341
nemtetszetfimeid!!! :D
-
#59 egyébként Üdv. mindenkinek, jó ötlet volt ez a topik -
#58 szerintem a K-Pax jó film...
Ami meg a legszarabb művészkedő film a közelmultból az a Kontroll -
#57 Dehogy...Kár ha neked ez jött le... -
#56 utálom az összes ezer éves unalomig ismételt filmet amit ezeken a mocsok kereskedelmi csatornákon adnak. Nagyon ritkán ismétlem NAGYON RITKÁN, amikor valami isteni csoda folytán műsorra tűznek valami normális alkotást, azt is 23:50 és 00:50 között kezdik... -
#55 Ajjjj! Na és? :-D -
#54 Naná hogy nem! Csak nagyon azt akarta eröltetni. -
Bepantheras #53 Hi!
Amit megnéztem és nagyon nem tetszett!!!
-Mars szelleme
-Elefánt
-Sikoly 3
-Moulin Rogue
-A falu -
Shadow_THH #52 ja atomos filmek :D
véletlenül egy egész bolygó elpusztitására alkalmas bombát (LCD időzítővel amit max 24 órára lehet beállitani, mert Hirosimára is egy ilyen piros-kék drótos esett) visznek egy vonaton egy jó kis (beavatott) csaj és egy sármos (de mit sem sejtő) borostás főhös férfi mellett akik csak kirándulni akartak és ezért vettek jegyet. A vonat természetesen személy szállító nemdohányzó és az államnak nincs arra pénze, hogy plútóniumot (oroszországból lehet venni kilóra, a Matróska baba mellé és ilyen zöld és világit de nagyon jól lehet vele dobálózni) pl helikopterrel szállitsa vagy más saját járművön.
Persze ilyenkor jön a bonyodalom!
A bakter nyugodtan vezetgeti a vonatot, amikor hirtelen egy kereszteződésnél kilép elé egy kismacska. A frontális ütközést elkerülendő, a mozdonyvezető egy "jóságos isten!" felkiáltás mellett hirtelen elkapja a kormányt és elkanyarodik a vonattal, ami igy kisiklik. De csak az egyik része! A hátsó részt ahol a bomba van a főgonosz már leválasztotta! (JUJ) És igy a leválasztott vonatszerelvény elszabadul és a fizika törvényeinek fittyet hányva csak gyorsul és gyorsul (hegynek felfele sincs surlódás a kerekek és a sinek közt). A főgonosz egyébként egy pszihopata megalomániás volt katona, aki 3 fajta nemzetiségű lehet: 1) orosz (azaz: kész vagy Ivan? Da!) 2) német=náci (azaz: kész vagy Hans? Ja!) 3) Dél-Amerikai drog Maffia. Ez a gonosz ember a pentagon nagyképernyős tévéjén egy sátáni kacaj után kijelenti: Haha büdös ámerikáiák! Ággyátok 1 millio dollárt VAGY engedjétek szabadon a láncfürészes gyilkost egyébként felrobbantom az egész Földet. Persze ha megkapná a pénzt akkor sem tartaná be igéretét: 1 millióval a zsebében felrobbantja a Földet és akkor ő majd gazdagon egyedül jót nevethet. 24 órája van a világ kormányainak, hogy döntsenek. Az idő fogy, mert a bombát csak az utolsó 10 másodpercben szokás hatástalanitani és a vonat épp egy város felé száguld (rengeteg ember él benne, és váltók sincsenek a sinen, hogy máshova menjen a vonat)
Na... kicsit elszaladt velem a ló :D a végét nem irom le, mert szerintem ki lehet találni. Ha egy rendező ezt olvassa, kérem, írjon privát üzenetet nekem: a történet szabadon kiegészithető és átszerkeszthető (vonat és atombomba helyett más katasztrófák: gyilkosméhek; macska aki látta a gyilkosságot; 3 éves kisgyerek aki egy hadseregnek túl jár az eszén, ugy hogy azok mind elesnek az üveggolyókon; meteorok/szökőár; Stohl András; stb...) -
#51 mét? -
ZsirosKenyer #50 még gondolkodom rajta.. -
#49 1 elveszett gyerekek városa (nyomasztóan szar hangulata van)
2 tini vigjátékok amiben rózsaszin a lányok telefonja :)
3 doktor szöszi meg ilyen 0 iq filmek -
#48 gyűrűk ura -
Shadow_THH #47 :PPPP
tudjátok sokat gondolkoztam azon, hogy pl a Rém rendes családot miért adja le minden csatorna... mert nem ismerek olyan embert aki ne szeretne röhögni Bundy-ékon. De akkor meg miért kell helyette a Halálos meghalás 4-et adni? Világositsatok már fel -
#46 K-Pax az életben nem volt művészfilm. -
#45 ha mint akciófilmet nézed lehet,ha magára a történetre koncentrálsz,akkor a 3 részből szép kerek történet áll össze -
Jimmyke #44 Hát a Mátrikssz 2-3 büntetés... -
_Vegeta_ #43 K-pax miert ?
