Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
A Death Sentence-t viszont pótoltam tegnap este. Fasza kis film volt<#eljen>#eljen>
Megnéztem a Google-ban:
BIZONYÍTÁS
Mit nyerek?
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Ettõl függetlenül lehet h hülyeséget mondok:
Running Scared(?)
ooo nem
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
Nekem az tetszett benne, hogy a mágusok, vámpírok, stb. nem állandóan a CGI efektek látványorgiájában tevékenykedtek. (Nagyritkán azért nyomtak pár látványos kunsztot, fõleg amikor bekattantak)
Meg az, hogy a halhatatlanságtól és néhány extra képességtõl eltekintve a fény harcosai inkább hajaznak valami csöves bandára, míg a gonoszak dúskálnak a lében. 😊
Sokkal inkább emberek, mintsem valami üderfasza világmegváltók.
Várom a harmadik részt.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Az az igazság,hogy a harcmûvészeti akció jelenetek nem igazán szoktak felcsigázni... bár lehet,hogy még nem találtam meg az igazán nekem való filmet ebben a stilusban...
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Pedig nagyon szép film (tájak, zene, jelmezek, stb.) és mellette még nagyon jó harci jelenetek is vannak benne, az akcióra kiéhezettek számára 😊
Szóval én bátran ajánlom.
Hopp ez a film,nem az én stilusom 😊 úgyhogy hajrá 😊
Már csak a pontos címe kéne. 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A film korunkban játszódik (1.kép), az ostrom „csak” egy visszaemlékezés/felvezetés még a mozi elején.
Ha estig nem lesz meg, akkor még teszek képeket.