Film Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
Sobieski nem Sobleski 😊
a film meg:Kéjutazás

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Trisztin
Joy Ride

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

wesker24
Paul Walker is benne van a filmben
wesker24
és 2001-es film
wesker24
ahogy mondod
Trisztin
Leelee Sobleski ,vagy hogy irják a nevét... 😊Ennyit tudok mondani a megfejtõnek 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

ProGabe
két csávó megszivat egy kamcsist,az meg dúúrván visszaszívatja õket,címet nem tudok,bocs :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

wesker24
már raktam <#idiota><#idiota>
Tõlem rakhatsz.

wesker24
itt van egy könnyü

wesker24
rakhatok én ??? de ha nem válaszolnák a kérdésekre min 5 percen belül akkor nyugodtan rakhat bárki !!!
Hivatali patkányok!
Átadom a jogod <#vigyor3>

Maak
lassan 2 órája senki nem szólt...kicsit sûrûbben nyomathatnál helpet <#wilting><#help>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wizy
Hm, akkor megint rakok ha senki nem jelentkezik.... bár már kezdek kifogyni 😊

\"- Gondolj egy számra, bármelyikre. - Ööö... öt! - Rossz. Na látod?!\"

wizy
jaja, azaz, Clerks azaz Shop Stop 😊

Kmarha
hja mivel mindenbizonnyal eltaláltam hogy clerks 1, Döggnek átadom a képrakási jogot. végül is majdnem beletalált 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
ez az a csávó aki gerjeszti a feszültséget.. huu hogy nem pofozták fel a filmbe sajnos :S 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
inkább az 1 😛

Törölt felhasználó
Clerks 2?
Törölt felhasználó
Direkt nem raktam Samuelt, akkor túl egyszerû lett volna 😊
wizy
Könnyû, majd 15-20 perc mulva jön a segítség ha addig nem menne 😊

wizy
Ha nemgond rakok, pont van egy kép a raktáron 😊

Iori
átadom a jogot

I love this game!

Maak
nem jöttem volna rá...láttam már de nekem shaft az samuel l jackson hosszú kabátban...vagy rég volt <#zavart1>

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Törölt felhasználó
Igen!
Iori
shaft?

I love this game!

Törölt felhasználó
Nem
REALista
Csak Lazán?

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Törölt felhasználó
Nem
Maak
B-13?

Törölt felhasználó
10 perc múlva újabb kép
Trisztin
sajna nem ismerem... vagyis lehet,hogy ismerem,de ez így nem ugrik be... 😊

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Törölt felhasználó
Közbe már raktam is 😊
Trisztin
de

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Törölt felhasználó
Elég kicsi a kép,de nem a Desperado?
Törölt felhasználó
Trisztin

Amse
Tééééényleg!
Amerikai szépség

wizy

Maak
<#help>

wizy

SASboy
rakjon, aki akar

nice legs. what time to open?

jahh
SASboy
When a stranger calls? ( nem láttam még, csak tipp)

nice legs. what time to open?

ja az a film
Serpa
ez az a film, amiben egy csajt telefonon zaklat vki?
új film

házikó😄
Maak
átadom...mennem kell