6731
  • Atkamon
    :DDDD
    lol
  • Roger6
    Igen-igen, ezt a barátnőm csinálja minden reggel... :-))))
  • Aquir
    és te is rajzolsz még lnI-d függvényt és mérsz maximális hatótávolságot és EMAX-ot?:))

na, alapjában véve egyszerű volt a mérés, és a számolás volt hosszú :)

a mérés annyi volt hogy mermértem a háttérintenzitást (vagyis a sima levegő ß-sugárzását), egy perc alatt ment fel az intenzitás értéke 100-valahányra. Aztán beraktuk az egyik radioaktív izotópot és utána marhagyorsan elkezdett pörögni a számláló a sugárzás miatt. Aztán sorba 1-2-3-4-5 db lapocskát tettünk rá és mértük az intenzitást. A rakosgatáson kívül csak egy Reset-et és egy Start gombot kellett nyomkodnunk :)
  • Roger6
    Én minden nap így kezdek. Tömegabszorpciós együtthatós intezitásos fajlagos sűrűség abszorbensek mérése nélkül ki sem kelek az ágyból. :-)
  • Aquir
    :D
  • uv
    persze.
    én is szoktam fédelni az auxot, amíg el nem éri a csúcsrajáratási munkapontot.
  • Aquir
    ma volt első Radiokémia laborom :P kaptam kettő radioaktív preparátumot (remélem hogy jól zárták le őket), oszt ß-sugázási abszorpcióval mértem intenzitást, és belőle tömegabszorpciós együtthatót, megfelelő fajlagos sűrűségű abszorbensekkel. (ugye értitek)
  • Atkamon
    nem rossz:) sőt... egész jó:P mitöbb... nagyon jó=D
  • Aquir
    Nesztek játék.:) Kicsit hasonlít az evolúcióra :)

Flow

• Aquir
    htx
  • magus755
    Tetszik jó lett:)
  • tomcat1
    Köszönöm
  • Atkamon
    A Ví Áj Pí jó lett:)
  • Jhon Balu
    thx
  • Aquir
    heló

ez lett eredetileg

VIPlogónak így néz ki
    a kislogó meg így :)
  • Jhon Balu
    hi! ezt nemtudtam.
  • uv
    az 1 megás kábelnet nem korlátlan (meg olyan nincs is, csak 512kilós 1.6 megás és 3megás). csak a 3 megás korlátlan. nekem 1.6 megás van, ennél 60 giga a korlát, igaz csak a letöltés számit bele a feltöltés nem.
  • Jhon Balu
    szerintem ez egy igazi pénzmosoda lesz....
  • Balo
    T-Online nincs ott? (szvsz van)
  • Jhon Balu
    kábelnet talán....
  • tomcat1
    Csű!
    A Zöld utcába tudtok ajánlani internetszolgáltatót, amely legalább 1 megás netet korlátlan netet tud adni.
    Előre köszi!
  • Szega87
    A százszázalékos magyar tulajdonban lévő társaságnak hat hazai városban működik hasonló egysége, a március 9-én megnyíló győri lesz a nyolcadik. A pazar pompával berendezett Big Ben Club órája gongütései – a cég várakozásai szerint – egyben akár a Baross út színvonalas megújulásának kezdetét is jelenthetik.

Az éttermet, kávézót, borszalont, szivarszobát, színpadot és táncparkettet, különtermet, játék- és kártyaszalont magában foglaló szórakozóhely nem tolakodó, de fontos kellékei a játékgépek és a rulettasztal.

A kaszinószellem azonban nem nyomja rá bélyegét a helyre, azt ötvözni igyekeztek a „szórakozás, a kultúra és a vendéglátás fogalmával" – amint a cégismertetőben is megfogalmazták. A házra ugyan clubot írtak ki, de nyitott, nem kötelező a tagság. A nyíltság jegyében terjesztette a társaság mintegy 105 ezer győri és környékbeli címre a Big Ben Times című ingyenes kiadványát is, bemutatva tevékenységét. Aki tagsági kártyát vált, annak természetesen különböző kedvezmények járnak a komplexum nyújtotta szolgáltatásokból. A hely egyetlen „hendikepje" a szűkös parkolási lehetőség a körülötte lévő területen. A cég bízik benne, hogy a közeli foghíjtelken parkolóházat épít a város, szerintük ez a Baross út színvonalas átalakításához egyébként is elengedhetetlen."

