Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
de ja, látom én is h instant behozza, gyász.
valaki azért fejtse meg (ha google nélkül, még jobb) aztán dobjon sajátot. vagy rakjak ebbõl még egyet és tettessük h senki se googlizza ki? <#smile>#smile>
"The trees move. Do you not see it?"
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
mindenki ajánlom, Weirdsville biza ki-be-össze-visszabaszottul jó film, konkrétan egyik legjobb, amit valaha láttam, és harmincadszorra is röhögök rajta, annyira elborult <#smile>#smile>
50/50 címet,az tuti megjelent nálunk itthon😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Ha talált akkor passzolok tovább.
Teppik Amon, Dzsel-völgy, Piramisok
Mi a címe?
Egy kutató katonákkal az arab sivatagos-hegyes vidéken nyomozást folytat furcsa jelenségek után. Különbözõ tárgyakat sugárzását mérik, a végén kiderül, hogy ilyen ufók vannak a dologban, háromszög alakú ufók. Mindig messzirõl délibábosan látni. A végén a fõszereplõ közelrõl is látja....
Tudja valaki mirõl van szó? 😊
Tied a kör.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.