Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
texura? úgy látom más is hiányos <#mf2>

Gratulálok. Sikeresen megtaláltad a cod2 egyetlenegy bugját.<#taps> (Ami a pályatervezésbõl ered.)<#ravasz1>

Pano
Meg tudja valaki mondani, hogy felsõindexet hogyan lehet névbe írni?

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Cukros

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

szaknyelven m3a1 😛

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Herold
Nem igaz, mert van 20 és 30 töltényes is, sõt van dobtáras változata is a Tommynak.

Cukros
nem tudom hogy néztetek már texura hibákat mert én igen

::Intel pentium 3200:Asus P4S800:Seagate 120GB:Samsung 160GB:DDR400 1024mb*3:Nvidia 7300GT 256mb:NEC DVD-RW AD-7173A(LabelFlash):

amúgy multiplayeres szempontból a tunkerek mostantól Grease Gunnal fognak nyomulni :/.

study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"

Cukros
egy biztos te tudsz játszani<#taps><#worship>

Volt 20, 30 és 50 golyós változat is...
bár lehet hülyeséget mondtam 😄

nem tudom, mindenesetre tényleg 20 golyós a tára

* és nem 100 fölött mozog a pinged? <#nyes>

Herold
Akkor a CoDban és az UO-ban miért 30 töltényes?

Pano
1x felmutatnál egy olyan hûdejó frag statot, amikor a másik csapatban nem klánnélküli lámák vannak? 😊

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Füstgránátos sátgános antikempelõs norecoilos csillivilli kodgém...

Hát mondjuk energiacsomag szerintem a Veterán fokozat miatt nem lett benne.Néha olyan szituációk vannak hogy ha 10 méterenkén lenne csomag,az is kevés lenne.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Felkéne crackelni. Például. Vagy be kellene tenni a cd-t vagy dvd-t. például.

narazzino
vki segítene?

Crazygirl
hello.

Mi kell csinalni ha ezt irja ki telepites utan?

A szex a leghatékonyabb nyugtatószer a világon.

esteleg azért, mert valójában is 20 töltényes a tára? Csak nem?! <#idiota>

a healthpackos véleményedhez hozzá se szólnék X)

Herold
FAQ

Mr Manson
ez megy. sajnos! hihettelen.

the Original .:BfBt:. -tRs- \\\ XBOX360: MrManson HUN \\\PSN: MrManson_HUN

Mr Manson
öööööö fragvadász? <#vigyor2> a csapatmunka mindenesetre szoros volt 5-4

Herold
Mi ez a fasság, hogy nincs életerõ kijelzés?

Az, hogy nincs healthpack még megértem, a valóságban se sûrûn találni ilyet a harcmezõn. Meg a másik, hogy a Thompsonban miért csak 20 töltény van?

carentan CTF power
( 57 : 3 )

Frank99
én is kitöltöttem már...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Én azért is szeretnék már vmi pb-hez hasonló, nagyobb biztonsággal élõ, kijátszhatatlan, jobb, extrákkal teli szurkált, csíterek által szentségelt, anyázott.... védelmet, mert:
mióta van kint a gém a neten? ezek után szervezzük a wárakat, és 40:00???? Pedig nem most kezdtük, és felmerül a kérdés, hogy ezek 3 napja rajta függenek, taktikai találkozókat lebeszélve, halál pro játékosokkal, maketteken kitárgyalva klán vagy pedig vmi nem stimel.... És az a szürnyû, hogy ismert nickek...

Lécci mindenki, aki pb vagy faszább (mert ennél a mostani pb-nél több kell, ugye mindenki tisztában van ezzel!!!!) anticsít prg-t akar, az regelje magát a fenti petícióra!!!!!!!!!

Frank99
én ezért hagytam abba a CS-t, mert a sok qvaanyázás és TK-zás ment...

és ha itt is ez megy, ezt el sem kezdem.

egy a bajom a gémmel, nagyon rövid lett...

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

princeofdark

AMD ATHLON XP 1600+ 512MB RAM Ati Radeon 8500SE

PESFAN
Hi skacok!
Valaki mondja már pontosan melyik multijáték mit takar?
Vagy hol találok leírást?
A deathmatchet meg a team deatmatchet tudom!

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Mr Manson
ezzel egyetértek. hihetetlen jaték közben a duma, mint az oviba.
Szerintem a jatékra kéne koncentrálni, bár ilyen téren jobb külföldi szerveren jatszani.

szánalmas, hogy ilyen 10 évesek basszák szét a játékot...
mondjuk nem lep meg, mivel CS-be is ugyanez van.
és mikorra derül ki h lesz-e pb vagy nem? mert sztem már elkellene...

magus
akkor biztos haluztam, hogy 10 mbites vonallal 5 s pinggel quakeban ugy lottek le hogy nem is lattam. en kerek elnezest

M@TriX
ha DX7-be is szaggat, akkor winreinstall, vagy vegyél új gépet.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

help

Valaki nem tudna adni valami tippet hogy single ne szaggason annyira mert Q.rva idegesitõ amikor alig tudok játszani
Szia!

Off

Hogyan kell szöveget írni a kép alá? nekem mindig mellé rakja a fórumfejlécben. Létszi segíts!!!!!!!!

On

Kandurex
Peticiót beraktam a banner alá

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

PESFAN
Hi!
8470 aláírva!

Dell Inspiron 1525, Intel Celeron 550 2 Ghz, 1 G Ram, Mobile Intel 965 Express Chipset Family

Hi all! Gondoltam jól jön pár jópofa kis karakter amit belehet írni a CoD 2-be.
Hát íme: ¯ (ez egy felsõ vonal lesz)
¬ ¨ • ™ ¶ § « » ¦ † µ ® Ñ ‡

Aki tud még valamit az ne habozzon ide leírni 😊
M@TriX
de aztán jön egy frissítés és így tovább, így ha nem is mindenkit, de az alap lámacsíterekt mindenképp ki lehet iktatni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Kandurex
<#idiota><#taps>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

ReTeK
ja hogy csak publikon van taktika ? ezt nem tudtam hogy warokon tilos <#idiota>

Istencsászár
max publikon ami engem hidegenhagy de warokon nehogymár a füstfelhõt kelljen néznem..

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

ojvass máj vicca egy picit

zaki
hiába írod alá, ha kijön a pb, másnap már kijön az újabb csít, ami pbn is megy <#sir>

xDDD
Biztos vakítógránát köll neki.

Sziasztok!

CoD2Radiant -ról tudtok már valamit? Szerintetek mikorra jön ki? Már szeretnék a pályaszerkesztõvel szórakozni. :-))

Most itt tartok:
Orosz kampány: kivégezve
Angol kampány: kivégezve
Amcsi kampány: D-Day mindjá kivégezve

Viktorr
én is

8411 Signatures Total

mennyi kell még?