6731
  • Roger6
    Itt most nincs semmilyen eső, csak süt a nap ezerrel!
  • irkab1rka
    Srácok, nem postolna valaki egy képet arról, hogy mekkora mocskos esős idő van most Győrben? Megyek hétvégén, és jó lenne tudni, hogy mekkora esésre számítsak :)
  • Aquir
    htx :)
  • Gear
    Ez gyönyörű volt ...teljesen meg6ódtam
  • Aquir
    kis zene tőlem nektek :P
  • Jhon Balu
    köszike
  • Aquir
    huh akkor jó hűtést!:)
  • Jhon Balu
    hi!
    számplgattunk a mamával és úgy döntöttünk,hogy lesz klíma.120000ft be kerül szereléssel,anyagkölcség meg minden.3év gari és az első év után ingyenes a tisztítása.
  • Aquir
    meg kéne nézni a teljesítményét és úgy kiszámítani, én most nem tudom ezt megmondani :) De nem olcsó. Ventillátort próbáltad már? (mondjuk nekem egy csak a saját szobámra volt elég Szegeden :)
  • Jhon Balu
    és megkérdezhetem tényleg nagyon tekeri a villanyórát?(klíma)
  • Roger6
    Nekem meg semmim sincs az irodában, csak két böszme Macintosh, ami köpi a meleget... Remek...
  • Aquir
    Nekem Szegeden van kis asztalra állítható talpas, de elég nagy (normális) ventillátorom, múlt nyáron vettem, meleg napokon ment éjjel is, azzal egész jól elvagyok/voltam. Most itthon van légkondi, csak a másik nagyszobában, ami ugyan átnyitható az énszobámba, de kell mennie egy ideig mire megérzem :)
  • Jhon Balu
    nem irigyellek.
    ma is nagyon meleg van.és ithon rohadok a betonba.nemtudom meddig bírom még ezt a meleget.már azon gondolkoztunk az asszonnyal beinvesztálunk egy klímába,leszarom azt ,hogy 1000ft-al megnő az áram fogyasztás.amióta ez a buzi meleg van nem tudok aludni max:2órát de úgy kelek fel mint aki zuhanyozott.
  • Aquir
    nekem meg egyhetes természetföldrajz terepgyakorlat után elegem lett a napból, mert eleget voltam kinn :)

szerencsére július elején volt egy többnyire felhős időszak de a nap is sütött, miközbe ált. a nagy semmi közepén mentünk vagy máshol. hétfőn meg sajna leégtem hiába kentem magam, aztán jó volt felvenni a hátizsákot a leégett vállamra, a hét vége felé már nemis volt olyan rossz :) a héten minden nap általában 20km-nél többet gyalogoltunk :) A Maros mellékágai közepén hosszában mentünk végig a vízben egyik tanárral és néztük a képződményeket, másik tanárral ki kellett feszíteni kötelet a folyó felett és amentén mérni a mélységet, meg keresztmetszetet készíteni a folyóról (a vízhozamot nem tudtuk mérni, mert befuccsolt az orosz vízsebességmérő :D) , megint más tanárral különböző helyeken kézi spirálfúróval lefúrtunk max 100 cm mélységig amíg homokot nem találtunk, vagyis mélységekben néztük az üledéket, megint másik tanárral meg GPS-el határoltunk be erdőséget, szántót, gyümölcsöst és a térképen ki kellett színezni a koordinátáknak megfelelően... kicsit megfáradtunk, kár hogy nem túl sok időnk volt fürödni :)

És még csak a hétfő volt! A többi napon (2.) GPS-el kellett megtenni egy jó nagy kört a természetben koordináták segítségével, (3.) felszínborítási térképet készítettünk csoportokban, mindenki különböző helyen Szegedről (itt néhányan kijöttek mert azt hitték ellenőrök vagyunk ahogy jegyzettömbbel a kezünkben kellett nézni a kertes házak lefedettségét (milyen piros tetőcserép van a házakon, mik vannak a kertben, stb.)), aztán számítógépen meg poligonokkal megcsináltuk színek szerint a felszínborítást, (4.) kirándultunk s Duna-Tisza közén és végül (5.) a Talajtani napon fúrtunk spirálfúróval és a talajt néztük, 2 m2-eres 1 méterig kiásott szelvényt néztünk és gyorsvizsgálati módszereket csináltunk:)
  • uv
    én meg szopom a fasz a színházban, holnap meg siófokon
  • Roger6
    Én meg pusztulok a munkahelyen.
  • Jhon Balu
    ma is naon meleg lesz.menek a gyerekkel a strandra.
  • Aquir
    ja melegvan:)
  • Jhon Balu
    na ja..
  • Atkamon
    Én most Írországban vagyok és itt tök hideg van=D
  • Jhon Balu
    Meleg Van Mint Állat!!!!
  • Jhon Balu
    Neked is!
  • Aquir
    Boldog izét! up!
  • Aquir
    hej!
  • Aquir
    jah :) zöldszar (vagy faszláma)

angolul bunchies, másnéven "kelet"
  • Reyes
    Az a Ződszar...asszem:)
  • Roger6
    Állat. De az mi rajta?!
  • Jhon Balu
    kiru....
  • Aquir
    csak hogy legyen post is: új pólóm :)

• Aquir
    nálunk is (Szeged) vasárnap voltak nagyonnagy villámlások és zuhany
  • Jhon Balu
    nálunk is nagy volt a víz még a lépcsőház is beázott...
  • uv
    volt szerencsém este fél órát az utcán tölteni...
  • Reyes
    Arohadtéletbemekkoraesővan...
  • Aquir
    up :)
  • Aquir
    :)
  • Atkamon
    nem az van:P
  • Jhon Balu
    de már az van.
  • Aquir
    mert nincs témma minnt minndig :) nem rakod be VIP-ként a VIP logót?:)
  • Jhon Balu
    SENKI NINCSEN? MINDENKI LOCSOL?
  • Aquir
    nem teszed be vip-ként a viplogót?:)