Call of Duty 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Legend Killer

pls help. újabban kidob ezzel. pedig jó kis szeró. Szatymáz Kegyetlen ctf 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

kas123
ezt olvasd el
remélem segít

Sziasztok! Lenne egy problémám. Kb. 2-3 percenként teljesen befgy a játék olyan 5 mp-re. Ez cod2-be, és cod4-be is megcsinálja. Megnéztem low beállitásokkal, ugyanugy csinálja. Szóval nem a gépem a baja: 2,7-es proci, 1 giga RAM, ati x1950pro-s vidkari.
Ha van valakinek tippje vagy ötlete az segítsen pls!
öcsém... tajgetosz...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ja azóta ezt csináltam mert amilyen cfg-k vannak neten attól csak rosszabb lesz minden.

Amúgy érthetetlen számomra hogy 1024x768 ban közepes grafikán, minden egyéb szar kikapcsolva ugyanannyi FPS-t eredményez, mint az 1280x1024 automatikus grafika minden szarral egyutt bekapcsolva.

Mindkettõ dx7-en. Ráadásul az 1024es beállításoknál néha akadozik a játék.

REAL MADRID

Oda van írva nagy piros betûkkel a banner alá.

REAL MADRID

NEOreg3
egyik hülye kérdés után egy másik hülye kérdés...

ha csalni akarsz, akkor takarodj innen

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

oké bocs a hülye kérdésért
honnan tudok olyan wh-t beszerezni amit nem ismer fel a pb???
2,85 Gigás crack <#idiota>

REAL MADRID

NEOreg3
demo 650 mega

teljes játék 3,5 giga

egyéb kérdés?

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

leszeded az xfire-t és ott regisztrálsz
ja de lehet hogy fel kellene rakni az 1.3-as patch-et de akkor nem megy a single
csá all
az lenne a kérdésem hogy ha a demót meg crackelem akkor teljes lesz???
ha nem akkor lehet vmmit csinálni hogy az legyen???
lécci privátba segítsen vki
kössz elõre is
Dávid 12
csá!Én új vagyok azt szeretném megkérdezni,hogy hogyan lehet multiba játszani?

hello mindenki!

RESTRICTION: Disallowed Program/Driver <80251>

ez mi lehet??? anyi helyen néztem senki se tudott rá magyarázatot... kb 1 perc után dob ki ezzel minden serverrõl a pb. újraraktam a codot hátha a kiegészítõk miatt, de nem használt neki. vki tudna segíteni nagyon megköszöném!
1 Egyszerûbb ha játékban beírod hogy /cg_drawfps 1 és nem fraps el méregeted... 2 Sok fps cfg szar neis "cfg"-z... jobb lenne ha te magad vennéd le a grafikát játékon belül.... megfogod dx7 be rakod meg mindnet minimumra...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

bujcsik555
ban

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

Hát ez az én sem értem 😊

REAL MADRID

Nekem celeron 2.4, 512 ram, fx5600 al ment 40-90 fps-el, szal valami ott nincs rendben 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nem szedtem volna le ha nem 30-40 fpsel menne a jatek. Közepes grafikán is (elsimitas meg hasonlok kikapcsolva) 45-50 fps.

Athlon 3800+, 1GB ram, 7600GS 512 MB

Most hogy leszedtem cfg-t + abban enis kikapcsoltam dolgokat felugrik 70-80 ra de sztem ezen a gepen tobbet kellene produkalnia.

REAL MADRID

rexHUNter
/cg_drawlagometer 0

"Leszedtem egy config fajlt "

pff

bujcsik555

50töltényes Thomson? lol mod 😄

Sánta kutyának híg a leve. Néma gyereknek anyja se látja a fától az erd?t. Most ugrik a majom elásva.

NEOreg3
/cg_lagometer 0

asszem

Meg tudna valaki mondani, hogy a jobbra alul az a valaminek latszo pixelhibas allapotjelzo micsoda? 😊 Leszedtem egy config fajlt azota van, viszont nagyon zavaro es szeretnem kiszedni, persze a cfg fajl megtartasaval.

