422
melyiket használod miért stb melyiket utálod stb csak az érdekesség kedvéért :)
-
#62 Ezt ki mondja?
Egyébként ennek a paraszt dumának van alapja, (nem a ti esetetekben, mert Eger város!) mert általában a tipikus falusiak azt veszik meg, ami látszik, de nagyon spúrok, az életminőségük rovására megy a tárgykultuszuk.
Ennek némiben ellentmond, hogy faluban vannak a nagy lakodalmak, nagy bőséggel, de jól megnézik, hogy mennyi ajándékot kaptak :D -
#61 azóta csak vissza -
#60 Akkor álltál meg a fejlődésben?!?!?!?!
sry -
#59 10 éve meg azt láttam, hogy ül egy hajléktalan a buszon, eszi a szotyit, majd kicsit elmatat a gatyában (maszturbált cseppet) majd a szottyos kezével eszi tovább a szotyit
-
#58 én anno szemtanuja voltam annak, amikor egy hajléktalant egy fehér kesztyüs uriember kiszedett a metrókocsiból, ahol is az ülésen feküdt -
#57 nem hiszem,hogy a szüleitől látta,hogy szardíniát kell kidobálni a villamosból... -
#56 Szerintem az anyja/apja viselkedésétől függ, hogy ezt fogja-e csinálni. -
#55 na ja regrel 8-ig káosz van, de azt leszámítva még mindig jobb a helyzet -
#54 mondjuk az asszony busszal jár naponta,na ő állandóan szídja az itteni tömegközlekedést,hogy tapossák egymást az emberek,nem képesek beljebb menni,és hogy pesten ilyen nem volt...meg hogy a nyugdíjasok akik egész nap ráérnének direkt reggel mennek amikor mindenki,hogy még nagyobb tömeg legyen... -
#53 mégis mi vagyunk a "parasztok" -
#52 lehet hogy őket nem lehet már megtanítani a kultúrált viselkedésre, de ha a buszon lévő kiskölök azt látja hogy ezt lehet mert senki nem szól érte az se normális. -
#51 Hát gondolom, eddig huzamosabb ideig Kőszegen és Esztergomban voltam, hát mindenhol rend volt. De Egerben is, bár ott csak 4 napot voltam. -
#50 ez a kínaizás se vezet ám sehova :-D a pozitív diszkrimináció is diszkrimináció,és mint ilyen nem kívánatos :-) -
#49 néha igen, de mint mondtam ez kisváros teljesen más viszonyok, itt nincsenek olyan dolgok a buszon amiről te beszélsz. -
#48 De a legtöbb embernek már senki sem fogja megtanítani, hogy mit szabad, mit nem.
A kínaiak meg idejönnek, csöndesek meg rendesek, de eltanulják ezt, és pár év múlva már ők is szardíniát esznek majd :) -
#47 A nyugdíjasok nem erőszakoskodnak? Szerintem igen. -
#46 nem az őr hiányzik,csak a kultúra... -
#45 erőszakkal nem lehet átnevelni a társadalmat ezt kéne már végre megtanulni..... -
#44 De csak a nyugdíjasok vonják bele magukat a dolgokba :D
Szerintem simán megoldható lenne, hogy sok őr legyen, sajnos erre itthon még szükség van :( -
#43 a manusz meg mivel senki nem szólt rá legközelebb is gyugodt szívvel megteszi..... -
#42 Úgy van, azóta nem is szálltam fel :) -
#41 pontosan -
#40 minden járgányra 1 őr? lol, normális társadalomban megoldódna ez magától ha ezt itt eljátszaná valaki a nyugdíjas kommandó agyonverné a helyszínen esernyővel járókerettel :) -
#39 ez mind az emberek hibája,te is szólhattál volna a szardíniás embernek,de inkább leszálltál gondolom... -
#38 Másrészt meg folyton húgyszag van az 1-es villamoson, szerintem a hajléktalanok miatt.
A magyarok meg előszeretettel fognak mindent a kínaiakra, akikkel szerintem az ég világon semmi baj nincs. -
#37 A BKV hibája is. Miért nincsen biztonsági őr, aki ilyenkor ledobja, vagy valami? -
#36 ez nem a BKV hanem az emberek hibája :( -
#35 uh -
#34 Én már a 4-es 6-osra fel sem ülök. Volt, amikor felrobbant, aztán mikor legutoljára mentem rajta, egy köcsög szardíniát evett kézzel a konzervből, majd kidobta az ablakon az autók közé. -
#33 Bp éjjel jó.
Akkor egészen kicsi -
#32 Jó, a benzint nem számítom, az elég erős érv lenne a BKV mellett.
A forgalom nem vészes, reggel 7-kor még gyorsabb, mint a BKV, délután is, csak reggel 8-9 között rossz, meg késő délután. -
#31 útááálok gyalogolni... nekem már csak ilyen kényelmes picsám van ! -
#30 19éves koromtól van saját autóm,pesten laktam 22éves koromig,mégis BKVvel jártam.A körúton laktam 4-6os villamos jár percenként,metróra átülök ott van mindenhol pikk-pakk,szerettem nyugisan walkmanezni,csajokat bambulni,olvasni.Hétvégén mindig mentünk vidékre,olyankor be a kocsiba,távolsági buszok egyszerűen nem az én világom.Pestről lejön az ember Egerbe,látja,hogy a faluba nincs csatlakozás csak 98perc múlva meg ilyenek. 2x ha voltam lent busszal. Aztán leköltöztünk vidékre egy faluba. A retyóra is kocsival járok,30percenként jár a busz,amikor van,mert este nincs.Pesten éjjel kocsikáztam sokat,kihalt utcák,lámpák kikapcsolva,tömegközlekedés sincs. -
#29 Hát jobb :) -
#28 majd ha reggel nem érsz be a suliba sosem időben, illetve rájössz arra, mennyi benzint nyel el a gép a dugóban, majd akkor :) -
#27 ezért jobb "paraszt vidékinek" lenni :) -
#26 A távolságin nincs ilyen gond itt délen. A buszok szépek tiszták és ideális a hőfok.
Főleg azért is mert a Szeged-Vásárhely vonalon van egy konkurens cég is így a verseny kiélezett. -
#25 Drága, ez tény.
Én a lopástól félnék, ezért félek kicsit a Passat-tól, pedig tetszik.
Már unom a BKV-t, télen hideg van, nyáron meleg, az emberek büdösek, szar az egész, majd lehet, hogy valamikor megváltozik a véleményem. -
#24 Ha nem egy munkanap után ülök kocsiba, akkor még elviselem...
Nem tudom, lehet, hogy egyszer rákényszerülök, hogy kocsival járjak, mostanság nem fenyeget ez a veszély. Ha meg arra kerül sor, akkor majd megszokom. -
#23 A távolságival valóban az a baj ha erélyes az ember hátra üvölthet, hogy másszanak már hátrébb mer elöl nem férünk fel a sofőr párszor beszól. Persze hátul meg azt gondolják, hogy jaj én le akarok szállni nem akarok az ajtótól eltávolodni.
Kecsói közlekedés kocsival is gáz a lámpák tök logikátlanok legalábbis amikor ott éltem azok voltak.
A hét és nyolc közötti távolsági busz itt is szardíniás vagy elötte megyek melóba vagy utánna.