122
Mi (volt) a legkülönlegesebb születésnapi ajándékotok? De ötleteket is jöhetnek!
-
Fittimókus #26 nem tehetek róla, hogy te azonnal a srácokra gondolsz...:) Veled vana baj. Pár hónapja ismertem meg és msot kezdünk közeleb kerülni egymáshoz=melegedünk. De lehet nálad azt jelenti. Butkad:D -
Azt kell tudni, rajong-e valamiért... Film/zene/sztár/hobbi szinten.
Utána tudsz tovább lépni. De a nagyon emlékezetes 99% sztem azt fogja jelenteni, hogy nem lesz olcsó... :) -
" msot melegedünk össze"
from 17
ezt buktad -
Fittimókus #23 Ki melegedik vazz?:) Ezt honnan szedted hogy csávó, kiváncsi vlennék a gondolatmenetedre.. Bazzz...:D -
"melegedünk"?
csávó? -
Fittimókus #21 Igen ez jó, de már a párod, és közös multatok van. Én nem régóta ismerem:) -
Fittimókus #20 Nah az ilyen hozzászólásokat nem szeretném ide, inkább menj tovább. Vágjon téged orrba a harapós ló:D Szal inkább menj tovább... -
Vágd orrnyergen egy szívlapáttal, soha az életbe nem fogja elfelejteni azt a napot és téged sem :PPP -
Nemrég volt párom szülinapja . Valami különlegeset akartam, de (előtte nem sokkal) Karácsonyra ellőttem minden ötletem .
Az ősszel voltunk Olaszországban 1 hétre, ott készítettünk pár fényképet, amiket sokszor nézege(t)tünk, és arról jutott eszembe egy ötlet : kinagyíttattam és bekereteztettem . Az öröm nem maradt el, mikor átadtam :)
Szal sztem ilyen közös kép jó ötlet lehet . -
Fittimókus #17 Igen mindig páratlan számút adunk, de ha 18 éves és 18-at veszek neki, biztosan seggreül. :) Vágyazt jelképez, de nem akarom lerohanni annyira, msot melegedünk össze. Azért szereték valami olyasmit, ami különleges!Ami megragadó, megdöbbentő, mégis kedves. Pl ez az elrablós nagyon jó gondolat, de már megtörtént:) -
Ezen megfeküdtem :DDD Állat :DDD -
Nem tom de hogy néz már ki 2 szál rózsa! Akkor már inkább 1 vagy 3 nem? -
Ez igaz, de csak akkor, ha alkalom nélkül adod, csak úgy, és minden virágra érvényes.
Pedig a vörös a virágban pont a vágyat kifejező szín. -
Fittimókus #13 Csak páratlan számút szabad adni, de ha azonos az évei számával, az nagyon csaphat szerintem.
Ha baránőm lenne, nem lenne gond a kreativitásommal, de így, hogy kerülgetem, egy kicsit húzós... -
rózsát asszem csak páratlan számút szabad adni! vagy ez sznobság?
-
Fittimókus #11 A lányt már egyszer elrabolták szülinapja alkalmából.. -
Fittimókus #10 Pont ezért nem igazán jó a 18 szál vörös rózsa. -
Fittimókus #9 Barátnőjelölt.. Még nem vagyunk együtt -
Alapverzió a 18 szál vörös rózsa. Ezt egyszer szabad elsütni, és akkor örökre emlékezetes. pl -
Barátnőd? -
Fittimókus #6 Zsíír ja, de valami romantikusra gondoltam, nem viccesre. Vagy pozítiv irányba vicces:))))) -
Jujj. Ez kemény. :DDD -
lehet kicsit oFF de ezt ide be kell írnom. Hogy igaz-e nemtom/menyasszonyom városában hallottam/, de azóta nem járnak együtt:
volt egy csávó aki hosszabb ideje járt a csajával már. Eljött a csaj születésnapja. Nyaggatja a gyereket, hogy mit is kap ajándékba bla bla bla...Gyerek azt mondja: kicsit drága volt, de mindkettőnknek hiányzott már ez, mindkettőnknek jó hogy ezt kapod...Csaj saját bevallása szerint rögtön jeggyűrűre asszociált, örült, de kicsit ideges lett amikor megkapta: epillátor... :DDDDDDD -
Fittimókus #3 18 éves lesz.. -
Mutasd be neki a másik barátnőd...
Szal' viccet félretéve hány éves a nő? -
Fittimókus #1 Olyan ötleteket várok, amivel örökre emlékezetesebbé lehet tenni egy lány születésnapját.Segítsetek!!