SG: Győr

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jaffa 2843
én mindenképp megyek 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Atkamon
aaah miért szerdán van?😞

Jaffa 2843
szerdán 30y koncert a bridge-be SZE felkészitö napok 😊

egy gyors kérdés...
kell a koncertre is karszalag? vagy elég a belépõt megvenni a bridgebe?

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Győri Devi
a hétfõhöz? alig várom...

やられたらやり返す。倍返しだ!

Jaffa 2843
énmeg munkát keresgélek 😄
nincs valami számtechbótba TGF? nemtudtok rola? MOD felejtõs 😄

Aquir
csinálom a jegyzõkönyvet, veszem fel a tárgyakat <#buck>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

htr93
Nyugi nem vagyokolyan kockafejû hogy csak itt éljek😊

Az jó. lementem egy Fesztiválra mûvölgyre, 10 napra, és rájöttem hogy 10 nap buli az nekem sok. és rosszais volt mert a Blues, Rock'n roll, alternatív rock, rockabilly otthonában diszkós haverok voltak😞 akik leszarták az ilyesfajta zenét, és sehova se tudtam elrángatni õket, ahova elakartam menni😞 cak egy koncrtre, de hát az 10 napból 1 az nagyon kevés😞(

Jaffa 2843
dehogy állt meg az élet 😄

ma pl megyek bulájba, talán bridge

jövö hétvégén meg megyek szegedre 3 napra bulizni 😄 jut eszembe aki ismerös szegeden tud egy olcso szálláshelyet?

htr93
Megállt az élet😞

Új téma?

Micsináltato a nyáron, és hogy álltok a hétfõhöz?

Aquir
ez a legjobb kishelikopter, ilyen méretnél ilyen kis akkumlátortól többet nem is kaphatsz, megszokod 😊 mert azért igénybe van ám véve az akku, hogy olyan gyorsan pörögjön a rotor hogy percekig nagy fordulatszámon a levegõben tartsa. A nagyobb helikopternél meg ám 2 óra töltés = 15-20 perc repülés 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

htr93
szerintem az simán jó...5-10perc aaz sok, ha közben egész végig arra gondolsz, hogy wáh de fasza!próbáld ki!😊

htr93
ja, az üzenetébõl nekem is leesett, de azért kössz.😛

zsolesz92
és tovább nem leet tölteni? tehát ha fent hagyod egy órát nem bírja tvább?

mert azért 5-10 perc elég gyenge

Aquir
infra távirányító, kisebb takarást bír, de egyébként is szemmel követed szal akkor a távirányító is látja mindig, és úgyis szobába kell, mert kis szél is elfújja, szóval a hatótávolság elég lesz, de nem tom mennyi kint kéne kipróbálni de nem odavaló. 25-30min töltés = 5-10 perc repülés. Közvetlenül a távirányítóból tölthetõ, amiben 2 ceruza van 😊 olyan 8 ezer volt ha jól emlékszem

zsolesz92
nem a helikopterrel megy terepgyakorlatra, lol 😄

amugy a kicsi mennyibe kerül? töltõs? mennyit bír egy feltöltéssel? mekkora távra hat a távirányító?

Aquir
volt múlt héten már egy környezettechnológiai terepgyakorlat, látogattunk Mol finomítót, gumigyárat, hulladéktelepet és szennyvíztisztítót, voltunk a Richer Gedeon gyógyszertárba is..
és még van 2 terepgyak: egy ökológiai és egy természetvédelmi. Mintavételezési módszereket ismerünk meg, adatokat rögzítünk, és feldolgozzuk õket, nemzeti parkkal kapcsolatos elõadások lesznek, és minden terepgyakorlaton jegyzõkönyvet kell készíteni

htr93
(nagyon durva. az elsõ nagyon királyul néz ki, meg komolynak, és drágának, aa másik meg szinte aranyos. basszus de durva)

Hogy-hogy terepgyakorla, ez mit is takar pontosan? kiviszed valahová nyílt terepre?

Aquir
már régebb óta van kettõféle: egy ilyen apache longbow és egy ilyen kis picco Z helikopter. az elõzõ 4 csatornás vagyis minden irányba meg lehet dönteni mikor száll, az utóbbi mindig elõre megy, csak kanyarodni lehet vele
egyébként még 2 terepgyakorlat augusztusig

htr93
Zsír.. és mit csinálsz mostanában? megvetted a távir. helikopátert?

Aquir
nem

htr93
ja.maker 2000.próbálkoztál jáékcsinálással?

