Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az igazat megvallva még nem láttam ezt a filmet, pedig már itt pihen a gépemen egy ideje.
Ennek ellenére mondhatjuk, hogy az utolsó kép segített...látszik rajta hogy valami tipikus 80-as évekbeli bunyós film. És valamiért Van-Damme ugrott be (a multkor én is raktam be egy jelenetet tõle, utána meg talán REALista...gondoltam folytatod a hagyományt😊 Ránéztem, hogy miket csinált '87 körül...hát akkor éppen semmit, mert ez 1988-ra van kiírva😊 Mind1...a lényeg hogy a film adatlapján megpillantottam ezt a nagy marha göndör faszit<#vigyor>#vigyor> Innen már tudtam h ez lesz az.
Na nem dumálok ennyit. Mindjárt jön a köv. kép (Egy plafonrol<#idiota>#idiota>)
Mibõl jöttél rá az utolsó képbõl ??
A másik kilétét már csak végszükség esetén mutatom meg ha már nagyon nem megy !! <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
Talicskát mindenkinek, neked is nekem is másoknak is pirosat kéket feketét.Talicska mert menő:D \"SHADOWEYES7: pár kis tini pöcs nem fog szét kúrni 1 fórumot\"
Amugy egyik sem az !!
Ez a film 1987-es és nem horror film !! <#vigyor>#vigyor>
Na azért én is tippelek egyet: Fûrész/1-3/?
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
talán a Véres lábnyomok a pincében vagy a Pincei villanykörte tündöklése...
<#ravasz1>#ravasz1><#crazya>#crazya>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
Tippelni se nagyon tudok, de azért egyet megkockáztatok: Egy gyilkos agya?
<úgyse az>úgyse az>
" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "
A képen épp egy szemét és hulladékokat tartalmazó bolygó látható !!
Ideszállitják a nem müködö és selejtes harcosokat !!
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
http://eurobasketballblog.wordpress.com "Everything I'd like, May the heaven give....."
Ez a kép film elején van.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
BUDA > miskolc.
/mintha Vin Diesel lenne a palánk alatt de lehet hogy tévedek.😄/
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
átadom
Spielberg