Ha mar nem kell nagyon altalanositani akkor amcsi filmek 80%-at utallom, mert vagy ujabb bor lehuzasa egy regi dologrol vagy szimplan gagyi.
plussz matrix 2-3 mert egy jo filmet nem szabad folytatni. (kiveve starwars:))
Mike #33: Abszolut jogos. :D Egyebkent Kurosawaval mi a bajod ? Egyeltalan ha ragondoltal. :) -
#42 Eleve nem értem minek kell filmeket utálni?Mondjuk a "Tigris és sárkány"-t egyszerűen közröhelyesen szarnak találtam,és valszeg nem tudnál egy olyan összeget megnevezni amiért hajlandó lennék megnézni még1x,de ezért nem utálom,csak nem tetszik.Mellesleg ezek a nagyon művészi filmek gyakran átesnek a ló túloldalára,és valóban nézhetetlenül rosszak. -
#41 mi köze van az itt felsorolt filmeknek (tininyál, atomfélelem, értelemmel rendelkező villám, stb) Tarkovszkijhoz, Jancsóhoz, stb? -
#40 Az már egy másik topik. -
#39 pl? -
#38 van -
Noodlee #37 fügeni ?? -
#36 Kezd beindulni a topic! :D -
#35 és mi a gond vele? aakkoorr kell elmenni fügeni! :D -
#34 gondolom Peter Greeneway is utáljátok, meg Tarkovszkijt, sőt Kuroszavát is (bár gondolom őt talán azért nem mert egzotikus) meg Kitanot is, miért is ne Fellini, Zefirelli, Jancsó, srolojam még?
magukat feszinesnek nem gondoló, felszines emberkék -
#33 amik szarok
azokat utálom -
#32 van olyan is, amit szeretsz? -
#31 plusz 20-30 év és ezeken fox sirdogálni :) -
#30 nah igen. ezt kifelejtettem :) ezeket is iszonyatosan rühellem -
#29 beszélő kutyás filmek -
#28 áz -
#27 nyálas csöpögös szutykos szeretettel túltengő családi filmek... -
#26 NőID? :O -
#25 Béndzsa 1 sémára épülő amcsi tiniromantikus/vigjáték baromságok....
Jah és kövezzetek meg de anno nem bírtam végignézni az Elfújta a Szél-t....azóta is vernek érte a nőim:-p -
Noodlee #24 A szutyok német sorozatoktól is kiráz a hideg. -
Noodlee #23 Minden karácsonykor ugyan azt a hülye vallási filmet leadják.
Az is gagyi. -
Noodlee #22 A sikoly az nagyon szar ! -
#21 Bölcsek kövére, Austin Powers: Kicsi kém, Derül égből polly -
#20 nem az atommal van gond, hanem az igénytelenségével. mert ezek között vannak olyan filmek, ahol egyszerüen nem tudom megérteni a rendezőt, stábot hogy ilyenhez nem szégyenli a nevét adni.
0 értelmes párbeszéd, 0 történet, számtalan logikai hiba...