Melyik kaját,italt utálod?

Oldal 1 / 8Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

qetuol
fõzelékek
kávé,sör

: Every man lives, not every man truly dies.: Razor,Lightning Revenant

kaja: saláták
pia: unicum

RS
Kaja: fánk <#csodalk>
Ital: multivitaminos izék 😄 <#csodalk>

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

pöriszaftos meggybeföttet

Gabesz amd64
pacal<#vomit>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

norbre
nem csak 5-10k felett vannak jó borok.. az már sznobság ha az ára alapján méred..

** ha elfordítod a fejed, könnyebb elhitetni magaddal, hogy nem is tudsz a dologról, és pláne nem vagy felel?s ** "Manapság mindenki vissza akar menni a természetbe. Kár hogy autóval"

Mike
tojáséevest el lehet készíteni úgy is hogy jó az ize, és nincs enek benne takonyszerü akármik

kiskoromban sokmindent utáltam, ma már annyira nem
de azért pár dolog megmaradt:
paradicsomos dolgok, tehát paradicsomos káposzta, paradicsomszószós bármi, káposztából is csak a savanyú jöhet vagy a kelkáposzta
aztán mindenféle zsíros magyaros kaja, bármilyen hús/hal amin zsír van vagy mócsingos, ezektõl hányni tudnék
növények közül meg a patiszon, illetve mindenféle fás: fás zöldbab, fás karalábé
ezenkivül pedig még a fõtt répa, fõtt alma

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Mike
nyers töklé is van

Mike
a paradicsom zöldség, kicsit se zavarjon
a zöldségeket meg tessék enni
ha utálod, akkor is
bármit meg lehet szeretni, csak sokat kell belõle enni/inni 😊

Mike
igazi sznob vagy

Gabesz amd64
asztalból rántják ki a húst? vagy honnan? hehe<#gonosz1><#hehe>

DFI UT NF590 SLI-M2R/G,4x1Gb Geil Black Dragon,4200+ AM2, H2o Cooling ,Dell E207WFP, MSI 8800GTS 640Mb Oc,TT Armor,Tagan 600Watt,320Gb Seagate

Jenny Micuno
Amit utálok, az nem érdkeel, amit szeretk, az igen 😄
Imádom a rizi - bizit kirántott húsival, a csíkoslevest -ami magyarul húsleves 😄, a somogykockát meg desszertnek. A sajt a gynegém 😄

A tejet rühellem,hah de csuda véletlen, sose szerettem, és tejérzékeny lettem. Tojáslevessel se kínáljon senki, le nem tudom nyelni, A franc, bennem marad a rím, Malkavian tehet errõl is :d Na sebaj, ide még nem kívántam, szval:
Buékot de nagyon jót!

Nem tudom, mit hoz a holnap,de álmaimnak láza ébreszt minden nap. Már nem ébredek fel,tudom.De ne hidd, hogy nem látom a világ kínjait,s minden virágot, mely a kínok mellett is virít!

Gabesz amd64
tonic az télleg gáz számomra is

A paprikával ki lehet üldözni a világból,azonkívül az összes zöldséget imádom.A favorit az édeskömény saláta(vagy párolva?!)
Tényleg vki nem tudja hogy hogyan kell elkészíteni,az olaszoknál ettem...
Én Görögországban ettem rántott kagylót, az jó volt. 100% hal íze volt. 😄
Mighty
Én általában mindent megeszek vagy megkóstolok. Legalább egyszer 😊
Kagylónak pl. kétszer is adtam esélyt. Egyszer konzerv formában nem jött be, majd japán étteremben sem izlett. Viszont meglepõ módon a nyers hal nem okozott túl nagy traumát.
A mócsingos húsokat utálom, viszont a pacal pörkölt, az kedvenc 😊

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

kaja: karfiol, négercsók, káposztafõzelék
ital: paradicsomlé, tonic

Amíg az ember az igazira vár, szép napokat tölthet el az esélytelenekkel is...

FZoleee
Kaja: Cékla, meg még más is, de nem jut eszembe semmi.<#mf1><#idiota>
Ital: Azok a multivitaminos italok. 😛
De árulnak papírdobozos kiszerelésben dinnyés-töklevet is. Vagy az répás-töklé? Nem emlékszem.
Feldarabolod a tököt, kikaparod a magját, lereszeled, aztán puhára fõzöd vízben. Utána összetöröd/turmixolod és mézet meg citromlevet adsz hozzá. Végül ásványvízzel/vízzel hígitva vagy csak úgy magában is lehet inni.
Gabesz amd64
töklé? olyat még nem ittam

az meg milyen?

Amit utálok...
kaja: máj
ital: répalé, töklé, paradicsomlé... egyáltalán bármiféle zöldség leve. (Igen, tudom, hogy a paradicsom gyümölcs.)
Gabesz amd64
látom sokmindent nem tudsz hehe

😊

Ahhoz hogy a féreg már ne éljen teljesen meg kell sütni a húst ropogósra.

Én véresen nem ajánlom a steak-et, mert a marhából kerülhetett a húsba féregpete és az elég kellemetlen ha egy 3 méteres féreg mocorog benned!
Egyébként ezt a Discovery-n láttam.

A forralt nem is olyan rossz, annak legalább van valami íze, de a sima bor az savanyú. És a sör meg keserû. De imádom a palacsintát és a nasikat, meg a borsófõzeléket rántással.
Attila8805
Fõtt tojás!

Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: \"Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!\"

berlinboy6329
Borral mi bajod van?Az jó.Talpas pohárban 1 ki borocska(vmi méregdrága)Náha jól esik.😊

Én a mû borokat utálom(tablettás).Kannásat meg forraltat nem ittam még.De ha innák is(mmint bort)csak eredetit 5-10k felett.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hali!! Én utálom pl., ahogy a pasim eszi a rántottát, ketchuppal. Utálom még a nyers tojást, mert szerintem nyúlós és undormányos. A Camembert sajtot is utálom, mert a tesóm kitalálta, hogy ondó szaga van, azóta nem eszem meg, mert büdi. <#beka3>
Italban a kólával kevert narancsot, a bort , a sört utálom. Olyat nem lehet írni, amit szeretek?
kiwi szörpöt utálom

sz4bolcs
Tényleg, az igazi véres steak-et szereti valaki innen?
Mondjuk az ilyet:

vagy ez:

Sokan mondták, hogy meg nem ennék, pedig nagyon finom.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Azt hogy lehet utálni? <#wilting>
(Én meg minden kaját imádok, amiben paradicsom van.<#vigyor>)

Egyébként meg italban az almás üdítõt utálom, meg az Unicumot, fújj, az de szar! Ételben meg a mócsingos húsos ételeket.

sz4bolcs
Én is el lettem kényeztetve, de én azt eszem amikor éhes vagyok. És azt nem szeretem, ha nincs kaja. 😄

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Dark Angel 666
Én mindent utálok amiben paradicsom is van <#vigyor3>

Mike
akkor állok

aki ki szeretné élni az írási szenvedélyét az már rég blogot ir

Sziasztok!

Egy újonnan nyíló weboldalra keresek cikkírókat gasztronómia, éttermek, ételek, táplálkozási szokások és még sorolhatnám!
A munka hobbi célú sajnos anyagilag ezt a munkát nem tudom támogatni de aki igazán ki szeretné élni újságírói vénáját e téren álok elébe!
Ha érdekel írj bátran!
elérhetõségem: [email protected]

banok
káposztástészta, franciasaláta, szotyi, rakott krumpli.

és minden alkoholos italt utálok... <#zavart2>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Gabesz amd64
én meg csiliscsoki fagyit<#eljen><#finom>

Gabesz amd64
egyik kedvencem nyamnyam
de a másik zöldet nem szeretem,utálom

DJ Skyline
sóska

Voltan
Én nem vagyok túl válogatós. Az ilyen körömpörkölt-pacal-csirkeláb-kakastöke-stb dolgokat azért nem favorizálom túlzottan, de ezen kívül szinte mindegy.

Meg imádom a csípõs ízeket. Ettem már erõs pistás palacsintát is. Egész jó volt, tényleg!

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Gabesz amd64
lencsefõzelék

mgenya911
csatlakozom ro6 tök fözrlék

Higany
Én a tökfõzeléket utálom! De nagyon! <#wow3>

Bandee1987
gyerekek, látom nem nagyon szeretitek a pacalt, én viszont igen 😊))

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

Mike
egyébként sokszor csak azon múlik, hogy készítik el

a tojáslevest is meg lehet csinálni szarul, meg jól is
egy lecsó is lehet szétfõtt meg friss is

Mike
nagyon elkényeztettek téged kiskorodban

Gabesz amd64
ez kamu!

EmThor
paradicsomleves, sóska, tökfõzelék, rántott tök, gombapörkölt

tökfõzelék máj

BUDA > miskolc.

Oldal 1 / 8Következő →