SG: Győr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
Nyáron meg majd 3 féle terepgyakorlatom lesz, Ökológiai terepgyak, Természetvédelmi, meg Környezettechnológiai terepgyak (itt az utóbbinál ahogy mondták a "terep" az sörgyár(!) (mert hogy ugye ennek is vannak környezettechnológiai problémái <#buck>), gumigyár, cementgyár lesz 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Aquir
okk

múlt héten nekem a kõolajipari vizsgálatok voltak soron a laboron. lobbanás és gyulladáspontot mértem, felhevítettem, aztán lángot mozgattam felette, és 345 és 360 °C-on lobbant és gyulladt meg az olaj, aztán még egyik mûszerrel viszkozitást, másik mûszerrel viszkozitási indexet mértem, meghatároztam a sûrûségét, és még jódbrómszám-vizsgálatot is csináltam

Most csütörtökön meg vízminõség-vizsgálatokat és ioncserés vízlágyítást csináltam keményített vízzel ioncserélõ oszlopban, ami megkötötte a Mg és Ca ionokat. + még mértem egy külön vizsgálandó vízmintával klórtartalmat, és a víz szabad széndioxid-tartalmát.

volt amikor golyósmalomban õröltem 1,25-1,6 szemcseátmérõjû frakciót változó golyószámmal változó ideig, majd egy 6 szitából álló szitasorozaton szitarázógéppel frakciókra szedtem 😊 táblázatokban és hisztogrammal kellett kiértékelni

meg volt amikor jelzõanyag (NH4Cl) tartózkodási idejét kellett mérnem sima és töltetes csõreaktorban, valamint tankreaktorban és reaktorkaszkádban

meg még ilyesféle technológiai laborgyakorlatok..

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

htr93
Jajde fáradt vagyok ezt mind elolvasni.....
ki a kar új témmát feldobni?
Ja!

Micimackó véletlen leszakítja a Bal kezét. mit vesz elõ a jobb kezével a bal zsebébõl?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát elõveszi a takarékszövetkezet!!!!MUHHAHAHA!!

Szega87
na hátha azért visszafelé kezdünk számolni 5 gyerek + 2 szülõ + min. keresztapa, akkor az legalább 8 ember! 400.000 : 8 = 50.000 FT 1 hónapra és akkor még nem fizetted be a számlákat, nem ettél stb. Ebbõl nehezen lenne BMW, plus a szégyen, meghurcoltatás. Meg sztem ellenõrzik ezeket a segélyeket, szóval ha nem is teljesen, de fake

ELÓRE MONDOM NEM ÉN ÍRTAM KAPTAM MAILON!!!!!!!!!! CSAK BESZURTAM IDE,HOGY MINDENKI EL TUDJA OLVASNI HA ÉRDEKLI!

Megélhetési fortélyok

Napokban hallottam, hogy egyes településeken élõ kisebbség, megélhetési szándékból a következõ trükkel húzza ki az adófizetõ állampolgárok keservesen megkeresett és befizetett adójából származó pénzt az állam zsebébõl.

Adott egy familiárisan hiperpegmentált pár. Egyik sem dolgozik, segélybõl élnek. Az asszony 5 év alatt szül 5 gyereket, akiket megélhetési problémákra hivatkozva állami gondozásba adnak. A hatóság kimegy, nyomor, kosz, szegénység - elveszik tõlük a gyerekeket.

Pár hónappal ezután, jelentkezik a hatóságnál a keresztapa, testvér vagy rokon (hiszen mindenki rokon), hogy szívesen nevelné tovább a "szerencsétlen" sorsú család gyerekeit. A hatóság örömmel megszabadul az állami gondozásban lévõ gyerekektõl és örül, ha valaki gondozásba veszi õket. Sõt fizet is a gondozóknak. Fizetést. Erre megy ki a játék. Az örökbefogadó szülõ kiveszi a gyerekeket.

A gyerekeket nem hivatalosan visszaviszik az eredeti családhoz, hiszen rokonok, miért ne lehetnének ott. És ott tovább élnek, mintha mi sem történt volna. A nevelõszülõknek gyermekenként nettó 80.000 Ft-ot fizet ki az állam. Van olyan család, ahol öt ilyen gyereket nevelnek. Az nettó 400.000 Ft plusz a családi pótlék meg a segély. A pénzen szépen megosztozik a "család" és mindenki jól megél és röhög a markában. Jut pénz kocsmára, játékgépre, csavargásra, BMW-re. Hülyék lennének dolgozni. Nem baj mi megkeressük az árát, hiszen most is dolgozol vagy nem?

Ez a szomorú magyar valóság...

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

Jaffa 2843
😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

adyváros

&#8222;Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. &#8221;

htr93
Az zsír.

szal gyõrbn csinálják a buszokat..

Jaffa 2843
kossuth utca? :S xD

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

én sem szeretek benne semmit..régen jó volt legalábbis a mi környékünk. De
most nagyon levan pusztulva.

Aquir
azt hogy oda mehetek haza :p 😊

Atkamon
A belvárost és ott sétálni, illetve a sok emléket a lakóteleprõl😊

uv
azt hogy itt vagyok

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Szega87
gyakorlatilag semmit, de mégse

- nincs egy normál szórakozóhely az egész városban
- nincs akkor társadalmi élet, mint pl Pécs,Szeged,BP
- fizetésekbe van még hova fejlõdni! Mert ugye minden EU normának meg kell felelni, hogy EU konform ország,város legyünk, csak a fizetések nem nõnek az EU-s mércéhez fel. Ezért mért nem reklamál az EU?

