Melyik kaját,italt utálod?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pia: unicum
Ital: multivitaminos izék 😄 <#csodalk>#csodalk>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"
kiskoromban sokmindent utáltam, ma már annyira nem
de azért pár dolog megmaradt:
paradicsomos dolgok, tehát paradicsomos káposzta, paradicsomszószós bármi, káposztából is csak a savanyú jöhet vagy a kelkáposzta
aztán mindenféle zsíros magyaros kaja, bármilyen hús/hal amin zsír van vagy mócsingos, ezektõl hányni tudnék
növények közül meg a patiszon, illetve mindenféle fás: fás zöldbab, fás karalábé
ezenkivül pedig még a fõtt répa, fõtt alma
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
a zöldségeket meg tessék enni
ha utálod, akkor is
bármit meg lehet szeretni, csak sokat kell belõle enni/inni 😊
DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate
Imádom a rizi - bizit kirántott húsival, a csíkoslevest -ami magyarul húsleves 😄, a somogykockát meg desszertnek. A sajt a gynegém 😄
A tejet rühellem,hah de csuda véletlen, sose szerettem, és tejérzékeny lettem. Tojáslevessel se kínáljon senki, le nem tudom nyelni, A franc, bennem marad a rím, Malkavian tehet errõl is :d Na sebaj, ide még nem kívántam, szval:
Buékot de nagyon jót!
Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!
Tényleg vki nem tudja hogy hogyan kell elkészíteni,az olaszoknál ettem...
Kagylónak pl. kétszer is adtam esélyt. Egyszer konzerv formában nem jött be, majd japán étteremben sem izlett. Viszont meglepõ módon a nyers hal nem okozott túl nagy traumát.
A mócsingos húsokat utálom, viszont a pacal pörkölt, az kedvenc 😊
2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk
ital: paradicsomlé, tonic
Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...
Ital: Azok a multivitaminos italok. 😛
az meg milyen?
kaja: máj
ital: répalé, töklé, paradicsomlé... egyáltalán bármiféle zöldség leve. (Igen, tudom, hogy a paradicsom gyümölcs.)
😊
Egyébként ezt a Discovery-n láttam.

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"
Én a mû borokat utálom(tablettás).Kannásat meg forraltat nem ittam még.De ha innák is(mmint bort)csak eredetit 5-10k felett.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Italban a kólával kevert narancsot, a bort , a sört utálom. Olyat nem lehet írni, amit szeretek?
Mondjuk az ilyet:
vagy ez:
Sokan mondták, hogy meg nem ennék, pedig nagyon finom.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
(Én meg minden kaját imádok, amiben paradicsom van.<#vigyor>#vigyor>)
Egyébként meg italban az almás üdítõt utálom, meg az Unicumot, fújj, az de szar! Ételben meg a mócsingos húsos ételeket.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
aki ki szeretné élni az írási szenvedélyét az már rég blogot ir
Egy újonnan nyíló weboldalra keresek cikkírókat gasztronómia, éttermek, ételek, táplálkozási szokások és még sorolhatnám!
A munka hobbi célú sajnos anyagilag ezt a munkát nem tudom támogatni de aki igazán ki szeretné élni újságírói vénáját e téren álok elébe!
Ha érdekel írj bátran!
elérhetõségem: [email protected]
és minden alkoholos italt utálok... <#zavart2>#zavart2>
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
de a másik zöldet nem szeretem,utálom
Meg imádom a csípõs ízeket. Ettem már erõs pistás palacsintát is. Egész jó volt, tényleg!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
a tojáslevest is meg lehet csinálni szarul, meg jól is
egy lecsó is lehet szétfõtt meg friss is
BUDA > miskolc.