6731
-
Jhon Balu #5611 aztat mennyit beszélgtünk mostanába......
-
k :) -
Jhon Balu #5609 nekem de én oda is tettem a moderátoroknak. -
mi lenne rajta? :) -
szvsz új banner kéne már , nekem a régi/eddigi annyira nem jött be -
rovartemető :) -
Pár kép a júniusi terepgyakorlatról (végeredmények) :)
-
kinek van meg a bannerünk? az tetesse be modikkal :)
-
Jhon Balu #5603 igen nemártana... -
be kőne tetetni a bannyert :) -
jejeje új dizájn :)) -
Jhon Balu #5600 miez a szar! -
egyetértek , bár pár megoldás tetszetős , de túlnyomorészt röhejes 
A SZMÁJLI csomagot is bővithették volna , ill. megváltoztathatták volna -
Hát igen, nekem sem tetszik nagyon.... -
Akkor itt az új téma: mi ez az ocsmány új dizájn itt az SG-n?
olyan mint valami buziklub honlapja... -
Jhon Balu #5596 hali mindenkinek!látom igen leragadtunk a körforgalom témánál.valami uj témát kéne feldobni mert nagyon haldoklunk.beszélgethetnénk valami másról is.pl:időjárás-autó-pc-hobby-család vagy más dolgokról.ötleteket várok. -
Ha nem lenne, akkor nagy forgalomban, csak egy irányból tudnának kihajtani, így sokkal gyorsabb, és akárhonnan érkezel ugyanannyit kell várnod. -
-
Jhon Balu #5593 lámpa azért kell mert menne mindenki össze-vissza... -
Gear #5592 Hát elég randa szerintem ez a rengetek cső amiken van 2-3 szem tábla. Lehetne szebb megoldás is , pld simán egy cső amire felvan szerelve az 3 szem tábla.
Ez a körforgalom mánia meg kész.Eleve nemértem - mondjuk nem autózok - hogy ha körforgalom akkor minek bele lámpa?
-
Jhon Balu #5591 szépnek szép az biztos de lesz is koccanás az tuti mert a magyar autósok 60%-a nemtud körforgalomba közlekedni. -
Én is jártam arra tegnap (vagy tegnap előtt) hajnalban, akkor mentem haza melóból. Csináltam is egy-két képet gyorsan, mert nagyon tetszenek ezek a rácsos izék.
-
átadták az új körforgalmat az árkádnál a lámpák is mükszenek már , mindenki vigyázzon , még oktató se tudta megmondani melyik sáv merre visz :DDD Szal kurva jó lett :) -
=) -
Jhon Balu #5587 hű de nagy a csend errefelé........ -
Jhon Balu #5586 de a mult héten asszem.
ja amugy a héten nem dolgozok mert beteg vagyok.
-
Gear #5585 Mellesleg sosem találtalak a munkahelyeden Balu :).Nemmondták a garázsban hogy kerestelek? -
Gear #5584 tudom.
:) -
Jhon Balu #5583 olyan sose lesz a korház mint az MRImert az teljessen maszek az egész. -
Gear #5582 Kórházba mostanába sajna sokat jártam , de egy teljes épületblokkot /ha nem is teljes de a fél "A" épületet/ újították fel . Új műtők Liftek stb ... alakul ez csak lassan :)Na az egykori "B" épület aulájában ami készült /nem is tudom mi pontosan de ott van az MRI/CT stb vizsgálat./ az mintaértékű lehet. Vhogy úgy kell kinézni egy korháznak.
ui.i.: sose menjetek MRI re ...az a koporsófeeling. imákat mormoltam 15 percen keresztül hogy elne menjen az áram mert akkor asszem pánik/sikítás :) -
A legcsúnyább épület a Lloyd mozi épülete, főleg a környezete miatt. -
Nekem is kellene egy laptop, nehéz programozni tanulni gép nélkül... -
Jhon Balu #5579 jó neked.én sajna még gyüjtögetek fényképezőgépre....ha kelett mindíg ugy kértem haveroktol. -
én nemtom mit kérek.. szülinapomra már kaptam fényképezőgépet.. szal asszem nincs most nagyon szükségem semmire. Persze ha olyan gazdagok lennénk hogy szórhatnánk a pénzt az ablakon akkor max kérnék egy új laptopot, de a mostani is működik szal nem lényeg:) -
Jhon Balu #5577 nehidd hip-hop és máris itvan.. -
én nem tom , de télleg nem , olyan messzi van :) -
Jhon Balu #5575 hát az épületeket akkor kitárgyaltuk ahogy látom.következö,hogy azért a szinvonal meglegyen ki mit kér karácsonyra és miért azt a valamit kéri. -
Jhon Balu #5574 találó a falon az uj sorozat neve..... -
:I -
3.szorra is :
http://www.mega-feltoltes.hu/download.php?file=908905