Aquir
mégis mehetek a gyógyszergyárba pár emberrel együtt, mert gyõri vaok😊

ma meg a szegedi gumigyárban néztük a kaucsukot, a préseket meg az acélsodrást a tömlõkre (ami pl olajfúrótornyokhoz is kell) és algyõn voltunk, ahol desztillálótornyok vannak a mol-telepen

Aquir
büdik voltak 😊 csütörtök meg igazából megint változott annyiban hogy nem lehetett választani, a fehérjefeldolgozóba megyünk, halott állatok maradványait szagolgatni <#buck>

zsolesz92
7.ét és 9.ét kihagynám 😊

3- 3és fél órás út Szeged, busszal

Aquir
jövõ héten környezettechnológiai terepgyakorlat <#buck>
ez lesz a program:

Júl7: hétfõ: Szegedi Szennyvíztisztító, majd a hulladéklerakó; autóbusszal, indulás Rerrich Béla tér, várhatóan 8:00
Júl8: kedd: Dunai finomító, Százhalombatta, autóbusz, indulás: 7:00
Júl9: szerda: Algyõ, Mol Rt, Szegedi Gumigyár
Júl10: csütörtök: A csütörötki program ismét változott:
a) ATEV (Állatifehérjefeldolgozó, Hódmezõvásárhely) és ASA Hulladéklerakó (HMvhely) - indulás 7:30, Rerrich tér busz
b) Richter Gedeon Rt. Bp (Gyógyszergyár), vonat, 6:45 (saját költség)
kerem jelezni, hogy ki mekyiket választja. H.J.

Aquir
én csak az RPG makert ismerem meg több magyar játékot játszottam végig, amiket azzal készítettek, lehet arról van szó

htr93
Aquir érdekel idióta kétdés szerepjáték(játék)csináló progi?

Mer akkor majd tok küldeni linket már ész játékokhoz meg progikhoz.

htr93
2. Jujj
1.Jhajj...

Micimackónak leszakad a bal keze. mit veszel elõ a balkezével a jobb zsebébõl?na mit? hát a takarékszövetkezet!muhaha

Aquir

- apu, ez Nyyúúúll?
- Kisfiam nem, ez zsiráf.
- De nagy Nyúúllll

- Gyere Julus, nyúlj csak bele a gatyámba, érzed milyen kemény?
- Aham..
- Érzed milyen Hatalmas??
- Aham..
-Érzed milyen fórró?
- Aham
- Na, ezt mind neked szartam <#zavart2>

Aquir
mindent guitar pro-ba csináltam, onnan lehet midibe exportálni. csak akartam csinálni valamit, és ez lett😊

zsolesz92
tetszik, mivel csinálod meg midbe? vmi programmal?

htr93
hmm. érdekes... öhmm... a zongforát te zongoráztad? ez az ahol meghajlítod a zongorát vagy mi? amit a gitár témában is írtál?

Atkamon
á olyan jó lenne menni, de egy az, hogy pénteken suli, másik emg hogy nem engednek be 18 alatt😞 mongyuk valahogy megértem... még el"laposodna" az a hely is...

white party holnap a vertigoban (akit érdekel)

Aquir
alkottam <#buck>

Aquir
ez egyetem <#idiota> nyáron meg még 3 terepgyak, remélem a sörgyárba megyünk <#buck>

htr93
Átérzem.... rosszzz lehet a suli...

htr93
😊

Pistike 007
Nem, én is azt hittem, de júni 6-tól kezdõdik.
Ha fizetõs, akkor sincs semmi, mert le lehet látni a parkolóba simán. Nem olyan picik az autók hogy elvesznének a tömegben😄

Jaffa 2843
nemtudja valaki hogy a monster müsor vagy mi a kika parkolojába ingyenes e? asszem ma lesz

Aquir
én 4x egy évben: õszi + tavaszi szünet, karácsony, nyár 😊

Jaffa 2843
minden k1b@sz077 nap 😄

Pistike 007
Mi az a Gyõr?

htr93
<#vigyor2>

Hát ti voltatok gyõrbe?
Wiihihihi<#vigyor2>

Atkamon
hát ez fantasztikus...

Aquir
hát ez tök fasza! 😊

htr93
Voltam gyõrben! tök fasza!
Az ottani csellótanár tartott egykülön órát, az is tök fasza volt!

Aquir
nagy szürke és északra néz, mi az?

mágneses elefánt :p

zsolesz92
Egyetemi csarnok, szombat vasárnap, 24-25

24 órás vetélkedõ középiskolásoknak
szombat reggel 6kor találkozunk sulinknál, onnan megyünk a csarnokba együtt, és másnap reggel 8 felé szabadulunk.

este 10ig ki lehet menni, de 10-hajnal 5ig zárva vannak az ajtók

Atkamon
Én megyek!😊