Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ÁKOS - MÉG KÖZELEBB
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
(megjegyzem mindig egy ilyen hsz után szokott bejönni valaki, aki tudja a megfejtést 😄 xD)
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
Kojiro ergo sum.
amúgy elég nehezk szoktak lenni
(meg hibásak is helyenként)
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem nagyon volt benne nehézség. Pedig Harry Potternél vagy a GYU-nál lehetett volna keményíteni, hogy melyik részben lehetett õket úgy látni xD
Remélem mind hibátlan lesz. 2-3 volt ami nem volt ismerõs, azokra tippeltem 😄
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
és igen láttam és imádtam 😊
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
atadom
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
tegyél 😉
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
ui.: Ffxi az elõzõ nicked békésebb volt 😉))<#vigyor5>#vigyor5>