20
-
#20 Szevasztok!
Aki már játszott a Wow-al az megtudná mondani, hogy miért nem látom a haveromat a játékban, amikor egy szerveren vagyunk és ugyan azon a helyen?
Előre is köszönöm a választ!
-
Dredd #19 Egyébként pedig piacgazdaságban élünk, és minden cég annyiért adja a termékét, amennyiért a nép megveszi. "Nép" alatt pedig nem a csóró kelet-európaiakat értem, hanem a világ fizetőképes részén lévő playereket. Ha drágának találod, ne vedd meg és ne játssz vele. Illetve lehet játszani crackelt szerveren, kérdés érdemes-e (van erről pár jó hozzászólás a www.worldofwarcraft.hu fórumán). Szvsz ez lesz a jövő fő játékformája (online game havidíjjal), jobb lesz hozzászokni. -
Dredd #18 Annyit hozzátennék, hogy a havidíjból a szerverek fenntartásán és a profiton kívül még a GM-ek fizetését is fedezi a Blizzard. Ugyanis a GM-ek a cég alkalmazásában álló munkavállalók, ennyi játékosra SOK kell belőlük, és gondolom nem a magyar minimálbérért csinálják. -
Khalid #17 "Hahaha, ezt a lúzer dumát: "a legnagyobb magyarokat összefogó szerveződésbe". Ezt pont egy 12 éves mondja? Nőjjé még..."
Utóbbit mondhatnánk neked is... a Turul most az egyetlen, tehát a legnagyobb szerveződés a tudomásom szerint. És nem hinném hogy olyan jól tudod hogy ki mennyi éves, bár az annyi igaz, hogy ilyen beszólásokat főleg a "fiatalabb korosztályok" szoktak írni, így ebből meg lehet jósolni mennyi lehetsz...
Jó volt játszani, várjuk a teljes verziót! Egybéként pedig ez teljesen igaz amit írtál Alfa Of NS, de arról se feledkezzünk meg, hogy egy MMORPG többet tud nyújtani mint más szokványos RPG (tisztelet a kivételnek) -
Alfa Of NS #16 Nem kerul az annyiba. Jelenleg is forditanak eroforrasokat a szerverekre es a jatekra. De annyival nem koltenek tobb penzt, mint amennyivel tobbet fizetnek a gamerek. Jatszol tegyuk fel 2 evig es fizetsz havi 3e-et. Vagyis gyengen szamolva is 60e-t kiadsz, azaz 5szor fizeted meg ki a jatekot amellett hogy egyszer mar megvetted. Szerintem is epp arrol szol a dolog, hogy egy online jatek sokkal jobban tejel, mint a hagyomanyos. Es egyenletesebb is a bevetel. -
stukov #15 A szerverek fenntartását a játékosok töredékének a befizetett havidíja fedezi. A pénz a haszon miatt kell! Sajnos nekem nincsse időm, se pénzem, esténként maradok inkább a cs-nél. -
Cat #14 a játékosok "élnek" a világban, azaz megváltoztatják annak kinézetét, és bizonyára a fejlesztők maguk is teljesen új játéktereket dolgoznak ki, uj dolgokat vezetnek be, finomitják a játékegyensulyt stb.
lásd pl. star wars mmorpg, ahol behozták az urhajókat, azaz uj teret nyitottak -
SirLord #13 hogy-hogy más? -
Cat #12 csak a havidij nem csak a játék árát tartalmazza, hanem a központi szerverek fenntartását, és folyamatos fejlesztését is. Egy év mulva a játék teljesen más lesz, mint most. -
Alfa Of NS #11 "ugyan már, ébresztő. Nem miattad csinálják, hanem magukért. Nem tetszik a rendszer? Írjál GNU-s MMORPG-t és próbáld meg felnyomni bármelyik magyar szolgáltató szerverére... Javaslom a HTTP protokollt, mert mást úgysem engednek... :))))) Az free lesz."
Abban teljesen igaza van, hogy igy gyakorlatilag tobbszorosen kifizeti a gamer a jatek arat. Ha fele ennyibe kerulne a havidij, akkor is sokszorosan bejonne nekik. -
irkab1rka #10 Basszus, de unalmasnak tűnik a WC3 és a Frozen Throne ezek utáááán... -
irkab1rka #9 Hahaha, ezt a lúzer dumát: "a legnagyobb magyarokat összefogó szerveződésbe". Ezt pont egy 12 éves mondja? Nőjjé még...
Na jó, bocs a személyeskedésért, de annyira mókás volt a hozzászólásod, hogy megérdemelt volna egy polimorphot ;-)
Gr3ddy : ugyan már, ébresztő. Nem miattad csinálják, hanem magukért. Nem tetszik a rendszer? Írjál GNU-s MMORPG-t és próbáld meg felnyomni bármelyik magyar szolgáltató szerverére... Javaslom a HTTP protokollt, mert mást úgysem engednek... :))))) Az free lesz.
De most komolyan. 2 év fejlesztése van benne, és egy hét alatt a tizedét sem sikerült látnom, és még bővülni fog és hatalmas az érdeklődés (400E beta user, 110E előrejelzett user). Ne magyar ticketet vegyél, hanem interneten rendeld meg, akkor 1-2 ezerrel olcsóbb, bár a szállítás miatt lehet, hogy nem éri meg.
Na hajrá, ma este úgyis találkozunk. ;o)
-
Gr3ddy #8 Nagyon jó a WOW! (béta teszter)
De az egy marhaság, hogy vedd meg a játékot 12 e -ért! 1 hónapos játék lehetőséget kapsz!
A havi díja meg kb 3000 lesz! Az lenne a legjobb ha freebe letöltöd és utána fizeted a havidíjat.. Tudom hogy a szervereket valamiből ki kell fizetni, főleg a fenntartási költségeket, de ez akkor is marhaság. Mindegy, jöttünk,láttuk, játszottunk. Jó volt. -
aDannyBoy #7 MMORPG bocsi sajtóhiba...
-
aDannyBoy #6 béta nagyon jól alakul,
én per pillanat lvl 25 NE Hunter vagyok :P -
Gear #5 Ma ízleltem meg először a gamát és nagyon tetszik. Asszem meg kell majd venni:P. -
Xian #4 Nem
Massive Multiplayer Online Role Playing Game?
MMORPG
-
Yv@n #3 ? -
Jimmyke #2 Nem akarok kötözködni, de mmorgp? -
FTeR #1 a wow.hu oldalon lesz meghírdetve, melyik szerverre mennyenek a magyarok. Mindeki mennyen majd arra, h együtt lehessünk.
a TURUL oldalán meg várunk mindenkit a legnagyobb magyarokat összefogó szerveződésbe.