Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
▏▎▍▋▊▉ Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
\"htt biztos h nm becsületessen csinod akk a bolka csal a részedre\" xD
nah rakok egy könnyebbet:

Szeretem a cicákat
Szeretem a cicákat

Szeretem a cicákat
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ez egy nem túl ismert film. francia, érdekes képi világgal
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
na, teszek egyet én
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
az idiótábbnál idiótább filmekbõl vett tervek pl. ugyanúgy megvannak, amiken én spec rommá röhögtem magam <#hehe>#hehe>
ha az ember szereti az agyatlan, abszurd akciófilmeket, akkor ezt is nagyon-nagyon szeretni fogja <#hawaii>#hawaii>
"The trees move. Do you not see it?"
az egyet anno csak úgy "elkaptam" valamelyik adón, hát az hihetetlen élmény volt. tehát azt is figyelembe véve, hogy nem számítottam rá, csak szörföltem késõ este a csatornák között, erre az arcomba dobtak egy ennyire rendhagyó és cool filmet
😊
#15544: Armored
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!