Film Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Maak
átadom, sok a melóm...😊 amúgy én lesem a topikot szal ne hagyjuk halódni 😊

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Trisztin
helyes válasz... pedig még nem is a dokit mutattm 😊

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Maak
Godsend

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Trisztin

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören

Trisztin
nem 😊

Amse
About a Boy?

Trisztin

Trisztin
a topickban baj egy hete nincs élet...légyszives had ne kelljen minden másodpercben azt figyelnem,hogy megfejtették-e már...

mellékesen ez nem a játéktopic... nicns megadva idõkorlát...

Lobsterman
nem tudom de valami furcsa oknál fogva nem gondoltam hogy ha 2 és fél órán keresztül nem csinálsz semmit, még rakni is szeretnél... 😊

Magoo
Passz 😊 késõ van hozzá 😄

Trisztin
Patkányburger😊

Rakhatsz...vagy passzolhatsz 😉

OFF --> /me aludni... reggel jövök...

Magoo
Demolition Man! 😉
Pusztító! Egyik kedvenc filmem!

"Nééé mivan ott! Egy büdös rohadt svábbogár!" 😄

Trisztin

Trisztin
nem akarok kukacoskodni... de nem is tudtam róla,hogy az új nevem Lobsterman...<#nezze><#confused>

Iorinak köszönhetõen azért végre rakhatok én is... <#whatever>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

Iori
lord of war, átadom

I love this game!

Broafka
nálam 17 volt a max
a csótányosat megoldottad már? 😄
az nagyon beteg...

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Lobsterman

Lobsterman
25 😄

Lobsterman
ez nagyon jó. 20 ment eddig. van amire ötletem sincs mi lehet

z0ty
tegnap néztem meg a 3. rész bõvített változatát... elképesztõen jó, egy kis tv-n néztem (ami csöppet csökkenti az filmélményt), mégsem unatkoztam egy percet sem azon a röpke 4 és negyed órán

"részeg gólya - kecsapos szója" [11 évezsek kluplya]

ddomi87
ja

te jössz!

ööö...retekegér...!

Trisztin
gyûrûk ura 2

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

ddomi87

túl könnyû már megint.....😊

ööö...retekegér...!

Átadom

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

ffxi
Az! Tiéd a jog.

Fákjúal!

Broafka
hát nem magyarul 😊

Kabinláz?

ffxi
Nem vágom, angolul kell megfejteni?

Fákjúal!

Broafka
találd meg a képen a filmeket!
nekem eddig 17 sikerült :-/

ffxi
Mondjak 1titkot?
Én még nem is láttam, mert nincs idõm rá<#kuss>

Fákjúal!

David01
Basszus nem jut eszembe a film címe pedig a mult héten néztem meg. Ilyen fertõzés van benne vagy mi amitõl az emberek "elrohadnak" (bocs, jobb kifejezést nem találtam).

ffxi
Nos.....

Fákjúal!

ffxi
Halj meg máskor!
Minyá rakok.

Fákjúal!

Valami James Bond film!

ddomi87
akko még egyet én...könnyû

ööö...retekegér...!

ddomi87
ja

ööö...retekegér...!

Halálos iramban?
(átadom ha az)

ddomi87
Trisztin
Filmet... filmet... filmet...

Bandew
A történetet nem változtathatták meg. Amúgy szvsz nagyon jó kis film volt, igaz, hogy inkább gyerekeknek való, de engem is sikerült lekötnie.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Broafka
ez egy nagyon beteg film volt, addig volt jó amíg nem mentek be a gyárba, onnantól már iszonyatosan elbutult az egész...

wesker24
ahoyg mondod rakhat más aki akar most nekem is dolgom van
Törölt felhasználó
The Sisterhood of the Traveling Pants

Átadom ha nyertem
wesker24
itt van egy könnyü

wesker24
esetleg én rakhatok ??
STREEX
Az elsõ a gimi boszi, a második a my kung-fu sweetheart.Rakjon vlaki.

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036

Trisztin
<#help>

Maak
detto

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering&#65279; people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

ProGabe
<#nemtudom>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

STREEX
5 kép 2 különbözõ filmbõl. (1-2) (3-5)

1

2

3

4

5

Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036