REAL MADRID

bujcsik555
😄

Multyhoz nem kell...

Kifagytam, aztán hamar visszajöttem 😄 kidobta md5 tool-al (fagyás miatt), aztán engem névlopásért xD

kódot már szereztwm de melyik aza crack ami kell amultihoz?? elöre kösz
bujcsik555
use-the-goo-gle-omg

bujcsik555
lol, azt hogy? 😄

hello megtaláltam végre a cod 2t de akódom nem találom tudna valaki adni egy kódot kösz hello
Üres a topik, szal pár kép ^^

lolz kérdés

Itt meg sikerült megölni magam 😄

NEOreg3
mindenképp erõsebb gép kell neki ha a felbontást állítod

max annyit tehetsz, hogy más effekteket kikapcsolsz (DX9, élsimítás, low textúrák, stb)

Ben007
hogy lehetne azt megcsinálni hogy nagyobb legyen a felbontás de ne növekedjen a gépigény?

\"Hide my head I want to drown my sorrow No tomorrow, no tomorrow\" Ne aggódjatok csak egy hétre szabadultok meg tőlem :D

Sziasztok!Az lenne a kérdésem, hogy a CoD2-t lehet-e gamepad-dal játszani ha igen, hogy lehet rábírni a játékot vagy a padot arra,hogy menjen vele. Maga a windows felismerte gond nélkül a gamepadot.
Segítségetek elõre is köszönöm.
gabo91
Hali.

Elkezdtem telepíteni a játékot egy ismerõsömnél, kb fél perc után azt írja ki hogy helyezzem be a call of duty 2 dvd-t...
akárhonnét akarom vagy akármirõl telepíteni ezt csinálja.
Nálam semmi probléma nem volt...

volt már valakinek ilyen gondja, vagy mitõl lehet?

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

midok
Hy! Windows7en nem megy a pb tud valaki megoldást? elöre is kösszi

hungary27
nem is kellujra tenni utána?
És egy 5perc múlva rakd vissza dugd be és kapcsold be és jó lesz.

Húzd ki a gépet a 220ból és az elemet vedd ki van benne egy gomb elem...

hungary27
milyen elemet?
rexHUNter
vedd ki az elemet az alaplapból ez vissza állítja alapra a BIOS-t

hungary27
Gibor lehet nem ide jön tuti de nekem ugy indulé ujra játék közben a gép hogy ilyen kéke lesz a képernyõ és annyit ki tudok szedni az irásból h valamilyen BIOS
Hi all!
lenne egy kis problémám a CoD 2 Multiplayerrel. Xfiren olyan 10-tõl 17-ig mutat kb 7 szervert a 2145-bõl és egyikre sem enged felcsatlakozni(awaiting connection) és várok a végtelenségig. Este amikor multizni akarok akkor meg mutatja az összeset és fel is tudok rájuk menni. Ez mitõl van? A tûzfalat kikapcsoltam a vírusírtót is. Csak estefele jó és csak akkor tudok játszani. Elõtte meg mutat pár szervert és nem enged rájuk csatlakozni ugye az awaiting connection miatt.
hungary27
és ere vki?
Errõl olvastatok már ? Itt kötelezõ a használata.

hungary27
akk mi lehet a baj?
Akkor semmi... mert bátyád csak rakott még 1 256os ramot a gépbe.... nem húzta mhz et...

hungary27
hallod, én nem értek a BIOS hoz csak a bátyám aki nincs itthon elmondanád pontosan mit mire kell állitani most 512 es a ramom 256 os rol😞 és a bátyám is csak akkor tudja ha gépközelben van
hungary27
ok látom te értesz a gépekhez
nemkell kivenni a ramokat.... csak BIOS ban visszaállítod alapértékre... ha egyáltalán elálítottad...