21
-
bandyx #21 Hi mit tudtok az új A Keresztapa című játékrol? -
#20 Igaz, eltűntek a kocsik! Azt is hogy utáltam.. meg a gyenge textúrákat/poligonszámot, de még így is az a legjobb!! :) -
#19 viszont a városban köcsikázás FFB-s kormánnyal a Mafia verhetetlen.
márcsak azért is, mert legalább ott nem tűntek el a kocsik :)
szórakozásnak, persze a Vice City volt jobb... -
#18 szerintem sem, abszolút illetek a játékba -
#17 Archkovennel értek 1et.
A Mafiának a legnagyobb hibája az volt hogy 1x végigtoltad, aszt kész. Mint 1 film. Vége.
A GTA Vice Cityben küldetéshegyek, rekordok, szabad mozgás.. (szvsz a világ legjobb játéka)
s amit hiányoltam belőle, az meg ebben benne lesz!:) A többszálú befejezés! Faszán hangzik (csak a DVDfilmekre is ezt mondták..), ne kiabáljuk el. -
archkoven #16 Szerintem azok az autós részek a Mafiában egyáltalán nem voltak bugyuták. -
#14 wáááááááááááá :D -
#13 [img][/img] -
archkoven #12 A Mafia valóban egy nagyon hangulatos és nagyon jó játék volt, nagyon szép grafikával. Én viszont jobban örülnék ha a játékmenet szempontjából inkább a GTA-ra hasonlítana. A Mafia túlzottan lineáris volt nekem. A GTA-ban viszont szabadon garázdálkodhattál -
#11 A film se rosz (bár könyvben az igazi!), de ha a két kedvenc játékomat összegyúrják.. hát, lehet h veszek egy játékot? Uramisten! Csak ne csesszék el!!! [könyörgő szmájli] -
BlackRose #10 A képek szerint ezt megveszem (pedig ritkán szoktam játszani)... és a DVD Special Edition film mellé rakom (mert ez az egyik legkedvessebb filmem ezért a DVD csomagot bőrborítoban már megvettem , még ha esetleg kiadják a HD verziót is akkor már nagyon boldog leszek. -
Bulamer #9 remélem jó lesz, és nem csak őszevágják -
#8 klafa :D -
#7 Király lesz! -
#6 Képek:
http://www.gamestar.hu/kepek.php?cmd=jatekmutat&jatek_id=1191 -
Tiby #5 Vagy lehet ez lesz a 2. -
Nyiri #4 A MAFIA minden idok legjobb/leghangulatosabb jateka volt szamomra. Johetne a 2 :) -
#3 mafia konkurencia jee -
#2 jól hangzik...
bár pár képet bevállaltam volna ;)
de jó, hogy még ebben az évben várható... -