• Szega87
    basszus tegnap mi volt a belvárosba a Baross úton

Big Ben -nek volt a megnyitója a régi Online áruház helyén és ami ott folyt...

A győri maffia felvonult , 30-100 milliós verdák , bundába meg miniszoknyába öltöztett luvnyák , xép látvány volt , csak meghívottak mehettek :) Kigyúrt kopasz állatok ... nc

Elvileg ma este már mindenki bemehetne ..
  • Reyes
    Szerintem fél Győr:)
  • Jhon Balu
    igen énis észrevettem
  • Reyes
    Jó nagy áramszünet volt tegnap este:S
  • Aquir
    jeee igen. jó volt =)
  • Jhon Balu
    Az Alaptáborból indultunk Megrakodva,hogy meghóditjuk a csúcsot.Az Első 800méter Aránylag gyorsan ment.Utánna Kezdődtek A Bajok.Egyre Hidegebb Lett Az idő és Elkezdett Esni A Hó.Ez nagyon megnehezítette A Haladást Mert Átváltott Hóviharba.Megálltunk Felverni a Sátrakat.Másnap verőfényes Napsütésre ébredtünk.Elindultunk,Hogy végre Elérjük Amiért indultunk.Fent a Csúcson Gyönyörü Látvány Fogadott Bennünket.Tiszta Volt az Ég és Nagyon Messze Eláttunk(Leirhatatlan Érzés Fogott El).Jövőre Újra Megpróbáljuk.
  • Aquir
    Új téma: Számoljunk be részletesen egyik Himalájai túránkról
  • uv
    dede, csak elég nagy a tüzijáték idebenn, és nem sok időm van
  • Aquir
    csak nem írok be mert látom hogy nem írt be senki =)
  • Szega87
    yepp
  • Jhon Balu
    hi győr!Senki sehol?
  • Aquir
    mindenfélét amit le tudok játszani és amit kitalálok :)

2x voltam (vasárnaponta járok) eddig egy zenefőiskolás gitár-tanárszakon levő (elsőéves) lánynál, Egy zeneiskolai gitártanárnő adta meg egy másik lány számát hogy ő megtanítja az alapokat, mert én már túl idős vagyok zeneiskolai képzéshez (mármint az iskola keretein belül, de magánemberként persze taníthatnak) :), vagy ha túl sok tanítványa van akkor majd megad több telefonszámot, így megadott még 2-őt és az egyik volt az a lány :)

Egyébként a Muszty-Dobai Gitáriskolája nekem is megvan :)
  • Roger6
    Ja értem. Akkor nem érdekelne egy fotós tanfolyam itt Győrben (szombatonként). Na mindegy. És tanárnál tanulsz gitározni? Én a Muszty-Dobay Gitáriskola könyvből tanultam, illetve még mindig tanulok. Miket játszogatsz?
  • Aquir
    én lenni egyetemista :) (Szegedi Tudományegyetem) A halvágást biokémia gyakorlat laboron csináltuk

bár igen van fényképezőgépem itt, csak mostanában félre van téve :) [inkább gitározik]
  • Roger6
    Szevasz Aquir!

Te hobbi fotós vagy, ugye?
  • Aquir
    tökjó, ma élő halat vágtunk, gyorsan levágták a fejét és volt sok papír alatta mivel ömlött a vér, kicsit még vergődött utána. Megnéztük a kis agyát, máját, szivét (ez is vert egy ideig) meg tűvel vettünk vért belőle. Ezeket jégbe tették. Majd talán lesznek képek is róla amit betehetek :P Elaltatni nem lehetett mert akkor nem lesz jó később a teste kémiai meghatározásra, meg fejbe se lehetett verni mert az agya sérül akkor:)
  • Roger6
    Én láttam az Eötvös parkban. Ott vár valakit már pár éve.
  • Aquir
    (: