Call of Duty 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Millerke ® BFHU || https://team-simple.org/forum/ || http://bf1942.eu/Servers
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Mi az a számítógép és internet ??mindenki csak ezekről ugat
Nem tudom miért nem tölti be 1.3 Patch-al a 2. küldetést Single Playerben.
Inkább döntsd el SP módban akarsz jáccani patch nélkül,vagy Multizni akarsz az 1.3-as patchal.
Tippem:Uninstall, majd újratelepités.<#wow1>#wow1><#wave>#wave>
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
lécci segítsetek! Kössz!
ui:már vagy 20 db crackel kipróbáltam
<#confused>#confused><#confused>#confused><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#nemtudom>#nemtudom>
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
The Matrix has you...
A következõ konfigom van:
Athlon64 3700+
1 giga ram 400 MHz dual channel
Geforce 6600GT
Asus A8V alaplap stb...
Szóval felraktam a Vistát és gondoltam játszom kicsit a COD-dal... elkézpelhetõsnek tartjátok hogy 1024x768-ban AA nélkül szaggasson?? Mert elég furin fut... ezt a Vistának köszönjem vagy nem fog nekem ez jól futni ezen a konfigon?
Köszi elõre is a válaszokat!
A Vista-s topicban már probálkoztam,hát most itt is.Talán másnak is akadt ilyen problémája és tud segíteni nekem.(Ha volt már szó ilyemirõl Sorry)COD 2 Single player fut minden gond nélkül,viszont a multi csak fekete képernyõt produkál,és nem válaszol.Másik gépemen is ugyanezt produkálta Vista-n,pedig mindenhol azt olvasom hogy a Call of Duty 2 megy gond nélkül a Vista-n.Ötlet?Köszi.
Ajánlom akinek van weboldala mert letölthetsz1könyvet melyben segitséget kapsz ahhoz h h lehet1weboldalból pénzt csinálni! http://www.onlinevallalkozas.hu/52699
ha azt írja ki pálya indítása után, hogy csak alacsony ping-eseket enged meg a szerver, akkor én azzal tudok kezdeni valamit?
programok leállítása vagy ilyesmire gondolnék? mondjuk most is volt olyan, hogy egyszer kiírta ezt aztán meg beengedett.
The Matrix has you...
A mód fõ része jármûvek hozzáadása a Call of Duty 2 –multi részéhez. Jeepeket, tankokat, repülõket és légvédelmi löveget ad hozzá. A dzsipek 2 személyesek, 1 vezetõ és 1 lövész, a lövész tud nézelõdni/lõni bármilyen irányban és tudja használni a gránátjait. A tankokban egy ember ülhet, aki irányítja a lövegtorony-fegyvert és a tanktest gépfegyverét és persze vezeti is, a tanktest gépfegyver csak elõre lõhet. A repülõk mind egy személyesek, indítása a fegyver menübõl történik és egybõl a levegõbõl indulnak."
Ez egy részlet a leírásból, amit maga mathebalu készített nektek (köszönet neki), amit mellesleg innen is letölthettek, vlamint a fórumban is megtaláljátok a témát.
Teszt szerverek:
193.47.83.225:28936
193.23.143.82:28889
meg hiába van kint az h ne dumáljunk cheat-ról itt is kéregetnek cuccokat...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Antrax: szvsz ne adj semmilyen tippet a csalóknak, hiába fogja meg a pb, túl sok kezdõ és gyakorlatlan admin van, ergó túl sok a pb nélküli szerver. Ráadásul "ott" sokféle dolog van, legalább ne ismerjék már az ilyen helyeket. Ne adj alájuk lovat. Minden formájában elitélendõ a csalás.
Zico: felesleges flémbe futni. Ez az egyik ami tönkrevágja a cod2-t.
Piros zetor van ekével eladó, ugyanitt guild wars (nightfall) accountot keresek megvételre.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Nem szenvedek elmebetegségben... Minden percét élvezem^^
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"Saját és klánoldal reklámozása TILOS!!! WAREZ és CHEAT témát mellõzni"
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
Egyik reggel arra ébredtem, hogy magam alatt vagyok. Pedig alattad kéne...
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
így müködnie kell.
ffxi:hát fps optimalizálni ? hát.. /com_maxfps 0 ilyenkor nincs fps korlát kihozza a max fps amit tud a vasad
de fps korlátal sztem jobban beadja a dolgokat....így én a 250-es fps limitet ajánlom,ha persze megvan..
feltölttem a mapokat meg módokat a szerónkra úgy ahogy ZICO mondta csakhát a mapokat be tom rakni a módokat meg nem pl.:beírom a console ba hogy /rcon exec zzz_solo_rifles_v1.5 (ugyan ez a file neve is a feltöltésnél)
és nem reagáll semmit
megoldás ???
my low config is :radeon 9550 256 MB,Intel p4 2.6 GHZ 1 gb 300 MHZ Kingmax RAM
Tudtok mondani konzol parancsot amely segít nem lagolni ill. fps-t optimalizálni? Azaz igazság, hogy újra raktam a gémet és nem mentettem el a cfg-t 😞 És volt benne egy csomó ilyen "tuning" parancs.
THX elõre!!!
Fákjúal!