Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
na gyerekek egy kis beszámoló: <#crazya>#crazya>
DX7:
Minden Extra - 1600x1200 - elõre 150 fps lefele korlátozva 333
többit nem mondom 😊
DX9:
Minden Extra - 1600x1200 - elõre 30 fps lefele 80-90
Minden Extra - 1280x1024 - elõre 40 fps lefele 95-100
Minden Extra - 1024x768 - elõre 60-90 fps lefele 110-120
Na ezt kapjátok ki, és mind ez Moscow (vagy mi is a neve <#nevetes1>#nevetes1>)on ^^ <#mf1>#mf1>
DX7:
Minden Extra - 1600x1200 - elõre 150 fps lefele korlátozva 333
többit nem mondom 😊
DX9:
Minden Extra - 1600x1200 - elõre 30 fps lefele 80-90
Minden Extra - 1280x1024 - elõre 40 fps lefele 95-100
Minden Extra - 1024x768 - elõre 60-90 fps lefele 110-120
Na ezt kapjátok ki, és mind ez Moscow (vagy mi is a neve <#nevetes1>#nevetes1>)on ^^ <#mf1>#mf1>
sajnos de..azert bedobhattak volna vmi ujat ..megis csak 3 generacios gama..de nyilvan ez alatt inkabb az eromuvet ertik ami ala kell ..a jelek szerint..
Nah vki aki már javában tolja
írhatna már,h mivan!!!Kicsit elszakadhatna a játéktól😄
írhatna már,h mivan!!!Kicsit elszakadhatna a játéktól😄#6605
😞meg 50 perc 😞((( na ezert eri meg fent maradni..😄
de ugy nezki h dx9 tema miatt sok lesz a fikazas,meg a problema...sajnos
de ugy nezki h dx9 tema miatt sok lesz a fikazas,meg a problema...sajnos
a procodnak mijenek a beallitasai..marmint fsb??
felre erted!a fenti link nemadas tema tegnap ejfelre vonatkozik..vot itt egy probalkozas cloncdkel stb..arra vonatkozik a tiltas...warzon mar fenn van mindenhol..toltheto ezerrel...szoval nem ugy van ertve ok?!csak nyugi
1. Igen.
2. Internetrõl.
3. Igen.
<#hawaii>#hawaii>
2. Internetrõl.
3. Igen.
<#hawaii>#hawaii>
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
majd minnyá jön az én fps beszámolóm is 😊
én majd holnap ilyenkor!<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>
Hi!
Valaki felrakta már?
Honnan töltöttétek?
Megy a játék? 😊
Valaki felrakta már?
Honnan töltöttétek?
Megy a játék? 😊
Asus P5B Deluxe | Intel Core2 Duo E6300 @ 2,8 ghz | BFG GeForce 8800 GT OC2 | 2X1 GB Kinsgston HyperX Samsung 2253 LW
én is itt voltam 😊
TELEPÍTEEEM :d
TELEPÍTEEEM :d
Majd írj, hogy megy fullon!
Csak aztán ne anyázódj, ha nem jól!<#papakacsint>#papakacsint><#vigyor3>#vigyor3>
Csak aztán ne anyázódj, ha nem jól!<#papakacsint>#papakacsint><#vigyor3>#vigyor3>
----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----
OOOhhh igen
Már töltöm is!
Már töltöm is!

Te figyi.. ez ugye komoly? mert üveges tekintettel nézem a flashget szálálóját... <#email>#email>teljesen fel vagyok csigázva... és ha nem lesz jó valakit addig ölök amíg meg nem hal.. és ha már meghalt még egy picit ölöm just for fun... <#violent>#violent>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
csomagolom 😄DD jeeeee végreee
😄 Ha linket kér v.ki azt kitíltják? Hát nem együtt vártuk ezt a kurva gémet? nNekem mind1 me má töltöm csak eléggé patkány dolog!
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
arról h fenn van warezon 😊
Sziasztok Jó reggel ! Tudja valaki mi ez a Dx7-es hülyeség , nekem ati 9600-om van és félö hogy azt csinálja mint a demóval (lelövi a gépet ), vagy ezt már megoldották a game-ben ! Plz help ! <#wave>#wave>
Jó reggeeelt .
Mirrõl maradtam le??😊
Házigazda: Eisenhower. gratula😊<#smile>#smile>
Mirrõl maradtam le??😊
Házigazda: Eisenhower. gratula😊<#smile>#smile>
Van olyan jatek (hl2), ahol ez lehetseges.
"én el kezdem letölten és mire végig játszom 2 pályát lejön a többi is"
:-)))))))
ezt máshol olvastam......végül is logikus...
:-)))))))))))
:-)))))))
ezt máshol olvastam......végül is logikus...
:-)))))))))))
a mohának mindig a déli oldala fás
akkor most tört gamel nem lehet sok eredeti szerverre menni vagy egyáltalán nem? :\
detto...nekem este 9 lenne mire lejönne...de akkor meg már minek...inkább délben beregelek,aztán amíg nem vagyok itthon lejön 1CD,majd éjjel a többi 3 GB-t!😄D
még 2 file 😊
Úgy látom semmi értelme a képeknek,videóknak.Nah beállítom immáron dx7, full-ra, és irány a single, délután jönnek codozni a haverok😊Addig van idõm😊
Isteni szerencse, hogy 4-napos hétvége jön. Remélem OBI szerveren találkozunk, Yoss, Serpa, JTB, Dietrich!
LEHET egy csomo szerveren multizni , most voltam SDzni Burgundyba és HQzni Carentanon , na bye all , mentem vissza tolni
Hogyan kell a fraps-et regizni?régebbi verzióm van csak, ami regizett,de az nem hajlandó futni.Az új meg csak 30 mp-es videót enged.
Nahát! Csak neem? 😄
Elvesztem a show útveszt?iben. Soha nem láttok többé tiszta lelketekkel. Tudod, mi múlunk, nem az id?.
ezaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#pias>#pias><#taps>#taps>
VÉGRE egy szép reggel..na majd az éjjel lezúzom
VÉGRE egy szép reggel..na majd az éjjel lezúzom
Mondtam hogy már nem kell sokat várni! Ha valaki játszott vele egy kicsit és nem tul elfogult, ossza meg velünk tapasztalatai legyen oly kedves!<#beka2>#beka2>
ha te azt tudnád...^^
nekem még mindig van fél óra a letöltésbõl