1799
-
#171 nemá :O -
Vlala #170 [győzike dolgozzon] = igaz hamis, fehér fekete, igen nem, egyszóval paradoxon a javából. Ezzel a hozzászólásoddal előidéztél egy fekete lyukat. :-) -
#169 igen de a győzike dolgozzon meg a 10 millioért amit ezért a pár részsért kap nehogy letiltsák mert akkor ingyen kap 10 millát a rohadék :) -
Vlala #168 Na, hogy ki lopta szét Salgótarjánt, arról beszélhetnénk!
Ezt vajon hogy értette? "Nem ezt az ítéletet vártam magától, Bíró úr! De az ügyésznőtől sem...!" Talán úgy, hogy ezért a pénzért nem ezt az ítéletet várta volna?" [csak hangosan gondolkodik, nem vádaskodik, mert azt betiltotta a szólásszabadság...]
Semmivel sem különbek, mint az átlag próbanéger. Az apja politikai kampányára emlékeztek még? "<kutyának> Elhallgacc! <kutya elhallgat> Na, melyik politikus tudja ezt utánam csinálni? Rám még a kutyák is hallgatnak!
Egy biztos: ha az államfők helyében lennék, ezt a reality-show-t elküldeném az ombudsmannak, és megmondanám, hogy ez alapján értékelje a romák helyzetét Magyarországon. Mert sajnos, itt igenis VAN diszkrimináció. Elnyomottak vagyunk.
-
#167 pont ez a gond, hogy sztem senki nem hepciáskodott hogy: bunkót tahót a tévébe! Győzikét a tévébe!
Hanem ezt kapjuk, ezzel is tovább hülyítik a mélyen tisztelt nyárspolgárokat... -
#166 de a felesége is nagy..>.<
az akcentus megvan a családban..
-
#165 szégyelhetjük magunkat , mi magyarok..de ha nekünk ez a bunkó segg kell..>.< -
#164 :DD -
#163 nem! megnézte az 1. részt -
#162 Mitől borult ki? Olvasta ezt a topikot? -
#161 nemtom melyik ujságba volt, de votl egy cikk, hogy hogy kiborul győzike.
nemtom melyikbe volt, mert a fényképét láttam a starban -
#160 Én már a 2. ajánlót is láttam, a konkrét műsorra már nemvisz rá a lélek, hogy megnézzem :) -
#159 Tudom, azok is, azért írtam, meg az a Sebeők vagy kiafaszom -
#158 Pedo-e vagy? -
#157 a szereplői a családja :D -
#156 csak az ayánlót látam edig de nem kérek a többiből,, bár a kcike az ari!! -
#155 Jóltették.
De ez itt off...
...on: Győzike műsora egy nagy fos, a szereplői úgyszintén. -
#154 hála az amiknak hogy leverték a 2. vh-t !!! -
#153 Sajnos ez a kisebbség lassan nemis annyira kisebbség -
#152 Úgy tudtam öngyilkos lett, a hulláját meg elégették.
Vagy rosszúl tudok valamit? -
#151 remélem ő, multkor küldtem neki levelet -
#150 nem is hasonlít áááááá nem! a puszta véletlen ,, nem hazudok!!! ááááá
szeretem én a kissebséget :)))) -
#149 A logodban a bácsi feje véletlenül hasonlít Adolf bácsiéra, vagy pusztán a véletlen műve? -
#148 gyűlölyök egyött!!! hey imádom a szagodat aki!! fák :DDDDD -
#147 csak -
#146 most mért bántod!!! én egy rayongolya vagyok! anyira hogy minden szülinapyára küldök neki tortában arzént -
#145 [IMG][/IMG] -
#144 hétfőn -
jeee, micsoda bannert csináltak nekünk a bannerkovácsok :D -
#142 Jancsi és Győzike -
#141 jancsláyd meg judi inkáb! Egyébként mikor van ez a faxláma műcor??? -
#140 jancsi and julisklájd !!!!44 -
#139 yancsi meg yuliska egy elvetemült szadista gyilkos, élve elégettet egy öreg aszonyt!!!!! -
#138 Az igaz, hogy Jancsi és Juliska testvérek voltak, apjuk pedig favágó, az erdőhöz igen közel és a jómódtól igen távol.Az azonban nem áll, hogy minden szegény gyerek földreszállt angyal /miként egyes meseírók hiszik, hirdetik/.Az említett gyerekek sem voltak azok, ez okból így szólt a feleség férjéhez, éjjel, a hitvesi ágyban: -
#137 a János nevet kéretik nem bántani maradyunk a Yancsikánál..... -
#136 Olcsó János :) -
#135 mondtam hogy valami csókos a faterja :D -
#134 háya -
Balu san #133 Nos, lássuk, honnan is van apucinak pénze... Az alábbi cikkből kitűnik, hogy egy szaros bűnöző.
Győzike apját felfüggesztett börtönre ítélték - Forrás: axel.hu -
#132 háya!