Melyik a legjobb sör?

Oldal 1 / 5Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Okos gyerek vagy...
Kicsit népszerûbb a másik topic, de ne zavarjanak meg a magas számok - írogass csak ide...

jó a topic alcíme: "biztos van már ilyen topic, de szerintem a Corona 😊"

http://gaborszantai.co.uk/

Ne játszd az agyad kisgyerek.

Evil
Pesten tudna valaki egy helyet mondani, ahol Guinnesst csapolnak?

Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!

gz8
Itt a legjobb sörrõl volt, szó, valamit félreolvashattál... <#nyes>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Ez az alap.A többi csak ehhez igazodik<#bdead>

gz8
Hagyd szegényt, a számok nem ismerete bocsánatos bûn... <#fogmosas>

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

Match
majdnem 1 évvel a topic megnyitása után ez a legnagyobb problémád?

\"Drinkin\' Pukin\' Pissin\' and Fightin\' And startin\' all over again\"

http://gaborszantai.co.uk/

egyik se

barna Staropramen! <#eljen><#eljen><#worship><#worship>

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

hat ami itt lefolyt nem sokat kisérelnék elfogyasztani egy stella az kezdetnek nem rosz (1sör nem sör 2 sör 1/2 sör 3 sör egy sör, de eg sör nem sör tehát ebbõl is kel kettõ 1 félhez...tehát a sör szívás....

Gladiator
amúgy nemrég kostóltam a borostyánt. nekem nagyon bejött. tipikusan az a sör, amit egy meleg nyári napon legszívesebben meginnék. mondjuk ez a csapoltra vonatkozik, a dobozosat nem tom. de múltkor olyan lazán lecsúszott két korsó (tudom nem meleg nyári nap volt).

GregSB

gz8
Nagyon berúgni akkor lehet, ha a sört (ami a maga kis hazánkban általános 4,5-5%-os alkoholtartalmával nem mondható erõsnek, mert ha sokat iszol, akkor maximum brúzolni jársz ötpercenként) kevered is valamivel, pl. korsonként egy feles unicummal, ha hányni akarsz, akkor rummal.
Semmi rejtélyes nincs ebben.

Azért érdekes kísérlet lenne: igyál meg ebbõl 3-at egy óra alatt (mennyiségre két korsó, tehát nem sok), aztán lehet, hogy kissé érdekesre sikerül a kísérlet... <#pias>

Vazze nem hiszed el mi? Megiszok belõle 10-et és nem mondom, hogy nem csapja meg az agyamat de pld. tántorogni egyáltalán nem tántorgok tõle hanem teljesen képbe vagyok és jó kedvem van. Nálam a berúgás azt jelenti amikor nem tudsz megállni a talpadon. Amúgy hálistennek ez igen régen fordult elõ velem..

gz8
Ne alkoholmentest igyál, mert úgy tényleg nem megy! <#hehe>

Azt mondja meg nekem valaki miért van az, hogy az embernek fáj a feje ha sok sört iszik plusz nem tud normálisan aludni akarom mondani hamarabb felkel. Amúgy én sörtõl be se tudok rúgni bármennyit iszom..

ohhh, sir!
és mi van a cseh/szlovák kocsmákkal? meg a német kocsmákkal? meg az osztrákokkal? és a belgákkal? meg a többivel?
kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lukas csokoládé....😊)

New Castle Brown Ale. Plusz Londoni kocsmákban kapható sörök.

nono. ha megbocsájtható a királyi többes - azért szürögetünk, de csak és kizárólag zárt, idõjárási viszontagságoktól védett helyeken... az ember keze (torka?) ilyenkor egy kicsit meg van kötve
de igaz, ami igaz: a nagy sörözgetések ideje azért mégiscsak a napsütötte, meleg nyár.
télre meg ott a többi (többek között)folyékony tudatmódosító 😛
<#bohoc>

gz8
De kihalt ez a topic is. Télen senki nem szûr? <#pias>

franco
Riesebrau vagy mi az ég😄
olcsó és sör😄

egyébként meg #179

aki érdekel azokat olvasom többi /ignore

magus
jah, en is azt iszon mostanaban. reszben mert jo, reszben mert azt lehet kapni a kozelemben levo koleszban😊

Frank99
ja, egy okosság:

a sör hidegen, a nõ melegen jó.
megfordítva nem igazán....

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

Frank99
ez így igaz.
3-ig nem is érdemes megállni..

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

gz8
Igen, az "ian" felirattöredékbõl és a juharlevélbõl elég nehéz volt kitalálni! <#vigyor1>

Hiába, asszony verve, téridõ görbítve jó. A sör pedig mátrixosan. <#pias>

Christiansen
Azért kell belõle egy rekesznyi<#hehe> Amúgy kanadai.

TUDTOK JÓ HORVÁT SÖRÖKET AJÁNLANI??
Nembaj ha olcsók is...

gz8
Nem kevés? szerintem csak kétfél dekás... <#fejvakaras>

Christiansen
Ez nem tom mi de most jólesne...

Pilsner Urquelle

gz8

Delirium Tremens, há nélkül. <#pias>

Delirium Thremens és a La Guillotine, mindkettõ erõs, fûszeres belga sör, a legjobbak közül való. Csak ez sajnos tükrözõdik az árán is.

legutóbb kipróbáltam a Steinbergert, pilzeni féle sör, nagyon jó, ajánlom figyelmetekbe!

Neca eos omnes. Deus suos agnoscet.

franco
annyira nembegyere

inkább iszok 2 pilsnert ^_^

gz8

Egésség!

Lt.Balu
<#wave>

-- AMD FX-8350 -- ASUS GTX760 -- Samsung SyncMaster P2450 24 --

Sonajk @:o)
Aranyoroszlános Löwenbrau (HUKKK) @;o)

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

pelleri
Szerintem szinte mindegy milyen sör,a második üvegtöl már ugysem érzem az
izét,márpedig az elsö kettö 20 perc alatt megvan,onnan már csak "szopogatok"
az ötödikig(nekem ott a vég).Aki söröst ismerek az mind hasonlóan csinálja.
Persze ez elég alkoholistán hangzik,de egyet inkább nem iszok,mert az csak felidegesit.

it's called black plague for a reason, and not diversity plague.

koosadam
dreher

(ex).::Bloodscalp::.lvl60 Human Rogue (ex).::Bloodscalp::.lvl60 Night Elf Druid .::Bloodscalp::. lvl?? Gnome Rogue

gz8
Tunéziai sör 😊))) Tevék púpja közt érlelt? <#ijedt>

gz8

Ex!

marsu
ez
Christiansen
Amit kihagytam és nagyon szeretem, az a Budweiser és
a Zlaty Bazant, bár az asszem szlovák.

Christiansen
Meg hát!
Amúgy ittam már tunéziai sört is...
Amik csehek és jók:
-Staropramen
-Gambrius
-Pilsner Urquell
-Radegast
-Krusovice
-Branik stb...

gz8
Ez azt jelenti, hogy az üveg megmaradt? <#guluszem1>

Christiansen
Igazságos döntetlen<#hehe>

gz8
És ki gyõzött? <#vigyor4>

Christiansen
Egy ilyet kaptam tegnapelõtt, Csehországból:

franco
nah
Tuborg is jólesett az elébb😄

Boba
Leffe, kwak, miller...

Oldal 1 / 5Következő →