Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

EmThor
én aláírtam!

emberek valaki futtat linuxon cod2 dedikalt szervert?

segitsen mar pls! :-)
DJ Skyline
"Petíció: PB-t a CoD2-be!
Iktatva: @ 2005.10.31. 15:09
Jelentést készítette: Lt.Davis

A hazánkban még meg sem jelent Call of Duty 2-höz máris elkészült egy trailer aminek segítségével, a rusnya emberek átláthatnak a falon, tiszta scope-t kapnak, és egyéb dolgokat, melyekkel a tisztességes játékos esélyeit csökkentik és játékát tönkreteszik. Ezért indult most egy petíció, melye az Activision INC.-t kéri fel, hogy a CoD2-be is építsék ki a PB anti-cheat rendszert. A petíciót megtaláljátok itt."
forrás

CoD2 multiplayere milyen?
Van benne cooperativ mód?
M@TriX
bindelés = egy billgombhoz rendelés

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

dr Kotász
Mi az a blindelés? Te vakítani akarsz?
Tower Guard
A füstöt azt én is szeretem nagyon kilehet a másikkal cseszni

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

M@TriX
nya egy kis vélemény, én célkereszt nélkül nyomom, highba nagyon ütõs a gém. a füstgránátok baromi használhatóak és látványosak lettek, az AI igencsak tud meglepetéseket okozni, talán nem FEAR szintû, de nagyon ütõs.
kis negatívom, hogy az AI eléggé waypontozva van, pl egy géppuskafészket beközelítem balról, az AI odaérkezik az üres fészekhez megáll, egyenesen felemeli a puskáját, majd tankfordulást imitálva rámfordul és lõne, ha addigra már nem szedtem volna le párszor. szóval ez kis gyengeség, de ritkán látható hiba. ellenben a ki-kikukucskálás már nem nagyon használható, mert úgy ahogyan én alkalmazom, és várom, hogy ugyanott kinézzen valaki õ is szépen rátart a sarkokra ha már egyszer ott néztem ki.
RUSH az keményen meg van torolva itt RAMBOzni nem lehet, szépen felkoncolnak. a cstarsak néhol gyengék, de többnyire használhatóak. a missziók változatosak és izgalmask, pl amikor 3 tankot kell likvidálunk. kissé idegesít, hogy csak od alehet cuõppantani bombát ahol világít az aranyszínû "hely", de üsse kõ, talán ennyi még belefér.
a füstrõl még annyit, hogy az is jó poén, hogy a füstgránát keltette füstöt az ellen is szépen kihazsnálja és az általunk eldobott füstbe és szépen belemennek, hogy nekünk meglepetést szerezzenek egy ilyen füstcsomóban igen nagyon haddelhadd szokott kitörni 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Tower Guard
ezt már asszem kérdezték de megkérdezem én is.A gránátot visszalehet dobni valahogy(bár szerintem nem)???

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

akyyy
nem tudja valaki a rádiózást hogy lehet blindelni ??????

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Tower Guard
Lehet hogy fele nem is volt a gépnél csak ott volt a csávesz ezt már senki sem mondja meg.És különben is nem az a legfontosabb hogy mennyit ölsz meg hanem hogy ölöd meg,tanulsz a másik hibájából és a sajátodéból is

pecsrol meg nincs hir?!vagy h mi lesz javitva?mert lenne jopar dolog,amit kellene.
mert linkeli be mindenki a statjait?!😄

CTF

Pontokat vki aki CTFiz mondja már Lléci.
khöszi
Gunner
tud valaki valamit egy ilyen configról ami pl 128as kártyákra van optimizálva? mint a doom 3nál és a quake 4nél?

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Yossarian
Tévedésben vagytok, a jó ping a vonal minõségétõl függ és nem a sávszéltõl!

A ping a válaszidõ lenne, magyarulaz az idõ millisecundumban, amig egy kiküldött adatcsomag a saját géped és a célgép között oda-vissza megteszi az utat. Ennek semmi köze ahhoz, hogy hány megabites elérésed van. Az ugyanis a sávszél, ami a másodpercenként letölthetõ adatmennyiséget jelenti.

Tehát magyarul az egyik egy idõ, a másik egy mennyiség.

A cod2-t nem néztem, hogy mekkora sávszélt eszik meg, da az UO-nak még éppen-éppen elég a 256-os vonal.

