SG: Pest megye Connection

Oldal 1 / 4Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bandee1987
fakkya

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

joebacsi
!

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

punci

\"A nyúl a legtiszteletreméltóbb állat: ott ül a fûben és mégse szívja el\"

Nem is igaz. :)

Petka
Sanszos, hogy ma sokan fognak menni Kerepesre kirándulni... :)

Petka
Pest megye az egy kihalt része az országnak...

balumaci
nem jár erre senki se :(

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

Petka
De legalább lényegretörõ :D

joebacsi
nem mondanám lendületesnek ezt a beszélgetést :D

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Petka
<#hehe>

joebacsi
nemis egyszer :)

Petka
Te fingottál?<#hehe>

joebacsi
csend és hullaszag :)

Petka
Na!

Bandee1987
hogyne

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

balumaci
csöcs

\"You need people like me, so you can point your fucking fingers and say : that\'s the bad guy.\"

joebacsi
punci

balumaci
up!

üdv mindenkinek
leledzik még itt valaki?
joe? stk? bandee? valaki? :)

dunga
up!

Isten szeret tégedet, az egyház meg a pénzedet. -- Oi! -- 'Ember küzdj és bízva bízzál!' ..de ha nem megy, legalább engem hagyjál!

joebacsi
ehh, ne is mond, itt a hegyen különösen örülök neki :)

balumaci
ma meg is tapasztalhatja mindenki :)

Ilonatelep upgrade?
max 10 auto fér el abban a kanyarodó sávban (lefelé,balra kanyar)...
ha beleesik 1 kamion akkor 6 és ugyanúgy az Auchanig fog érni a sörvége :)

de,a legizgibb a 5-10centis hó a temetõi emelkedõn :)
az komoly szokott lenni télen :)

joebacsi
hajnali 6kor a buszsofõrökkel azért ezis nagy teljesítmény volt :D

balumaci
na azért nem kell egy logisztikai agytrösztnek lenni ahhoz, hogy erre az ember rájöjjön :)

joebacsi
hájja, elvileg...volansoforokkel minden reggel kitárgyaltuk már 6 éve, hogy ez a megoldás ide...volt idõnk :D
aztán imáink meghallgatásra találtak :)

balumaci
jaja, azt is láttam
ott is lesz kanyarodósáv? metr az lenne az ésszerû....

joebacsi
jaja, plusz elkanyarodó sáv, lámpák, zebra, najonkemény :)
bár én spec az ilonatelepi keresztezõdés upgrade-nek jobban örülök, talán már nem a korháznál áll majd a sor befelé reggelente :)

balumaci
hohó, szevasz!
rég láttunk!

amúgy figyelitek milyen komoly lámpa kerül kerepesre? tudjátok, ahol el lehet menni mogyoród fele...nem semmi :)

joebacsi
ehh, a városi... :o)

azért én is belesek néha :)
hi 'tarcsaiak! :)

balumaci
hi
engem nem rugdostál vazz...még szerencse, hogy kedvenc topikok között bennvan, így egybõl láttam, hogy írt valaki eme elhagyatott topicba :)
üdv az új arcoknak!

Petka
topicrestart? :)

joebacsi
énis rugdosom vissza a már meglevoket :)

Paál
Kistarcsa jeeeeeee!!!!!!!<#banplz>

Petka
:O ilyen sokan vagyunk? ez már majdnem külön topic-ot érdemel :D
na hozok még embereket :DD

joebacsi
seat kistarcsai még, balu,stk grosstarcsa, bandee, mukika, meg szerény személyem kerepesrõl toljuk, 15 éve még azonos településen voltunk...szóval egye-fene, jöhetsz :D

Petka
hello :)
láttam pár régebbi hozzászólásban, hogy van itt egy pár tarcsai és környéki. bevesztek a klubba? :D kistarcsai vagyok ;)

joebacsi
háj :)

Petka
na mégegyszer

balumaci
up

jah és nagytarcsa az õskortól lakott hely ;)

Már ráfért a falura a honlap de nem mintha sokat tudhatnánk meg belõle :D

balumaci
nah
STK barátom most hívta fel a figyelmem, hogy létezik már Nagytarcsa hivatalos holnapj :)
nem tudom mikor\ki csinálta, de majd kiderítem...
finoman szólva nem valami nagy cucc, de legalább van:

www.nagytarcsa.hu

joebacsi
"2 hete a ház elõl loptak el 1 skoda fábiát!!!
a barom bazz fábiát lop?!!!
szal errõl azért elbeszélgetnék a fõkapitánnyal és társaival..röhej"
áhh ez semmi a mi cigányainkhoz képest :)
a balfaszok valamelyik nap képesek voltak átmászni egy egész utca házainak a hátsó udvarain, hogy valami értékeset találjanak. végül nagyapámék udvarában kötöttek ki és elvittek mindenféle vasakat meg szerszámgépeket, ugy cirka 150 rongy értékben. a röhej az egészben, hogy mindezt képesek voltak HÓBAN(!) megcsinálni, és szépen végig lehetett követni õket hazáig. Mire tudomást szereztem a dologról már a rendõrök rég elvitték õket...persze a rendõröket se kell félteni, megvannak a megfelelõ módszereik ellenük, de úgy tûnik, hogy mégse voltak eléggé effektívek, vagy csak egyszerûen ennyire hülyék, mert utánna 2 nappal elvittek 2 fejszét, meg még jópár dolgot a szomszédtól is, legutóbb meg a szalonnákat, és egy egész füstölt disznót az egyik ház padlásáról!

balumaci
hm, kösz szépen az infokat :)

hi!
hát...azért ez a nevem,mert volt 1 ilyen kocsim (Toledo)de lenyúlták a ház elõl...
azóta meg rajtam maradt a név :) (bf42)
hogy hol szoktam mozogni kistartján?
nem sok felé,lévén család,miezmás,de az eperjesi lakón lakunk a kórház mögött.
1ébként tõsgyökeres cinkotai vagyok,ide csak bevándoroltam cirka 14-15 éve :)
anno még itt az R-GÉ melletti cukrászdát béreltem,aztán itt ragadtam --> bérelem a kecót.
a hely maga tetszik - bár ez a kocsilopós,nem alvós,kicsit zavar szerintem :(
2 hete a ház elõl loptak el 1 skoda fábiát!!!
a barom bazz fábiát lop?!!!
szal errõl azért elbeszélgetnék a fõkapitánnyal és társaival..röhej.
mind1
"röviden" ennyi az önéletrajzom :)

joebacsi
már csillog-villog :)

balumaci
ha dzsuvás lenne a képernyõtok, akkor használjatok Monitorpucoló eszközt :D

balumaci
ehh, mikor????
mert amikor felkeltem bekapcsoltam a telcsim, és azóta nem hívott még senki.. meg tegnap este se hívott... :)

joebacsi
hmm õ pont a forditotját mondta :D
állítólag már hívott pár ezerszer :)

Oldal 1 / 4Következő →