Robots
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amikor egy rugos padon van és egy felfelé mutató nyil jelenik meg a feje felett, akkor hogy lehet azt aktiválni? Mert csak az a rugos binyo dobhatja feljebb és nem tudom aktiválni.
Ennél elfuseráltabb irányítással rendelkezõ játékot már jó ideje nem láttam(de az is lehet ,hogy még sosem). Abba meg már bele sem mélyülök ,hogy ez egy 3rd person játék 2005ben és mégsem kezel egeret.
Mintha valami olyasmit hallottam volna hogy van benne némi gta beütés.Vagy összekeverem valamivel?
Intel I5 4690k----Gigabyte GTX970 G1 Gaming----ASRock Z97 Extreme3----Geil EVO Potenza 8GB (2133mh)----Western Digital Caviar Blue 1TB----3DMark First Strike: 10036
amúgy ez egy animációs mozimesének a játékadaptációja...
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nekiálltál már játszaani vele?
Milyen game ez,mert a két képbõl nem tudom eldönteni?
Milyen game ez,mert a két képbõl nem tudom eldönteni?
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Hát nem egy HL2 , de ilyen "szegényes" idõszakban ha ló nincs...😄D
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?
Group: VENGEANCE
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-02-03
Size: 96x15
Kis adventures game 2cd-n...
Amíg nem jönnek a nagyágyuk, addig ez is megteszi...
Gondoltam nyitok neki egy topic-ot, hátha van rajtam kívül más is aki nekiáll játszani vele.😊
WEB
Section: PC Game ISOs
Nuked: No
Rls Date: 2005-02-03
Size: 96x15
Kis adventures game 2cd-n...
Amíg nem jönnek a nagyágyuk, addig ez is megteszi...
Gondoltam nyitok neki egy topic-ot, hátha van rajtam kívül más is aki nekiáll játszani vele.😊
WEB
hogy gondoltad ezt a termeszetben fizetest? felmegyunk a harmashatarhegyre es adsz 5 rongyot?