Februárban érkezik a House of the Dead III

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Honnan tudnám letölteni?<#conf>
mikike
már csorog is le

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Yesssssssssss.......!!!!!!!

House of the Dead 3 (c) Sega *PROPER* RELOADED 39x15 MB

Nyamika...<#finom>

Csak halkan, mert ez illegális...

ZsoltiMC
<#worship>
sweech
azt nem mondtam hogy nem kell ;)))

M@TriX
hentelgetni csak elég lesz ;)

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

sweech
a grafika szar méghozzá egy nagy rakással, de nekm az elõzõrész az nagyon teccet :DDD

Anubys
Ez egy összetett mondat, aminek az egyik felét idéztem, tehát neked nincs igazad, hogy a karakterekrõl és a pályákról találni infót, mivel a második részmondat nem zárja ki az elsõt. Amúgy meg az alapprobléma az volt, hogy full japán az egész, tehát bármennyi infót megtudok, azt nem tudom értelmezni... Ennyi...

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

M@TriX
"sok információt megtudhatunk a játékról, legfõképpen a ránk váró karakterekrõl..."

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Anubys
Nem vágom mi bajod van, pontosan elolvastam a cikket, ráadásul copy/paste-tel idéztem, ennél pontosabban már nem is lehet. :)

Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx

M@TriX
meg pontosan elolvasni a cikket :), a karakterekrõl és a pályákról lehet találni infót, ez van, sajna nincsen angol nyelvû honlap sem...

majd meglátjuk milyen hém lesz, lehet hogy egy kis szórakozásra elég lesz...

pff... nemértem h 1 ilyen primitív játékhoz hogyan nem tudnak írni 1 normális motort... ennek úgy kéne kinéznie mint a valóság bmeg... és mernek beszélni fejlesztésrõl...

Igen képzeld vannak balkezes emberek :D

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

alph4
1x mindenképp érdemes végigvinni

&#9615;&#9614;&#9613;&#9611;&#9610;&#9609; Intel i7 2600 | 2x4GB Kingston DDR3 RAM | Radeon 5850HD 1GB | HDD 320 + 250 | Pioneer 215D | 23\" Samsung P2350

phalanx
na látod... engem meg az nem érdekel <#crazya>

phalanx
nem értem mi bajotok van, én nem rajongok az ilyen játékokért, mégis nagyon bejött a játék (mármint a PC-s)

Anubys
"Érdemes meglátogatni a játék hivatalos oldalát, ugyanis sok információt megtudhatunk a játékról"

Ja... Ékes japán nyelvjárásban... :DDD
"AMS…
通称AMSと呼ばれている政府機関。各地域にまたがる犯罪の捜査、情報の収集を任務としている。内部組織は国内と国外の2つの拠点で大きく分けられている。
2003年の世界崩壊と共に政府そのものが無くなり、AMS本体は解体されることとなった。
EFI研究施設…世界有数の財閥関係者が出資しているといわれている私設の研究施設。主な活動内容の大部分は謎に包まれている。一部公開されている内容を見ると、「ヒトゲノムのカタログ化」「生物決定論の証明」「DNA体細胞への介入」「後天的RNAの存在システム」など、遺伝子に関する未知の分野に介入しているものが多い。"

Amúgy már vagy 3 éve kint van xboxon, és nem csak az elsõ rész van játéktermekbe, valamint az is kijött pc-re... Jó lenne utánanézni dolgokank, mielõtt cikket ir a kedves kolléga valamirõl... (már bocs)

Bal kézben fogja a fegyvert?!<#merges2><#fejvakaras>

Rosco
PC-n tényleg egy rakás sz-- volt...

\"You choose this life, it comes with responsibilities...Teddy Roosevelt gave an entire speech once with a bullet lodged in his chest. Some things are a matter of duty.\"

XCoMA
SZámgépen rika ratyi game!
Konzolon pisztollyal, nagy tv-vel már egész jó!

Hát én a House of the Dead-nek csak a játéktermi változatát láttam, de az abban a formában PC-n tuti bukta.
Minden képzeletet felülmúlóan sekélyes játék. Valami botrányosan gagyi, nem is találok rá szavakat.

[HUN]PAStheLoD
Alig bírom elmondani mennyire nemérdekel ez a "hír" ... inkább Battlefield 2 -rõl van SW Rep. commandóról kéne írni...

hátö .. az elõzõ aláírásom sokkal jobb volt :]

Tomo15
Már vagy 2 éve megvan Xboxon és marha jo game! persze ha az ember már több mint 2x végigjátszotta utána már marha unalmas
phalanx
huhh elsõ részét nem is tom hányszor végigtoltam...

ok.

\"Gõzben, vízben, még 500 méteres tengermélységben is kifogástalanul mûködõ karóra. Pontos, elegáns, megbízható! Lepje meg vele vízbe fulladt kedveseit!\"