Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
segitsen mar pls! :-)
Iktatva: @ 2005.10.31. 15:09
Jelentést készítette: Lt.Davis
A hazánkban még meg sem jelent Call of Duty 2-höz máris elkészült egy trailer aminek segítségével, a rusnya emberek átláthatnak a falon, tiszta scope-t kapnak, és egyéb dolgokat, melyekkel a tisztességes játékos esélyeit csökkentik és játékát tönkreteszik. Ezért indult most egy petíció, melye az Activision INC.-t kéri fel, hogy a CoD2-be is építsék ki a PB anti-cheat rendszert. A petíciót megtaláljátok itt."
forrás
Van benne cooperativ mód?
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
kis negatívom, hogy az AI eléggé waypontozva van, pl egy géppuskafészket beközelítem balról, az AI odaérkezik az üres fészekhez megáll, egyenesen felemeli a puskáját, majd tankfordulást imitálva rámfordul és lõne, ha addigra már nem szedtem volna le párszor. szóval ez kis gyengeség, de ritkán látható hiba. ellenben a ki-kikukucskálás már nem nagyon használható, mert úgy ahogyan én alkalmazom, és várom, hogy ugyanott kinézzen valaki õ is szépen rátart a sarkokra ha már egyszer ott néztem ki.
RUSH az keményen meg van torolva itt RAMBOzni nem lehet, szépen felkoncolnak. a cstarsak néhol gyengék, de többnyire használhatóak. a missziók változatosak és izgalmask, pl amikor 3 tankot kell likvidálunk. kissé idegesít, hogy csak od alehet cuõppantani bombát ahol világít az aranyszínû "hely", de üsse kõ, talán ennyi még belefér.
a füstrõl még annyit, hogy az is jó poén, hogy a füstgránát keltette füstöt az ellen is szépen kihazsnálja és az általunk eldobott füstbe és szépen belemennek, hogy nekünk meglepetést szerezzenek egy ilyen füstcsomóban igen nagyon haddelhadd szokott kitörni 😊
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
CTF
Pontokat vki aki CTFiz mondja már Lléci.
khöszi
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
A ping a válaszidõ lenne, magyarulaz az idõ millisecundumban, amig egy kiküldött adatcsomag a saját géped és a célgép között oda-vissza megteszi az utat. Ennek semmi köze ahhoz, hogy hány megabites elérésed van. Az ugyanis a sávszél, ami a másodpercenként letölthetõ adatmennyiséget jelenti.
Tehát magyarul az egyik egy idõ, a másik egy mennyiség.
A cod2-t nem néztem, hogy mekkora sávszélt eszik meg, da az UO-nak még éppen-éppen elég a 256-os vonal.
Nieleen
GRÁNÁTDETEKTOR KIKAPCSOLÁSA: main\players\
na majd egyeztessünk milyen hal lessz
a multi elég jó lett csak a soti kicsit durva
Gondolom multiban maradt a régi
nem nyomnán a single modot és ma estére kivinném
Hétfõ reggel 8tól este 6ig nyomtam megállás nélkül és ki is végeztem.
hogy kell kikapcsolni a gránát jelzõt?
tehát mi a konzol parancsa?
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
olvassátok már el mit ír a konzol miután entert nyomtok a cg_drawhealth 1 -re!!
azt írja hogy: cg_drawhealth is cheat protected!
tehát engedélyezni kell a cheateket az sv_cheats 1-gyel...
de sztem baromság kiiratni az életet!
én még a HUD-ot és a célkeresztet is kiszedtem!
így sokkal reálisabb!
a való életben sem tudod hogy emnnyi van hátra ha meglõnek!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
majd ha mgelsz megprobálom feltenni torrentre!!
folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.
valaki be tudja linkelni a játék eredeti dvd boritójat!!!!
de valami jó minõségût!
Elõre is köszönöm!
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
milyen hátránya van a lassú kapcsolatnak.
most 768 al vagyok, de lehet hogy 256 vagy 512 lesz a késöbbiekben.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
annyira veszesen nem szar mint az uo, de nem is olyan jo. a palyak vagy oriasi csipapalyak vagy szuk palyak, de akkor minden kis lyukbol lonek eselytelen bevedeni mindent (persze ezt csak elsore, mindent belehet vedeni...). viszont ami sztem tok felesleges az a fustgranat ez nem holmi cs, ide nem kene (mar csak azert sem mert nem hiszem h egyedul vagyok azzal h fustre annyira szaggat h mozdulni nem tudok). nagyitasnal is szaggat mint az allat...
ui. egy kerdes, hogy lehet kikapcsolni az osszes palyan jelenlevo gozfelhoket?