1799
-
#131 ez pontosan így van -
#130 Sziasztok! Én a munkámból adodóan sok romával találkozom. Eleinte mikor még zöldfülü kezdő voltam nagyon az egyenjoguságért kardoskodtam, aztán az élet megtanított a valóságra (természetesen tisztelet a kivételnek.) Én hiába megyek be a hivatalokba, boltokba, nem ugyanazt a bánásmódot kapom. PL: Amikor a T_S_O ba betértem úgy figyeltek mintha lopni akarnék. (igaz három napja nem aludtam és elég borostás is voltam) A polcok között sétálgatva látom hogy a kissebséghez tartozó egyedek pakolják a cumót a zsebeikbe, esznek isznak és fizetés nélkül távoznak. Felháborodott kérdésemre, hogy miért nem tesznek valamit csak vállvonogatás volt a válasz. "nem akarunk konfliktust" A Győzike félék csak egy kis réteg, de azok írányítják a többséget! -
#129 az az ember az ember megscúfolása :D -
#128 AZ az ember a János név megcsúfolása!!!! :))) -
#127 SebeŐk János :D -
#126 lessz benne az a tahó szemüveges a hogyhijják a -
#125 EZ yo ;) -
#124 Bocs ezt akartam -
#123 akkor jó -
Vlala #122 Ezt írtam le a gumiban is, ha akarja, magyar, ha akarja, roma, Harry Potterék ezt animágusnak neveznék. (ne nézzetek így rám, csak tíz percet láttam az Azkabani fogolyból!)
A nagy beilleszkedés első lépése lenne a lapát a kézbe, a közterhek felvállalása, nem a jogokkal kell kezdeni az asszimilálódást.
Az ombudsmantól minden évben megkapjuk a saját kis lebaccásunkat a romák hátrányos helyzetéért. Legalább most már van referenciavideónk! -
#121 Hát vazze, ez a Győzike nem semmi! Kb 5percet láttam a showjából..
nem minősítem, mert nem jut eszembe olyan szó amit leírhatok.
Még vmi házigazda kisípolná a hozzászólást.
Győrben egyébként a vasgyűjtők és a szemétlerakó tulajok pereputtya ugyan ilyenek..
Csak azt nem értem h ilyenkor hol vannak azok a nagypofájú civilszervezetek (pl Lungodrom) meg ombucmenek akik azt szajkózzák hogy MI nem engedjük őket beilleszkedni..
Meg a műsor láttán égett a pofám, mert eszembe jutott hogy pl Kanadában sok boltajtóra ki van írva: "Magyar ne lopj!" (Vajon miért?).. még írnék sokmindent, de nem lehet. -
#120 Hál istennek semmi közöm Győzikéhez, nem is akarok még csak baráti kapcsolatban sem lenni vele. -
#119 nem, sajnos ez még csak a kezdet... -
#118 Nem (hacsak nem te vagy Győzike) -
#117 ez már a vég:
Letöltés Gyozike_E01_TVRiP_XViD_Hungarian-SCP.torrent
úristen. -
#116 Meg azzal keresi a pénzét hogy a zenékben valami apacukafundalukákat zagyvál össze-vissza. Ki kéne elé tenni, a műsorszám megtekintése nem vakok és nem süketek számára csak nyugtatóval teli fecskendővel rendelkező pszichiáter felügyeletele mellett ajánlott. Így egyedül csak a 80 éves mamikák maradnak a TV-vel, mert már süketek és alig látnak (szerencsére ) -
#115 én sem értem -
#114 Hát ha tudsz segélyekért mászkálni?(de segget is tudni kell nyalni ám) -
#113 Most rám értetted ezt a faszt szót? -
#112 :D -
#111 jah :) -
booyaa #110 ezekszerint ha faszszopó BUNKÓ cigány köcsög vagyok akkor akár én is lehetnék gazdag??? -
#109 Ki ez a fasz még soha nem láttamez való neki akárki is legyen -
mochee #108 Voltam az egyik haveromnál Nógrádmegyerben, és láttam győzike házát. Nekünk van Balatonon nyaralónk (már régről) van egy hétvégi házunk, és egy panellakásban élünk, de az egész nincs akkor mint a győzike palotarendszer. Ráadásul ennek a rohadéknak nem is csak 1 háza van, hanem több, nem beszélve a szülei házáról... -
#107 Csináltam poénból a fórumhoz egy bannert még elég kezdetleges, de majd javítok rajta.
Na, vélemények? -
#106 sajnos ez így van :(
de majd ha esetleg gazdag leszek akkor megkeresem a győzikét egykét vadásszal aki már nem őzikékre vadásznak :) -
#105 Mondhatják, ebből egy dolgot szűr le az átlag, vagyis én, hogy magyarorszagon az ember feleslegesen tanul. Egy ilyen koszos ciganynal mar regen sokkal tobbet tudok minden szinten mint amit o valaha eleteben tudott, megsincs arra se penzem, hogy hetvegen elmenjek valahova, de ez olyan luxusvillaban el, amilyenben en egesz eletemben nem fogok -
#104 Az a gáz,hogy a gyerekednek egész életben azt mondogatod,hogy tanuljon,mert akkor lesz sikeres és gazdag...erre itt van főműsoridőben mindaz ami ezt meghazudtolja... -
#103 kéne ide vmi banner -
#102 Loál, ez már fáj, meg, hogy Gino a neve az valami poén. -
#101 Ez már fáj.
Hozzájuk képest túlképzett vagyok. -
#100 Nem tudom, én ezt egy hete találtam -
#99 de asszem ez lement adásba nem ?? én mintha láttam volna csak talán ott megvolt vágva :) -
#98 Én mondtam :))) -
#97 rohatt jó :D !!!
-
#96 Ez az igazi roma valóságshow: Lesd meg, megéri :)) gino
(teccikerteni.hu) -
#95 annyira szar hogy már szinte jó :D
az a cigány család jézusom én 3 percig nembirnám azt a káromkodást amit ezek 1 percbe sűritenek aztán csak nevetnek rajta ostoba senkik de ami a
legszörnyűbb hogy még ezeknél is van értelmesebb cigány (nemsok) az országban -
#94 én 10 percig bírtam -
#93 Eszméletlen ez a müsor! Nem igazán tudom elhinni hogy vki is szereti/nézi. Egyszerüen nem birtam 2 percnél tovább nézni... -
#92 Jay és Néma bob annyira primitiv film, hogy kb a 2. percnél kikapcsoltam