Busójárás

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mincsi
én meg vendégségbe mek:DD

Rush!

motyodlee
uff jönnek a vendégek...

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Mincsi
kezdõdik:
búsójárás van mohácson :O

Rush!

mikike
az is lehet, hogy õ nem talált vele és taranovnak csak szerencséje volt...

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Lacc
Egyszer mindenki túlesik rajta...
Nézd meg jobban.

Szerintem csak sokkot kapott attól, hogy mennyi mindent meg lehet találni a Guglin...

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Dichter
ilyet viccbõl sem illik...

akyyy
a googlenak a fórumkeresõje<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#falbav><#fejvakaras>

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

PResident Evil
ha tudnál olvasni, elõtte olyan szerepel: "elõbb használd a google-t aztán a fórumkeresõt..."
mondatelemzés power...

littleNorbi
a fórumkeresõt használtam és nem találtam ezzel kapcsolatos topicot.
érted ??????
Ha nem akkor lerajzolom.

PResident Evil
csak szólok, elõbb használd a google-t aztán a fórumkeresõt és aztán nyiss csak topicot ! nem olyan nehéz feladat ez, szerintem...

littleNorbi
öcsém

littleNorbi
tegnap halt meg az ocsém tõle.

Lacc
Busó-e?
hen-tes
szarvót mer hideg D:

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Pheel
mikike
tényleg?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Hülye vagy???

A Google ÖL!!! Nem tudtad?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

littleNorbi
<#kocsog>

littleNorbi
kösz

PResident Evil
<#lama>

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

littleNorbi
Mi a busóknak a legendája-története ???