Film Kvíz
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
„Tökéletesen igazuk van a filozófusoknak, amikor azt mondják, hogy az életet visszafelé kell megérteni. Arról azonban megfeledkeznek, hogy előrefelé kell élni. „ - Kierkegaard, Sören
Bill és Ted pedig alapmûûûû... imádom
Ez egy srác, akin sapka van, jégkorcsolya van a fejébe állítva, a vállán meg nem tudom mi van. Lehet, hogy vér 😄
Ezt tuti nem láttam !
Szerintem elég jó munkát csináltak a szinkronosok egész elfogadható semmi baj nincs vele ! De csak a 2 és a 9 rész angol nyelvû magyar felirattal ! Ezt a 2 rész szinte lehetetlen szinkronba megszerezni. Nah a felirat azért jobb mert ott aztán tényleg mindent kiirnak mig a szinkronban kissé megvágják a dolgokat ! Ha érted mire gondolok !
Amugy Péntek 13-án reggeltõl estig végig néztem a komplett Péntek 13 sorozatot ! <#hehe>#hehe>
Hát elég beszédes a cím 😊
Amúgy most akarom beszerezni a szériát. Elsõsorban angol hanggal lenne az igazi, de úgy elég nehéz felkutatni (hozzá illõ magyar felirattal). Ha esetleg te szinkronosan láttad, mi a véleményed róla? Korrekt munka?
Congratulations ! You have Won the Jackpot ! <#taps>#taps><#hehe>#hehe><#vigyor>#vigyor>
Viszont a Kubrick féle Ragyogást nem rég néztem újra az nagyon durva még mindíg.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Mondj egy számot 1-tõl 9-ig Ha eltalálod tied a Jackpot fõnyeremény ! <#nyes>#nyes>
Nem hat rá semilyen szurófegyver, sem golyó sem fegyver, sõt semilyen eszköz sem okoz neki nagyobb sérülést, mert mindent túlél, Ki az ?
Ha ebbõl sem jöttök rá akkor megeszem a kalapom ! <#hehe>#hehe>
1 kép: Föhösünk személyesen aki elég ramaty állapotban van !
2 kép: Ez maradt a fõhösünkböl aki a nõt alsó felét vette szemügyre!
És lehet már nincs is szükség a 3-dik képre !
Azt irtad cafatokra tép egy embert.
Hát nem éppen egy normális embert robantottak szét.
Ha érted mire célzok.
de ha nyomsz be olyan képet, amin egy kicsit több szereplõ van vagy ilyesmi akkor könnyebb lenne^^
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
a #12426, #12428 és #12431 megoldása: Hellboy
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Szóval nem akció film, nagyon régi 90-es évekbeli film, és egy klasszikus horror film sorozat egyik epizodja.
Az utolsó mondat igy is már túl nagy segitség volt !