Nieleen

" © tiroxine 2005. okt. 31. 19:35 | Privát | Válasz | #7636
GRÁNÁTDETEKTOR KIKAPCSOLÁSA: main\players\\config.cfg-ben a "cg_hudGrenadeIconHeight" és a "cg_hudGrenadePointerHeight" értékét átírod 1-re. Azt is kikapcsolnám, hogy kiírja, hogy menjél fedezékbe, amikor meglõnek, ha valaki megtalálja, szóljon."
Gunner
<#buck>

tééleg kössz
na majd egyeztessünk milyen hal lessz
valaki egy crak et help
a multi elég jó lett csak a soti kicsit durva
Gunner
Legközelebb elverünk egy nagy büdös hal-lal, különben is ott a FAQban még egy link is

Gunner
Single-ben egyébként kb. örök életem van, és ha jól meglõnek-megsebesülök, akkor visszatöltõdik az életem?
Gondolom multiban maradt a régi

Gunner
Annak idején volt egy pár modemes az RTCW-ben is, csupán az nmy elé kell célozni <#gun>

nincs épp ez a paj ha ott lenen szerinted itt lennék?
nem nyomnán a single modot és ma estére kivinném
bocs de valaki megdobna egy crak el, mert nem fut és ezen mulik majd hogy megveszem -e majd a cod 2-õt
Törölt felhasználó
Király volt a játék!
Hétfõ reggel 8tól este 6ig nyomtam megállás nélkül és ki is végeztem.
k8bal
vki már íra egyszer de:
hogy kell kikapcsolni a gránát jelzõt?
tehát mi a konzol parancsa?

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

ReTeK
a füst éppen arra lenne jó hogy elbújsz a sznájperek elõl, multiba való okosság ablakos kemperek ellen kiválló

k8bal
naneeee!
olvassátok már el mit ír a konzol miután entert nyomtok a cg_drawhealth 1 -re!!
azt írja hogy: cg_drawhealth is cheat protected!
tehát engedélyezni kell a cheateket az sv_cheats 1-gyel...
de sztem baromság kiiratni az életet!
én még a HUD-ot és a célkeresztet is kiszedtem!
így sokkal reálisabb!
a való életben sem tudod hogy emnnyi van hátra ha meglõnek!

\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"

Captain Sparrow
ez nmeis fog mûködni..mert nincs életjelzõ
de amugy ja entert kell nyomni

most töltöm 60-kval!!!
majd ha mgelsz megprobálom feltenni torrentre!!
geri15
mer neked megvan mi? <#banplz><#idiota>

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

kell valakinek a cod2 bounusz lemeze?
Ma2ska
Kemper társaság ellen pont jó a füstgránát.

geri15
télleg félrenéztem sorry 😄DDD

folyamatosan kussolva játszódjál basszájba.

Jó reggelt!!
valaki be tudja linkelni a játék eredeti dvd boritójat!!!!
de valami jó minõségût!
Elõre is köszönöm!
attiGT
a beírok valamit a konzolba akkor ENTER-t kell nyomni hogy érvényesítsem azt? Mert beírtam: cg_drawhealth 1 Maj ENTER-t nyomtam és megnéztem változott-e de semmi.

Newyorker
THX az infót 😊

Szabó Péter
KÖSSSSSZ

I.C.ram
256-is simán elmenne szerintem. Anno MOHAA idejében is átlag 128-256-a volt mindenkinek.
magus
hat 512-vel mar lehet. (bar ha mindenkinek 1 megabitje van akkor egy ido utan kijon h ugy daralnak le h neked eselyed sincs)

Istencsászár
lehet laggolnál, nagy lenne a pinged, de ha abból indulok ki hgy 384es adsl-lel már lehet normálisan osztani akkor azzal a nettel is eldöcögne valahogy, 1 próbát megér

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szabó Péter
miért nincs értelme ?
milyen hátránya van a lassú kapcsolatnak.
most 768 al vagyok, de lehet hogy 256 vagy 512 lesz a késöbbiekben.

Szabó Péter
kicsit bövebben ha megfogalmaznád...Kérlek

Szabó Péter
Milyen a videokártyád?

Istencsászár
remélem a multi részét majd a hozzá készülõ pammal gatyábarázzák mer igy még nagyon nyers, ja és a füst singlébe való nem multiba. A füst/köd nekem is jelenvan mindehol még lowon is...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

magus
lehet csak semmi ertelme

Szabó Péter
Tudja valaki pontosan hogy 256 kb/seccel lehet cod2 multizni?

magus
haaaat

annyira veszesen nem szar mint az uo, de nem is olyan jo. a palyak vagy oriasi csipapalyak vagy szuk palyak, de akkor minden kis lyukbol lonek eselytelen bevedeni mindent (persze ezt csak elsore, mindent belehet vedeni...). viszont ami sztem tok felesleges az a fustgranat ez nem holmi cs, ide nem kene (mar csak azert sem mert nem hiszem h egyedul vagyok azzal h fustre annyira szaggat h mozdulni nem tudok). nagyitasnal is szaggat mint az allat...

ui. egy kerdes, hogy lehet kikapcsolni az osszes palyan jelenlevo gozfelhoket?

Sanko
<#nyes>

a mohának mindig a déli oldala fás