26388
-
#10616 nincs tüzfal... -
#10615 lehet f0s a szerver,lehet tűzfal is... -
#10614 Egyszóval sokáig connectingol- kapcsolódik :( mééért?help ezt irja a kapcsolodásnál - "HUN v1.0d - Várakozás a Kapcsolatra-15 .... eddig mindig 3 nál már mentem :S most mi lehet ? -
#10613 Nekem eddig ment a multiplayer most meg 123456789 ... ig számol a kapcsolodásnál , és 1.0d verziot töltené mi a baj ? help! mennék lövödözni -
#10612 Cod 2-be be lehet blidnelni a rádiózást? hogy pl megnyomom az X-et és egyből rádióza hogy Szép lövés???? és nem kéne kikeresni a rádiós gomboknál:D -
#10611 nem nem ez egy custom map...mod asszem mint a barbarossa
közben megtaláltam: ez az -
#10610 az hurtgen lenne, nem? Én azt ki nem állhatom, mert mindenki csak csipázni akar, pedig nagyon jó pálya lenne anélkül. -
#10609 na jó,de én az alap pályákról ejtettem szót!:D
akkor meg inkább Ardennek!:D de az a jó nagy!:D nem tudom a pontos nevét,csak 1x voltam rajta -
#10608 brecourt winter and dufresne winter are the best! :D -
#10607 Foy iz dö beszt!
amúgy,ha mennyiséget nézzük akkor CoD UO,mert ott vannak az alap havas pályák is,mint pl Hurtgen,Pavlov,Harbor... -
#10606 mégegy utsó hülye kérdés:a COD-ban vagy a CODUO-ban vannak jobb havas pályák? -
#10605 de
habár a CoD2-höz nem tudom van-e már új map -
#10604 ok kössz majd kipróbélom
nem tudtok olyan oldalt ahonnét le lehet tölteni pályákat? -
#10603 nekem is az M rémlik...legalábbis CoD1-ben biztos az,szvsz a 2-ben is az lesz! -
#10602 nálam M, de nemtom, hogy ez alap, vagy már átbindeltem :) -
#10601 csá!
A gépfegyvereket melyik gombbal lehet átállítani félautomatára?kösz -
#10600 -
static #10599 Ja bocs igazad van, csak még mindig jobb ha itt írom mintha a serveren rontanánk a játékhangulatott flammel. Azonkívül abban bíztam ha többen ismerik akkor mondják neki. Sory az off-ért. -
static #10598 A barátomnak volt már hasonló ügye. Valami iskolaigazgató húzta fel chaten. Másnap az irodájába lett felpofozva.
Szóval vigyázzatok ezzel a netes sértegetéssel meg keménykedéssel. -
#10597 szerintem bindeld be azt a csetet és ott pattogj, mert elég kicsi a valószínűsége, hogy olvassa ezt a fórumot a bűnös, itt meg senki sem kiváncsi rá! Te meg már idősebb vagy annál, hogy ilyen névlopáson, meg hasonlókon kiakadj... -
#10596 köszi
-
static #10595 Rányitom a szobaajtót ahol játszik. De ezt úgy is lehet érteni, hogy megkeresem és felpofozom. -
#10594 Cod2-main-demos mappa
lejátszás: \demo "demo neve" -
#10593 Sziasztok!
Ha felveszek videót a konzolos módszerrel,akkor azt a gépre hova menti le vagy hogy játszam le? -
#10592 mi az, hogy rányitsz? -
static #10591 Néhány ember meg pattogott, hogy valakinek elloptam a nevét. Gyerekek, most pontosan nem tudom mikor csinálták a q3-at de az első napon amikor játszani lehetett vele nekem a nevem már eat static volt. Azóta ha valamibe kezdő vagyok static a nevem ha kezdek profi lenni akkor pedig sárgával eat static. Szóval nagy valószínűséggel ti loptátok el az én nevemet és nem fordítva... -
static #10590 Nemrég raktam fel a gamet és nekem alapból a mozgás edsf-en van, hogy az a-ra is még tudjak bindelni a kézigránát pld. t-n van. Ez volt a szerencséje tegnap valami Öcsi nevezetű gyereknek aki lemajmozott a gameben. Nem léptem ki miattad, hogy beállitsam a chatet, de annyit mondok vigyázz a kis szádra mert rádnyitok azt akkor nem éledsz újra a bal egérgombbal abban biztos lehetsz. -
#10589 FIGYELEM FONTOS: A FAQ-ban a save-k nem mutatnak már sehova légyszíves javítsátok, köszi. -
#10588 Köszi.
Remélem később jó lesz az ASE.
Addig meg kapcsolódok ip alapján :)
Köszi még1x -
#10587 152.66.93.30:28960 OBI S&D
195.228.155.36:28962 Tudatlan S&D -
#10586 Hi!
Beszart az All Seeing Eye-om.
Leszedtem és újra se rakkja mert nem kapcsolódik az ASE szerveréhez.
Valaki tudna adni egy OBI és egy Tudatlan szerver ip-t? (search&destroy)
Előre is köszi szépen segítségeteket.
-
#10585 -
#10584 Valaki nem tudja hogy a callofduty.hu mikor lesz elérhető megint?
-
#10583 Nah éjfélkor befejeztem a szinli részt. Jó volt. -
busman1 #10582 Köszi -
#10581 dehogynem! felnyomod a sensitivityt a gameben, meg ha olyan egered van, akkor az egérdriverben is és 1cm alatt kétszer körbefordulsz, ha neked az kell :) -
busman1 #10580 Szevaszto, adjatok tanácsot, hogy a klaviaturán kivül mivel érdemes még az irányitást megoldani. gamepad, vagy valami más. marhára körülményes az egérrel. Némelyek olya gyorsan fördulnak, meg pörögnek, hogy az nem lehet egérrel megtenni, köszi -
#10579 big jump
another cheats -
#10578 A névből asszociáljon mindenki.... -
#10577 -.-