25
  • NotFalling
    Honnan tudnám letölteni?
  • mikike
    már csorog is le
  • zsotee
    Yesssssssssss.......!!!!!!!

House of the Dead 3 (c) Sega *PROPER* RELOADED 39x15 MB

Nyamika...
  • ZsoltiMC
  • sweech
    azt nem mondtam hogy nem kell ;)))
  • M@TriX
    hentelgetni csak elég lesz ;)
  • sweech
    a grafika szar méghozzá egy nagy rakással, de nekm az előzőrész az nagyon teccet :DDD
  • Anubys
    Ez egy összetett mondat, aminek az egyik felét idéztem, tehát neked nincs igazad, hogy a karakterekről és a pályákról találni infót, mivel a második részmondat nem zárja ki az elsőt. Amúgy meg az alapprobléma az volt, hogy full japán az egész, tehát bármennyi infót megtudok, azt nem tudom értelmezni... Ennyi...
  • M@TriX
    "sok információt megtudhatunk a játékról, legfőképpen a ránk váró karakterekről..."
  • Anubys
    Nem vágom mi bajod van, pontosan elolvastam a cikket, ráadásul copy/paste-tel idéztem, ennél pontosabban már nem is lehet. :)
  • M@TriX
    meg pontosan elolvasni a cikket :), a karakterekről és a pályákról lehet találni infót, ez van, sajna nincsen angol nyelvű honlap sem...

majd meglátjuk milyen hém lesz, lehet hogy egy kis szórakozásra elég lesz...
  • p00h
    pff... nemértem h 1 ilyen primitív játékhoz hogyan nem tudnak írni 1 normális motort... ennek úgy kéne kinéznie mint a valóság bmeg... és mernek beszélni fejlesztésről...
  • Sith
    Igen képzeld vannak balkezes emberek :D
  • alph4
    1x mindenképp érdemes végigvinni
  • phalanx
    na látod... engem meg az nem érdekel
  • phalanx
    nem értem mi bajotok van, én nem rajongok az ilyen játékokért, mégis nagyon bejött a játék (mármint a PC-s)
  • Anubys
    "Érdemes meglátogatni a játék hivatalos oldalát, ugyanis sok információt megtudhatunk a játékról"

Ja... Ékes japán nyelvjárásban... :DDD
    "AMS…
    通称AMSと呼ばれている政府機関。各地域にまたがる犯罪の捜査、情報の収集を任務としている。内部組織は国内と国外の2つの拠点で大きく分けられている。
    2003年の世界崩壊と共に政府そのものが無くなり、AMS本体は解体されることとなった。
    EFI研究施設…世界有数の財閥関係者が出資しているといわれている私設の研究施設。主な活動内容の大部分は謎に包まれている。一部公開されている内容を見ると、「ヒトゲノムのカタログ化」「生物決定論の証明」「DNA体細胞への介入」「後天的RNAの存在システム」など、遺伝子に関する未知の分野に介入しているものが多い。"

Amúgy már vagy 3 éve kint van xboxon, és nem csak az első rész van játéktermekbe, valamint az is kijött pc-re... Jó lenne utánanézni dolgokank, mielőtt cikket ir a kedves kolléga valamiről... (már bocs)
  • flashX
    Bal kézben fogja a fegyvert?!
  • Rosco
    PC-n tényleg egy rakás sz-- volt...
  • XCoMA
    SZámgépen rika ratyi game!
    Konzolon pisztollyal, nagy tv-vel már egész jó!
  • archkoven
    Hát én a House of the Dead-nek csak a játéktermi változatát láttam, de az abban a formában PC-n tuti bukta.
    Minden képzeletet felülmúlóan sekélyes játék. Valami botrányosan gagyi, nem is találok rá szavakat.
  • [HUN]PAStheLoD
    Alig bírom elmondani mennyire nemérdekel ez a "hír" ... inkább Battlefield 2 -ről van SW Rep. commandóról kéne írni...
  • Tomo15
    Már vagy 2 éve megvan Xboxon és marha jo game! persze ha az ember már több mint 2x végigjátszotta utána már marha unalmas
  • phalanx
    huhh első részét nem is tom hányszor végigtoltam...
  • Ben C
    ok.