Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pls help. újabban kidob ezzel. pedig jó kis szeró. Szatymáz Kegyetlen ctf 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
remélem segít
Ha van valakinek tippje vagy ötlete az segítsen pls!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Amúgy érthetetlen számomra hogy 1024x768 ban közepes grafikán, minden egyéb szar kikapcsolva ugyanannyi FPS-t eredményez, mint az 1280x1024 automatikus grafika minden szarral egyutt bekapcsolva.
Mindkettõ dx7-en. Ráadásul az 1024es beállításoknál néha akadozik a játék.
REAL MADRID
REAL MADRID
ha csalni akarsz, akkor takarodj innen
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
honnan tudok olyan wh-t beszerezni amit nem ismer fel a pb???
REAL MADRID
teljes játék 3,5 giga
egyéb kérdés?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
ja de lehet hogy fel kellene rakni az 1.3-as patch-et de akkor nem megy a single
az lenne a kérdésem hogy ha a demót meg crackelem akkor teljes lesz???
ha nem akkor lehet vmmit csinálni hogy az legyen???
lécci privátba segítsen vki
kössz elõre is
RESTRICTION: Disallowed Program/Driver <80251>80251>
ez mi lehet??? anyi helyen néztem senki se tudott rá magyarázatot... kb 1 perc után dob ki ezzel minden serverrõl a pb. újraraktam a codot hátha a kiegészítõk miatt, de nem használt neki. vki tudna segíteni nagyon megköszöném!
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
REAL MADRID
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Athlon 3800+, 1GB ram, 7600GS 512 MB
Most hogy leszedtem cfg-t + abban enis kikapcsoltam dolgokat felugrik 70-80 ra de sztem ezen a gepen tobbet kellene produkalnia.
REAL MADRID
pff
50töltényes Thomson? lol mod 😄
Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.
asszem

REAL MADRID
Kifagytam, aztán hamar visszajöttem 😄 kidobta md5 tool-al (fagyás miatt), aztán engem névlopásért xD
lolz kérdés
Itt meg sikerült megölni magam 😄

max annyit tehetsz, hogy más effekteket kikapcsolsz (DX9, élsimítás, low textúrák, stb)
\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D
Segítségetek elõre is köszönöm.
Elkezdtem telepíteni a játékot egy ismerõsömnél, kb fél perc után azt írja ki hogy helyezzem be a call of duty 2 dvd-t...
akárhonnét akarom vagy akármirõl telepíteni ezt csinálja.
Nálam semmi probléma nem volt...
volt már valakinek ilyen gondja, vagy mitõl lehet?
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
lenne egy kis problémám a CoD 2 Multiplayerrel. Xfiren olyan 10-tõl 17-ig mutat kb 7 szervert a 2145-bõl és egyikre sem enged felcsatlakozni(awaiting connection) és várok a végtelenségig. Este amikor multizni akarok akkor meg mutatja az összeset és fel is tudok rájuk menni. Ez mitõl van? A tûzfalat kikapcsoltam a vírusírtót is. Csak estefele jó és csak akkor tudok játszani. Elõtte meg mutat pár szervert és nem enged rájuk csatlakozni ugye az awaiting connection miatt.