Ami pozitivum: -itt a családom, barátnõm, barátaim, emlékeim.

Ettõl függetlenül húzok el amint lehet külföldre a párommal

htr93
Kéne új téma: mit szeretsz gyõrben?

Aquir
lol

Pistike 007
x)

Akkor majd felléphetsz a Baross úton: Aquir a helikopteres szájharmonikás<#smile>

akkor gyakorolni azzal is ezerrel.....

Aquir
egyébként a helikopteren kívül még kaptam tesómtól szájharmónikát <#buck> majd kezdeni kéne vele valamit, pár hajlítást már tudok vele csinálni 😊

Aquir
ellen lehet kormányozni, de a szeles idõ nem jó neki

zsolesz92
az azért eléggé könnyü nem?
Szélben akkor tényleg nem ajánlatos

Aquir
ezt láttam, én is rákerestem videókra 😊

Aquir
rugalmas a váza, így nem annyira törékeny, 252g

htr93
lehet hogy megyek gyõrbe majd évvégén. de csak pár órára.

kár h. 4 óra az út csak oda!!!😊

zsolesz92
a végén majd te is így tolod 😄 😮

zsolesz92
milyen nehéz egy ilyen helikopáter? és mennyire törékeny? ha monnyuk 1 méterrõl leesne minden feltolóerõ nélül, tehát zuhanna (xD) lenne vmi baja?

Roger6
Azért egy ilyet megnéznék a szökõkútnál. Helikopter zsinóron! <#merges2>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Aquir
ja, a földön.. sétáltatod a helikoptert 😛 😄

Roger6
Meg lehet irányítani 100 m-nél messzebbrõl is! (Csak jó hosszú kötél kell hozzá...)

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

uv
az a papírsárkány. igaz, hogy olcsóbb is.<#idiota>

- A Google a barátod! - Anyád meg a barátnőm.....

Roger6
Kössél rá egy kötelet, aztán akkor nem viszi el a szél! :-D

Aquir
ez nem így mûködik. ha nem tudod irányítani, addig nem fogod tudni a levegõben tartani hogy messze elmenjen, illetve meg sem próbálod mert érzed hogy még nem megy az irányítása, ekkor meg csak a hülye fogja még jobban felemelni a gépet. Másrészt nem autóúton gyakorlunk vele, hanem benn a lakásban, harmadrészt meg odakint olyan távol nem megy el tõled, mivel a kis szélnél is ellenkormányzás kell, amit messzirõl nem annyira tudsz megcsinálni, de ha igen, akkor sem autók közelében teszed 😊

htr93
Megy az többig is....

Nem félnél hogy elüti egy autó, vagy, túl messze megy és leesik?Azért mégis 30 ezer... azmár egy Alap El-gityó!

Aquir
mivel asszem 100m a hatótávolság, ezért 100 méterig megy😊

Aquir
annyira távirányítós amennyire a videón 😊 4 csatornás, lehet menni vele fel-le, fordulni, és 4 irányba megdönteni. szélcsendbe is ki lehet vinni, de a nagy szelet nem bírja, mivel az ilyenek beltéri helikopterek

Atkamon
És milyen magasra megy? Nem tudom meg merném-e csinálni, hogy innen a nyolcadikról kivezetem az ablakon😄

htr93
Távirányítós meg minden? Basszus olyan nekem is kell... régen(amikor még kicsi voltam....😊 egy ilyen autót akartam. amit már faszán, messzirõl lehet irányítani, meg gyors meg minden.Meg már akkor is eszembe jutoott a helikopter. csak akkor még 11-12 voltam.

Basszus ez nagyon durva lehet.

Aquir
harmincvalahány volt. ennél még vannak kisebbek is, meg méteresek is 😊

Jaffa 2843
btw mennyibe fáj egy ojan heli?

Aquir
nagyszerû😛 😊

Jaffa 2843
jah hát nemvolt fullon a tér, aszittem többen lesznek, dehát igyis faxa volt.. csak elhagytam a hajgumim és a South parkos kitüzömet (késöbb megtaláltam a kitüzöt), meg persze a párnám ott hagyta a fogát 😄

Atkamon
Jók😛 mongyuk annyira nem voltak sokan, vagy nem tom nem láccik annyira😄 De biztos jó lehetett😛 majd jövõre én is megyek xD

Jaffa 2843
ittvan néhány kép
ha felismersz valakit, vagy talán magadat, kérlek hívd ezt a számot: 1-800000000 XD

idepittyfortheképek

remélem senki nem ismer fel engem.. szeretnék inkognitóban maradni és mindenkit szidni a intérnyeten <#hehe>

Aquir
na errõl még annyit, hogy pont ezt a típust vettünk névnapomra, és igen király😊

a párnacsatás képekre meg én is kiváncsi vagyok, hogy mekkora tömeg volt, meg hogy nézett ki xD

Jaffa 2843
a végén mi is csak 3an mentünk :S

Atkamon
Olyan kár, mindenki lemondta, akivel mentem volna😞(((

Jaffa 2843
én csináltam párat, lehet feltolom hamarosan

Pistike 007
Valaki csinált lépeket a warról?😄

Atkamon
Mi megyünk!