Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Simán megy és jóval szarabb a gépem mint Spiritnek. 😊
Sõt sokkal szarabb..
Athlon XP 2200+,1GB DDR 400,ATi Radeon 9600 SE...
Szal.. jo mondjuk nem vagyok maximalista,de tok azér jáccani.. fearbe 47fps -m volt.. de ha nem hiszi el fear,nyomhatok screenshotot :o)
Call of Duty 2 - Magyarország
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
[ Dj Doky Music Site - http://djdoky.tx.hu
(de már nincs sok hátra hogy teszteljem)
Beléptem a menübe, beállítgattam mindent, nagy bátran max graf, indítok egy multi carentant(mást még nem próbáltam,nem merem)..egyedül..5 mp alatt bejön hála a gépemnek...
6....ismétlem 6 egész darab frame per secundum!!!!!6!!!!
de gyönyörû..na mondom akkor közepes graf, ez így nem lesz jó...25, ismétlem 25 fps átlagban, de sikerült 17-et is prdukálnom!!!!
a COD1 SOKKAL szebb extra beállításokkal, és nálam még úgy is 200fps-el ment.
és a végén a gépem:
A64 3000+ húzva 2466-ra, vagyis 4000+-ra, 1gb 400-as ram, MSI K8N SLI alaplap, 6600Gt 128mb agyonhúzva.
Nem merek nekiállni a single-nek..Már driver váltás is volt....3 fps-t hozott plsuzban.Gratulálok IW, a FEAR is jobban fut FULL GRAFON!!!
Odairjátok hogy mittoméén... "MINDEN AMI COD2 WAREZ" aztán oda küldjétek az embereket ellenkezõ esetben bünti pont jár minden warezos hozzászólásért!
Mert ha jól tudom itt nagyon elleneztétek a warezos hozzászólásokat.
de ez csak SZERInTEM
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
de szted Spirit itt van? 😄 nincs akkor biztos tolja...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Seeds Leechs
7 1617
ez cod2 <#violent>#violent>
és nem inditotok CTF servert????????
Mi ez kérem szépen?😄
Mire haza jövök legyne CTF server is.. 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
www.redalert.hu - Red Alert Magyarország www.tiberium.hu - Command & Conquer Magyarország www.gamehunterteam.hu - GameHunter Team
de a cod2 miatt nem megyek mert a várakozásba betegettem bele 😄
komoly 😊
Nekem meg mennem kell dolgozni😞
Star Wars Battlefront 2 (c) LucasArts *FULLDVD* *NTSC* CONFUSION
igaz h PS2 de mostmar ijen is van..beszaras...!!
ON
Most fejezõdött be az install,törtem,indulhat a game!!!!!Na megyek, riasztom a Kedvesem(Cod fan) 😊
Emiatt még fél óra van a cod-ból😞
na a sracok nem tetlenkettek...
Land Of The Dead: Road To Fiddler's Green (c) Groove Games DEVIANCE
On
tudni lehet mar h miert nem volt eddig tores?!nincs sehol indok vagy magyarazat
?!

(\__/) ( X.x) ( } . { )