Film Kvíz

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Terminal?

SASboy

nice legs. what time to open?

Trisztin
<#eljen>

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

SASboy
Licensed to wed

Trisztin

&#8222;Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. &#8222; - Kierkegaard, Sören

wesker24
Pontosan ! Ahogy mondod !
Trisztin
mondtam,hogy láttam... az egyetlen 20évvel késõbb még meg is van videokazin =)

Bill és Ted pedig alapmûûûû... imádom

Afe
Bill & Ted's Excellent Adventure

wesker24
Addig is itt egy kép !

Challanger
Lusta vagyok másik képet rakni 😄

Halloween 20 évvel késõbb (vagyis a 7. rész)
Trisztin
az biztos,hogy láttam...de nem ugrik be.... <#nemtudom>

Challanger
majdnem 😊

Ez egy srác, akin sapka van, jégkorcsolya van a fejébe állítva, a vállán meg nem tudom mi van. Lehet, hogy vér 😄
wesker24
Ha jól látom ez egy ember akin sapka van valamilyen cipõ van az arcán és mintha lenne valami a vállán !

Ezt tuti nem láttam !
wesker24
Na szóval nekem volt szerencsém beszerezni a TELJES Jason sorozatot I-X-ig mind az összeset ! <#vigyor>

Szerintem elég jó munkát csináltak a szinkronosok egész elfogadható semmi baj nincs vele ! De csak a 2 és a 9 rész angol nyelvû magyar felirattal ! Ezt a 2 rész szinte lehetetlen szinkronba megszerezni. Nah a felirat azért jobb mert ott aztán tényleg mindent kiirnak mig a szinkronban kissé megvágják a dolgokat ! Ha érted mire gondolok !

Amugy Péntek 13-án reggeltõl estig végig néztem a komplett Péntek 13 sorozatot ! <#hehe>
Challanger
Teszek egy aranyos képet én is<#idiota>

Challanger
Hehe 😄

Hát elég beszédes a cím 😊

Amúgy most akarom beszerezni a szériát. Elsõsorban angol hanggal lenne az igazi, de úgy elég nehéz felkutatni (hozzá illõ magyar felirattal). Ha esetleg te szinkronosan láttad, mi a véleményed róla? Korrekt munka?
wesker24
Honnan tetszett rájönni ? Csak tipp volt ? Vagy telepatikus képességei vannak ? <#vigyor><#vigyor1>
wesker24
És Igen !

Congratulations ! You have Won the Jackpot ! <#taps><#hehe><#vigyor>
Challanger
A címek közül én ezt választom: Jason Goes to Hell: The Final Friday (9. rész)
REALista
Hát ja bár ez a Péntek 13 is a képek alapján már inkább vicces mint ijesztõ.😄
Viszont a Kubrick féle Ragyogást nem rég néztem újra az nagyon durva még mindíg.

wesker24
Az igaz hogy régi de vannak olyan horror filmek ami sokkalta jobbak mint most az újabbak !
wesker24
Na jó csak 5-tõl 9-ig annyit segitek de csakis a jó sziven miatt ! <#vigyor1>
REALista
Szeretem a horrorfilmeket de nem az ilyen régieket.<#vigyor3>

wesker24
Péntek 13 Stimmt ! Na de pontosan melyik rész is ! <#hehe>

Mondj egy számot 1-tõl 9-ig Ha eltalálod tied a Jackpot fõnyeremény ! <#nyes>
Challanger
Rémálom az Elm utcában szériát láttam, Halloweent láttam, Texasi...-t úgyahogy. Na ezek közül egyik sem. Legyen akkor valamelyik Péntek 13 (vagy Hellraiser 😊)
wesker24
Amugy hogy állsz a horror filmekkel ?

Mert ha sehogy akkor jó hogy nem tudod !
wesker24
Gondolkozz REAL gondolkozz ! <#nyes>

REALista
részemrõl passz...😄

wesker24
Ha még igysem sikerülne akkor találós kérdés következik !

Nem hat rá semilyen szurófegyver, sem golyó sem fegyver, sõt semilyen eszköz sem okoz neki nagyobb sérülést, mert mindent túlél, Ki az ?

Ha ebbõl sem jöttök rá akkor megeszem a kalapom ! <#hehe>
wesker24
Itt van ujabb 2 kép !

1 kép: Föhösünk személyesen aki elég ramaty állapotban van !
2 kép: Ez maradt a fõhösünkböl aki a nõt alsó felét vette szemügyre!

wesker24
Egy kis ujabb help !

És lehet már nincs is szükség a 3-dik képre !

Azt irtad cafatokra tép egy embert.

Hát nem éppen egy normális embert robantottak szét.

Ha érted mire célzok.
Bulykin
én horrorfan vagyok, sok horrort láttam már, de fingom sincs mi ezXD
de ha nyomsz be olyan képet, amin egy kicsit több szereplõ van vagy ilyesmi akkor könnyebb lenne^^

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

wesker24
Na jó akkor ott a második kép ha ugysem megy akkor a 3 képen már nagyon könnyü lesz ! Persze csak annak aki nagy horror fan !
persze, nem is várta el tõled senki, de egy olyan képen amin az van, hogy van egy robbanás ami cafatokra tép 1 embert, arról csoda lenne kitalálni, hogy melyik film lenne az...

wesker24
Pont azokra gondoltam akik nemcsak egy horror filmet láttak hanem már nagyon sokat !
wesker24
Azért mégse rakhatok be egy olyan képet amire mindenki rögtön rávágná hogy ez az x film !
wesker24
itt is van az újabb kép !

Help: Az egy sziv amit a fickó a kezében tart !
wesker24
ok mingyá rakok !
ProGabe
nem!

a #12426, #12428 és #12431 megoldása: Hellboy

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Bulykin
<#idiota>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

a help általában még 1 kép szokott lenni 😊

wesker24
Egy kis help !

Szóval nem akció film, nagyon régi 90-es évekbeli film, és egy klasszikus horror film sorozat egyik epizodja.

Az utolsó mondat igy is már túl nagy segitség volt !
SASboy
szerintem jöhet help

wesker24
Egy kis help !

Amugy nem tudom emnnyire látszik a képen de egy alak éppen cafatokra robban.
wesker24
Nem az !
Trisztin
legyen halálos fegyver a tippem 😊

wesker24
Itt is van !

wesker24
mingyá rakok !
Trisztin
ehhh 😊 pedig elég diehardosan hangzott 8)