Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
De az elsõ szó az jó volt.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tök alap film! :-D
Erõteljes,meggyõzõ és nagyon jellegzetes jelenet, de csak az tudja aki látta filmet. Ha nem megy majd segitek.
Ichi the killer ?
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
Talált!😊
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
A Helen-eset nem tudtam, nem láttam nem is hallottam róla de láttam hogy a középsõ férfi Hector Elizondo a szélsõ arab pedig a Mátrix III-ból volt ismerõs. Megnéztem a közös filmjeiket, és lám 😊
A Cellular közös film de van mégegy. Ha végképp nem megy megmondom.
Használd az IMDB-t ha nem láttad a filmet !