UO-ban :( -
#10481 jó szerver -
#10480 Légyszi, az ilyennek vedd már le a méretét, de legjobb lenne csak szimplán linkelni. -
#10479 úgy nem sikerül ablakba futtatni, ez nem oylan alkalmazás amit csak így lehessen csinálni...
-
priluki #10478 Egy kis karácsonyi mészárlás..DD
-
priluki #10477 Hi,hát talán a Brothen in arms,nekem az még teteszett.. -
piamania #10476 Hello! Bocs az offért,de nem tudtok ajánlani olyan játékot,ami a CoD-hoz hasonló,és legalább olyan jó,ha nem jobb?VAgy valami jó játék is jó,ami mostanában jelent meg!KÖszi -
#10475 Az ikonra rákattintasz jobb goombbal? Já? Ok, megvan. Ott tulajdonságok ->Parancsikon>Futtatás>Normál ablak. Ennyi. -
#10474 #10438 [URL=http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1107873273#10438] >>>[/URL] -
#10473 asszem énis...az mire jó? sorry skacok de nemigazán akarok visszaolvasni =/ -
#10472 1.01 patch? levok maradva? -
Jocy10 #10471 Halihó.Feltettem ezt az 1.01 es patch-et,és az új crackel már megy single playerben is!!A régi crack már nem jó a patch telepítése után! -
#10470 hát nekem nem:) szal help -
#10469 Egyszerűen. Jobb gomb. Tulajdonságok. -
#10468 hogy futtatható a játlk ablakban?:S -
#10467 Kellemes Karácsonyi Ünnepeket Mindenkinek.....a harcmezőkön is -
#10466 na most akkor ez mit jelentene az én prescottomnak ha a v-sync úgyis ki van kapcsolva? :) -
#10465 apropó djcomot nem látta valaki? azota se láttam és pedig ígért nekem vmi klafa lógót ide :( esetleg vki karácsony alkalmából nem akar meglepni vele? ^.^ -
#10464 Kellemes karácsonyi ünnepeket minden call of duty gémernek^.^ meg azoknak is akik utálják a csitereket ^^ azért karácsonyra kaphattunk volna egy pb-s peccset meg egy bughalmaz javítást :( tegnap rászántam magam hogy felrakjam cod2-őt de a fene se gondolta volna hogy ennyi nyomi wh-s van. De legalább karácsonykor ne csittolna a kis homi -
#10463 Kell lennie CRACK-nek mert én is onnan szedtem le.
Nyisd meg a DVD-t és ott kell lennie egy DEVIANCE mappának. Abba van a crack. -
Maathe #10462 Hello!
Lécci vki segítsen, lwtöltöttem a COD 2-őt a www.wanadoo.atw.hu-ról, Deamon Tools 4-essel föl telepítettem,amikor el akarom índítani a Single Playert akkor ezt írja ki: Please insert the correct DVD-Rom, select OK and restart application!
A Multi Player az fut!Crack nincsen!Vki segítsen,Előre is THX
-
#10461 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK!
CoD2 4eVer! -
#10460 nagyon Békés és Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek -
Mentol #10459 Kellemes Ünnepeket mindenkinek! -
#10458 Boldog Karácsonyt! -
#10457 Boldog Karácsonyt Mindenkinek !!!
És COD4EVER !!! -
#10456 Csak csatlakozni tudok!