6731
-
vagy ha valakit zavar a meztelenség akkor mondjuk csak bikinis csajokat tennénk be vagy mi
-
Jhon Balu #5650 szerintem nemtetszene a fiuknak...hát én megpróbálhatom...
-
Szerintem meg is fogtad a lényeget. Ha mindig ilyeneket raknánk be biztos nem ülne le a topik egykönnyen. 
Akkor meg akár át is lehetne nevezni a topikor Győr (+18)-ra :)) Ugye nincs itt kiskorú? =) -
nemtom =)
-
Jhon Balu #5647 Vajon Miért Haldoklik A Topic?
-
Az nem jó mert akkor meg vizsgaidőszak van közel:) Mondjuk kapok ajándékot<:) -
:| nembaj örüjj mingyárt karácsony =) -
Mi eza z őszi szünet mánia??:)
Nekem egész félévben van 5 nap szünetem:S -
Manyesz #5643 Imádom Győrt! Osda jártam suliba, és tök szép város! Nagyon szerettem ott lenni. -
WELCOME
-
htx =) -
Jhon Balu #5640 üdvözöllek!!!! -
Dejó otthon :) -
[Végre Győrbe érkezett! :D] -
Varadium #5637 ....kőszi.. -
hajrá:) legyen jó vezetésed mint nekem =) -
akkor vigyázz mert jővőhéten minden nap vezetek :D nov 13.án vizsgázok a jogsimért :D reszkessetek citizenek :DDD -
Örömhír: Szeptember óta nem voltam otthon és jövő hét Őszi Szünet!! :D
jövök haza =) -
Jhon Balu #5633 szép és nagy a nyüzsi..... -
Varadium #5632 ..hétfőn utazom Debrecen-ből és érdekelne milyen a város...stb... -
Valahol Iszapszentmotoros közelében.. :-) -
Gear #5630 Győr ?! az merre van? :):):):):) -
Plussz még én is... :-) -
Jhon Balu #5628 itt mindenki.... -
Varadium #5627 ..sziasztok ,van valaki Győr-ből... -
mekk -
Jhon Balu #5625 huh -
bu -
Majd kideül kedden:) -
Meg azt imádtam hogy hétfőn a Biotechnológia üzleti szemmel órán mondja a tanár a "zöld biotechnológiáról" hogy a génkezelt növények mennyire jók, gazdaságosak, és hogy mennyi hamis előítélet van velük szemben és ezek egészségesek, rá egy nappal meg környezeti kémián a kémikus tanár: "Tudják mennyi szenny van azokban a génkezelt izékben? Egyék meg a biológusok amik maguk kifőztek" :D most akkor kinek higgyek ha ellentétes dolgokat tanítanak? :D -
cián szokott benne lenni, mérje azt
-
még van 4 évem hátra 
a szennyvízkezelésen egyszer mesélte a tanár, hogy egy barátjának az a munkája, hogy minden egyes nap kimegy és megméri a Tisza arzéntartalmát és eddig mindig úgy fejezte be hogy "Na, ma sem találtam arzént" És már 20 éve ezt csinálja, jó kis munka lehet:D -
Jaja, de meddig? :-) -
nagyonjó. addig tömnek laborral meg bio-szerves-fizikai-mindenféle kémiával, hogy még a végén tudni is fogom a kémiát :) -
Jhon Balu #5617 tudod te azt jobban is.... -
Rég írtam ide én is.
Ma írtam életem első zh-ját számítástudomány alapjaiból. 2-es körülre remélem;)
Most már hetente lesz ilyen jó kis számonkérés:S:) -
Jhon Balu #5615 azért látom nemigen pihenhettek. -
Tegnap írtam fizikai kémiából, ma írtam talajtangyakorlatból, holnap írok biokémiából 
egyébként meg:
Tegnapelőtt dárvédtem én hármasulat. Tegnap dárvédtél te kettesület. Madárvédőegyesület.
-
szószátyár népség
-
ugye???????????????????????????????????
=)