6731
-
Itt most nincs semmilyen eső, csak süt a nap ezerrel! -
irkab1rka #5810 Srácok, nem postolna valaki egy képet arról, hogy mekkora mocskos esős idő van most Győrben? Megyek hétvégén, és jó lenne tudni, hogy mekkora esésre számítsak :) -
htx :) -
Gear #5808 Ez gyönyörű volt ...teljesen meg6ódtam
-
kis zene tőlem nektek :P -
Jhon Balu #5806 köszike -
huh akkor jó hűtést!:) -
Jhon Balu #5804 hi!
számplgattunk a mamával és úgy döntöttünk,hogy lesz klíma.120000ft be kerül szereléssel,anyagkölcség meg minden.3év gari és az első év után ingyenes a tisztítása. -
meg kéne nézni a teljesítményét és úgy kiszámítani, én most nem tudom ezt megmondani :) De nem olcsó. Ventillátort próbáltad már? (mondjuk nekem egy csak a saját szobámra volt elég Szegeden :) -
Jhon Balu #5802 és megkérdezhetem tényleg nagyon tekeri a villanyórát?(klíma) -
Nekem meg semmim sincs az irodában, csak két böszme Macintosh, ami köpi a meleget... Remek... -
Nekem Szegeden van kis asztalra állítható talpas, de elég nagy (normális) ventillátorom, múlt nyáron vettem, meleg napokon ment éjjel is, azzal egész jól elvagyok/voltam. Most itthon van légkondi, csak a másik nagyszobában, ami ugyan átnyitható az énszobámba, de kell mennie egy ideig mire megérzem :) -
Jhon Balu #5799 nem irigyellek.
ma is nagyon meleg van.és ithon rohadok a betonba.nemtudom meddig bírom még ezt a meleget.már azon gondolkoztunk az asszonnyal beinvesztálunk egy klímába,leszarom azt ,hogy 1000ft-al megnő az áram fogyasztás.amióta ez a buzi meleg van nem tudok aludni max:2órát de úgy kelek fel mint aki zuhanyozott. -
nekem meg egyhetes természetföldrajz terepgyakorlat után elegem lett a napból, mert eleget voltam kinn :)
szerencsére július elején volt egy többnyire felhős időszak de a nap is sütött, miközbe ált. a nagy semmi közepén mentünk vagy máshol. hétfőn meg sajna leégtem hiába kentem magam, aztán jó volt felvenni a hátizsákot a leégett vállamra, a hét vége felé már nemis volt olyan rossz :) a héten minden nap általában 20km-nél többet gyalogoltunk :) A Maros mellékágai közepén hosszában mentünk végig a vízben egyik tanárral és néztük a képződményeket, másik tanárral ki kellett feszíteni kötelet a folyó felett és amentén mérni a mélységet, meg keresztmetszetet készíteni a folyóról (a vízhozamot nem tudtuk mérni, mert befuccsolt az orosz vízsebességmérő :D) , megint más tanárral különböző helyeken kézi spirálfúróval lefúrtunk max 100 cm mélységig amíg homokot nem találtunk, vagyis mélységekben néztük az üledéket, megint másik tanárral meg GPS-el határoltunk be erdőséget, szántót, gyümölcsöst és a térképen ki kellett színezni a koordinátáknak megfelelően... kicsit megfáradtunk, kár hogy nem túl sok időnk volt fürödni :)
És még csak a hétfő volt! A többi napon (2.) GPS-el kellett megtenni egy jó nagy kört a természetben koordináták segítségével, (3.) felszínborítási térképet készítettünk csoportokban, mindenki különböző helyen Szegedről (itt néhányan kijöttek mert azt hitték ellenőrök vagyunk ahogy jegyzettömbbel a kezünkben kellett nézni a kertes házak lefedettségét (milyen piros tetőcserép van a házakon, mik vannak a kertben, stb.)), aztán számítógépen meg poligonokkal megcsináltuk színek szerint a felszínborítást, (4.) kirándultunk s Duna-Tisza közén és végül (5.) a Talajtani napon fúrtunk spirálfúróval és a talajt néztük, 2 m2-eres 1 méterig kiásott szelvényt néztünk és gyorsvizsgálati módszereket csináltunk:) -
én meg szopom a fasz a színházban, holnap meg siófokon
-
Én meg pusztulok a munkahelyen. -
Jhon Balu #5795 ma is naon meleg lesz.menek a gyerekkel a strandra. -
ja melegvan:) -
Jhon Balu #5793 na ja.. -
Én most Írországban vagyok és itt tök hideg van=D -
Jhon Balu #5791 Meleg Van Mint Állat!!!! -
Jhon Balu #5790 Neked is! -
Boldog izét! up! -
hej! -
jah :) zöldszar (vagy faszláma)
angolul bunchies, másnéven "kelet" -
Reyes #5786 Az a Ződszar...asszem:) -
Állat. De az mi rajta?! -
Jhon Balu #5784 kiru.... -
csak hogy legyen post is: új pólóm :)
-
nálunk is (Szeged) vasárnap voltak nagyonnagy villámlások és zuhany -
Jhon Balu #5781 nálunk is nagy volt a víz még a lépcsőház is beázott... -
volt szerencsém este fél órát az utcán tölteni... -
Reyes #5779 Arohadtéletbemekkoraesővan... 

-
up :) -
:) -
nem az van:P -
Jhon Balu #5775 de már az van. -
mert nincs témma minnt minndig :) nem rakod be VIP-ként a VIP logót?:) -
Jhon Balu #5773 SENKI NINCSEN? MINDENKI LOCSOL? -
nem teszed be vip-ként a viplogót?:)