327
Frank Miller sajátos hangulatú krimije
-
#167 elegge szornyunek tunt a szinkron.tvben ilyen kocsog hozzanemerto mozis musorokban mutattak belole jeleneteket. -
#166 beszarok, a Westendbe nem adják feliratosan így csak a Duna Plazaba tudok reménykedni...hihetelenek ezek, minden jó filmet elcsesznek, a .....ba -
#165 erről vmiért nekem DiCaprio jut az eszembe, mindenki monjda hogy mekkora egy nálas kis semmi miközben sztem az egyik legjobb színész jelenleg -
#164 olyan mint a 21 gramm -
Inquisitor #163 Már mint Éliás? :)
Ki nézte volna ki a vékony, törékeny, gyermekmosolyú "Gyűrűhordozó"-ból, hogy ilyen súlyos sorozatgyilkost ennyire jól el tud játszani? :)
(Mondjuk sose volt gagyi színész, már a Radio Flyerben is megmutatta mit tud, pedig ott olyan 11-12 éves lehetett?) -
#162 A Bruce-os bevezetés csak előzmény volt az utolsó történethez. A legelső jelenet pedig bevezető volt a második történet végéhez, ami az utolsó jelenet is egyben. :-)
Amúgy Wood gyerek nagyot alakított, oltári jól csinálta a szerepét. :D -
Inquisitor #161 A Ponyvaregény más, az egy darab összefüggő történet, csak nem időrendben van :) -
Inquisitor #160 Ha úgy veszem akkor 4,5 történet volt. Ugye Bruce bácsi 2 részben nyomta, meg a Büdös nagy mészárlásnak volt a végén némi folyománya ;) -
#159 Na ez jól hangzik.
Amúgy tényleg három teljesen különálló történet volt, itt, a PR-ben azért sokkal nagyobb volt az átfedés. -
Inquisitor #158 Pedig volt átfedés, általában pár mellékszereplő volt másik sztoriban a főszereplő ;)
És még csak az első harmadot láttad. A Sin City 2 2006 nyarán jön, de azt hiszem nem titok, hogy trillógia lesz belőle. -
#157 Megnéztem, hihetetlen, valóságos mesteri művészfilm. Többet nem is lehet elmondani róla, ezt látni kell. Bár kicsit zavart, hogy nem nagyon volt összefüggés a három történet között, a Ponyvaregényben legalább voltak átfedések. -
#156 :D
lesz premier 0:05kor a westendben csüt., ÉS SZINKRONOS! :((( szánalmas...remélem majd feliratosan is adják ezek a hülyék -
#155 Most idegesítselek azzal, hogy a mozinet magazinhoz(1500 Ft) is Sin City posztert adnak?:D
Na jó, nem biztos, hogy Jessica Alba-s.:D -
#154 Ez igaz. -
North #153 Gondolom nem adod nekem egyiket sem? :) -
#152 na megkaptam végre, allposters.comról rendeltem összsesn 40 dodo volt.
KÉP(a nem rég vett cipőt is beletettem, mert a szín ment hozzá :) ):
-
#151 ha tetszett akkor nézd meg a ponyvaregényt :) az is több sztoriból van összerakva -
#150 Megnéztem én is és azt kell mondjam, régen láttam ennyire stilusosan, profin összreakott filmet. Hihetetlen hangulata van, a szereplők vérprofik, és a happy end, mint olyan, igen messze van a történettől, hálistennek :)
Nagyon tetszettek a szereplők monológjai, kommentjei, igazán jól fokozza a noir hatást. És ez a több-kis-történet-egy-filmben dolog is újszerűnek hatott nekem, legalábbis egy filmen belül én még nem láttam ilyesmit.
Szóval szerintem mestermű. -
#149 hat igen azok a draga japanok....:)
megjegyeznem hogy az ichi the killer-hez vagy a guinea pig sorozathoz kepest a sin city egy estimese ha az eroszakossagot nezzuk... -
Inquisitor #148 Ha jól tudom már két folytatás is tervben van, meg rebesgették lesz egy rendezői trillógia (egyszer majd) DVD-n. -
#147 A bűn elérte Cannes-t
Bemutatták Cannes-ban Frank Miller Sin City című képregényének a filmváltozatát, s rögtön a pálmafák alatt meg is védhette erőszakosnak titulált munkáit.
