Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hungary27
akkk kivegyem?vagy ha nem kell hogy vegyem visza?(low vok a gépeknél :S)
sztem vedd vissza mert a memórát hiába húzod mivel gondolom nem tuning ram ezért DDR1 esetében max 400mhz en fog menni akármit is csinálsz vele.... de mivel az alapérték ingadozó ezért neked ddr1esetében állandó 400mhz van és nem tetszik neki... ajánlom hogy vedd vissza eredeti beállításra és inkább a procidon húzzál egy kicsit...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

hungary27
aha
Memóriádat húztad biosban?

hungary27
?Gibor plz
bujcsik555
omg, mi ez a mod<#idiota>

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

hungary27
ja megvolt nem tom mi volt vele mindent kihagyott név senni stb
Engedélyezd a PB-t.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

hungary27
hiba:
NEOreg3
kezdd el beírni konzolba, hogy /picmic és majd ki kell írnia egy default (alapértelmezett) értéket, egy szóközzel elválasztva írd be a default számot

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

NEOreg3
xfire

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Sziasztok! Multiba folyamatosan több szeróról is ledob a CVAR PICMIC 3 mit csináljak segísetek kérlek!!!!
Sziasztok! Valaki meg tudja mondani mi kell ahhoz hogy tudjak neten játszani? A laptopomon csak ez megy és elég sûrûn van csak az a közelben és mivel az újabb részeket nem bírja így jött ez. A The all seeing eye-t használnám de nem mûködik eleve a telepítés se akar mûködni nem tudom mi van vele. Van másik keresõ vagy mi a csoda amivel tudnék játszani? Ja és tudnátok néhány magyar szerver IP-t adni ahol vannak sokan? Nagyon megköszönöm a segítséget!

hungary27
én a memót húztam mit csináljak?hogy vegyem visza a video kártyát vagy a procit?
hungary27
kösz mindenki nek megoldotam az egyik haveromal csá mindenkinek
hungary27
letöröltem a cod2 õt és nin cs itthon mondtam a bátyámnak h irja ki cd re az õ mapáit és talán jó lesz és ez ven amikor elinditom
Rossz a cd kulcs ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Újratetted a windows lemerném fogadni.... és ilyenkor a registry mégnem tárolja a D kulcsodat... indísd el a cod2_mps.exe t és a multiplayer optionsba ird be a cd kulcsot és lépjl ki és utána már tudsz csatlakozni szerókra...

lehet valamelyik hûtõ miatt is..

nekem is csinálta egyszer, túlmelegedett és újraindult

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

hungary27
ezt nem tudjátok mitõl van?:
hungary27
megoldás?
ha nincs meg az rcon mod, akkor magába a server nemtudja értelmezni ezeket hogy g_switchteam. Minden "extrém" parancs belevan scriptelve a TMT rcon modba.

probléma megoldva 😄

/rcon g_switchteam

ez kellet volna de azér köszi a 2 hozzászolást 😄
jah tom, nekem megvolt régebben a parancsa is csak elfelejtettem 😄 egy oldalon le voltak írva de azt már seholsem találom... /rcon g_killplayer és a száma így lehet megölni vki rconnal 😊 jobb mint a kick 😄
azért ismeri kevés ember mert azon az oldalon ugy volt leírva +rcon parancsok... hozzálett adva talán ? fogalmam sincs de kéne 😄 gugyulba egy csomot kerestem de semmi 😞
dehogynem lehetséges... leszeded a TMT-rcon modot, aztán abba tudsz játékosokat megölni,másik cspaatba helyezni, specbe helyezni rconal.

sztem sehogy... mármint te játszó playert akarsz spectatorba nem? mert arra nem tudok parancsot... csak olyat ismerek hogy a spectatoros playereket kickeli...

császtok nem tudja senki hogy kell kidobni embert specbe? (rconnal xD)
nem tudom mának nincs-e ilyen problémája mint nekem de nem enged föl a multiplayerre az xfire kidob 20 szervert(amit nem értek hogy miért csak ennyit)és azokra se enged be csak számolgat a belépésnél ha valaki tud akkor segítsen pls thx
bujcsik555
ez igaz😉

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Hát lehet, én külföldi fórumon azt olvastam, hogy egyes vírusirtók blokkolhatják a pb-t. Persze ez nem zárja ki, hogy vírus miatt dobja ki szerverrõl, de szerintem kisebb az esélye.

bujcsik555
nem-nem.
ha visszaolvasol pár oldalt, ott le van írva mi is volt...

Nem vírus mellékhatása, hanem vírusirtó kavarhat be 😊

Vagy másik lehetséges ok, hogy Punkbuster-t engedélyezni kell a tûzfalon, mert nem tud kommunikálni a szerverrel.

bujcsik555
format: C

nálam csak ez oldotta meg, angol fórumon olyasmit írtak hogy vmi vírus "mellékhatása"

de azért elötte próbáld meg ujrarakni pb-t, hátha nem akkora a gond. vagy ha tüzfalad van akkor engedélyezd a pb-t

frissitsd. evenbalance.com

JP Forever
Sziasztok. Srácok nektek nincs gond ezzel a PnkBstrB.exe-vel?
Engem mindig ezzel dob ki.
Miért?

\"A sorsod egyetlen irányítója, te magad vagy!\" Jonathan Kent www.streky.blog.hu

rexHUNter
jobb is😄

hello,nem tudna valaki egy cod2 cd kodot adni???
(ugyanis elveszett a régim)
ha tud,akkor lécci irjon ide:
[email protected]

elöre is köszi!!!<#help>
letöltöd, regisztrálsz

bejelentkezel, ramesz bal oldalt a kis szamitogepre, kettéosztja a képet, alul kilistázza a telepített játékokat.

Rámész a cod2 re, jobb gomb, frissít ( lehet h 2 x kell, neha baszaxik )

az xfire ablak jobb oldakán kozépen van egy kis nyíl, az lifelé nyit egy ablakot ahol a szerver infókat fogod látni, illetve itt tudsz további szûrõket beállítani, pl csak magyar, vagy csak tdm

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Hogy kell ezen az Xfire programon szervert választani? Nem találom sehol. Hogy használjam?

NEOreg3
xfire

Üdv. Régebben, az All-Seeing Eye progival mentem multiba, de látom már ez nem müxik, most milyen programmal tudok kapcsolódni?

Köszönöm
NEOreg3
konzolba: /rate 25000

Sziasztok!
Mindig kidob a játék ezzel a hibaüzenettel

Mi lehet a baj?
Elõre is köszönöm!
ja, csak ha zummolsz nincs célkereszt 😄

Hát pl ha túl húzod a procidat de megy a gép és néhány játéknál ujraindul az azért van mret a memóriának a sebessége túl gyors és nem bírják követni egymást ezért indul újra.... ezért kell ha procin húzol a memória sebességet visszáb venni... de ha nem húztál a procin akkro semmi.... esetlegg ha a videokártyádat húzod túlságosan fel akkor is ujraindulhat néhány game nél... de ha egyiksem akkro nemtudom.

hungary27
ezt hogy érted?
vki
Thx.

ACER Aspire 5738ZG