A kiváló rajzoló a cannes-i bemutató kapcsán a film rendezőjével, Robert Rodriguezzel egyetemben kénytelen volt művét megvédeni az ellene felhozott vádakkal szemben. Millert már korábban is több kritikus vádolta meg azzal, hogy képregényei túl erőszakosak, s szerintük ez sokban hozzájárul a társadalom erőszakossá válásához. A sajtótájékoztatón Miller elmondta, hogy szerinte a vérontás és a brutalitás "stílusosan" jelenik meg a képregényeiben. A művész továbbá azzal érvelt a konferencián, hogy a Sin City igenis megállja a helyét a mai kultúrában: „Az erőszak elbűvölően felkapott a mai napokban…A japánoknak vannak a legerőszakosabb filmjeik a világon, és mégis náluk a legalacsonyabb a bűnözői arány.” A rendező és az író mellett Bruce Willist leszámítva a teljes stáb felvonult Cannes-ban, és néhányuk szintén a film védelmére kelt. Clive Owen: ”Mikor először láttam a kész filmet, teljesen el voltam szállva.” Rodriguez, aki szokásához híven most is a tradicionális texasi kalapjában jelent meg a vetítésen, megtiszteltetésnek érezte, hogy filmjével Cannes-ban, a noir „otthonában” lehet. Bár a film egynémely hősének igencsak tragikus vége lesz a történetben, de ez mit sem befolyásol a folytatáson, hisz a filmes Los Hooligan már dolgozik a Sin City következő epizódján, mely A Dame to Kill For-t veszi alapul.
-
#146 TS saosin nem, ami neked megvan?
Remélem lesz BPen 1-2 mozi ahol eredeti hanggal adják...közbe megrendeltem már a Jessica Albás posztert neten és remélhetőleg megérkezik lassan -
flashX #145 Nekem megvan 2lemezes nem screener verzióban és csodálatos szóval nemtom mit pattognak itt egynéhányan.
Iori: hát ez az amit végképp nem kellett volna, ez is csak a bevételért..pfff -
#144 rossz hírem van, a filmet már elkezdték szinkronizálni :((((((((
-
#143 Majd meglátjuk, egy szar screnner alapján nem ítélek. -
Jóska Kapitány #142 Elöször olvasd el a képregényt utánna nézd meg a filmet. Tudni fogod miért kult film. -
flashX #141 Szia, mi is örülünk! Mit is szeretnél? -
#140 hat a neved alapjan maradj a kommersz tucat "szorakoztatoipari" posvanyoknal.az valo neked. -
#139 Szerintem is..0%-os film?Hmmm..
Akkor tudnék legalább 1000 -100%-osat mondani. -
#138 Szerintem te valami mást láttál. -
deuce bigalow #137 egyszerűen nem értem a véleményeket...
azért, mert valamire rámondják, hogy kultfilm, akkor azon nyomban qrva jó lesz, mégha úgy ahogy van egy nagy rakás xar az egész?!
a film:
- fordulata: 0,
- izgalma: 0,
- special effect (eltekinte attól, hogy az egész film egy special effect, ez egy idő után nagyon egyhangú): 0,
- zenéje a film alatt: 0,
- feszültség: 0,
- poén: 0!!!!,
összességében egy nagyon nagy zéró a film, nagyon egyhangú, a szereplők alámondásától holt monoton, nulla humorral megáldott tákolmány, roppant nehezen nézhető, élvezet szinte 0 van benne! a legnagyobb csalódás, ami filmmel kapcsolatban ért, egyedül a marketingje volt jó, át is b@szott rendesen!
kár érte nagyon!
-
#136 OFF: aludni meg nem tudok -
#135 jah az lesz :D -
#134 javítani nem lehet
van egy TS(TELESYNC)változat, az állítólag elég jól nézhető, de menjetek inkább moziba jún. 2től :) -
#133 gondolom még csak a mozis változat van fenn a neten.
én is letöltöttem valamit, elég rossz minöségu. Nincs e valamilyen program amivel javitani lehet a minőségen? -
Drizzthsz #132 Megnéztem én is a filmet. A képregényhez még nem volt szerencsém, viszont a film...
Nah, az nagyon durván odabasz. Évek óta nem láttam ilyen tökéletes megvalósítású filmet. Minden színész tökéletesen alakítja a szerepét, a megvalósítás zseniális. Az egész film valami zseniális hangulatú. Hihetetlen. Kötelező megnézni mindenkinek. -
#131 ok, csak a pillanat hevébe nem tudtam befogni magamat
[sry, ha megsértettelek volna] -
béricsi #130 naigen, ne gúnyoljuk már egymást
ha valaki valamit nem tud, azért kérdezi... kérdezni sosem szégyen.
(deokosvoltammost :D) -
#129 Persze mindenki loller meg ki kell röhögni ha valamit nem tud?
Na mindegy ilyen akkor a film oké.
-
#128 :DDDDDDDD loller