184
SG: Pest megye Connection
-
STK #144 jah és nagytarcsa az őskortól lakott hely ;) -
STK #143 Már ráfért a falura a honlap de nem mintha sokat tudhatnánk meg belőle :D -
#142 nah
STK barátom most hívta fel a figyelmem, hogy létezik már Nagytarcsa hivatalos holnapj :)
nem tudom mikor\ki csinálta, de majd kiderítem...
finoman szólva nem valami nagy cucc, de legalább van:
www.nagytarcsa.hu -
#141 "2 hete a ház elől loptak el 1 skoda fábiát!!!
a barom bazz fábiát lop?!!!
szal erről azért elbeszélgetnék a főkapitánnyal és társaival..röhej"
áhh ez semmi a mi cigányainkhoz képest :)
a balfaszok valamelyik nap képesek voltak átmászni egy egész utca házainak a hátsó udvarain, hogy valami értékeset találjanak. végül nagyapámék udvarában kötöttek ki és elvittek mindenféle vasakat meg szerszámgépeket, ugy cirka 150 rongy értékben. a röhej az egészben, hogy mindezt képesek voltak HÓBAN(!) megcsinálni, és szépen végig lehetett követni őket hazáig. Mire tudomást szereztem a dologról már a rendőrök rég elvitték őket...persze a rendőröket se kell félteni, megvannak a megfelelő módszereik ellenük, de úgy tűnik, hogy mégse voltak eléggé effektívek, vagy csak egyszerűen ennyire hülyék, mert utánna 2 nappal elvittek 2 fejszét, meg még jópár dolgot a szomszédtól is, legutóbb meg a szalonnákat, és egy egész füstölt disznót az egyik ház padlásáról!
-
#140 hm, kösz szépen az infokat :) -
Seat #139 hi!
hát...azért ez a nevem,mert volt 1 ilyen kocsim (Toledo)de lenyúlták a ház elől... [erről több szó ne essék,régi sebeket tép fel...]
azóta meg rajtam maradt a név :) (bf42)
hogy hol szoktam mozogni kistartján?
nem sok felé,lévén család,miezmás,de az eperjesi lakón lakunk a kórház mögött.
1ébként tősgyökeres cinkotai vagyok,ide csak bevándoroltam cirka 14-15 éve :)
anno még itt az R-GÉ melletti cukrászdát béreltem,aztán itt ragadtam --> bérelem a kecót.
a hely maga tetszik - bár ez a kocsilopós,nem alvós,kicsit zavar szerintem :(
2 hete a ház elől loptak el 1 skoda fábiát!!!
a barom bazz fábiát lop?!!!
szal erről azért elbeszélgetnék a főkapitánnyal és társaival..röhej.
mind1
"röviden" ennyi az önéletrajzom :) -
#138 már csillog-villog :) -
#137 ha dzsuvás lenne a képernyőtok, akkor használjatok Monitorpucoló eszközt :D -
#136 ehh, mikor????
mert amikor felkeltem bekapcsoltam a telcsim, és azóta nem hívott még senki.. meg tegnap este se hívott... :) -
#135 hmm ő pont a forditotját mondta :D
állítólag már hívott pár ezerszer :) -
#134 ehh, ismered a másik illetékest, nem? :)
olyan, mint a faszom, csak ötször gyökerebben :)
nah, de félretéve a viccet...
ossival tegap este nem beszéltem
ma meg délben keltem
és ma úgysincs nyitva egész nap a Casual.... -
#133 amúgy ma mentek az ajándékodért, nem? -
#132 -
#131 ok, kiegyezhetünk egy döntetlenben -
#130 Morgen all!
Este volt egy kis ivászat, most keltem nemrég :)
megittunk egy üveg whiskey-t (Jim Beam), utána meg haver faterja felhívta a figyelmünket, hogy van jó kis házibor vagy 400 Liter :)
nah, mondanom se kell, fogyott rendesen...
senki nem kúrt be nagyon, csak pont jól voltunk..
most azért még kicsit kóma vagyok :) -
#129 amugy 'reggel -
#128 jo akkor legalább annyival, mint amennyivel nagytarcsa közelebb van pesthez -
#127 az lóxar -
#126 azért az a múlt nem "jóval" nagyobb, Nagytarcsa 700 éves falu :) -
#125 1. kutyát nem érdekli :P
2. hozzánk se kell terepjáró, max télen hugomat ki kell zargatni havat lapátolni :)
3. mostanában kezd problémás lenni a kisebbség, és annak is csak egy (viszonylag) szűkebb köre...
4. elhanyagolható a különbség
5. 92 előtt kb 30 évvel egyesült a 2 falu, előtte viszont teljesen különálló település volt ami jóval nagyobb múlttal rendelkezik mint nagytarcsa (első írásos említés: 1148) -
#124 úgy legyen -
#123 1. itt lakok én
2. nem a hegyen lakom, ahova max terepjáróval, vagy akármilyn 4x4-es kocsival lehet feljutni :)
3. nálunk nincsenek kisebbségiek
4. közelebb van pesthez
5. nem csak egy szörnyszülött falu vagyunk (ti anno, asszem '92-ben váltatok ki Kerepestarcsából)
ehh, hirtelen ennyi jutott eszembe, de majd még jönnnek a dolgok :) -
#122 majd kikupálódik :) -
#121 mégis mivel? :) -
#120 hm
de úgy zusammen az internetes társadalom egésze ismeretlen számára :)
az egy dolog, hogy itt spec újreg... :) -
#119 nem gyökér, csak még "pöttyet" tapasztalatlan :) -
#118 hm, ezt cáfolnám... -
#117 persze, hogy nem...
gyökér ez az ügynök
újreg geci -
#116 Welcome!
miért ez a neved, seattal jársz?
milyen kocsid van?
Kistarcsán hol szoktál mozogni? -
#115 csak, én tudod egoista volnék :) -
#114 de mondjuk kerepes jobb az tény :) -
#113 hát azért nagytarcsa sem épp cinkota "határában" van :) -
EgyÜgynök #112 mé mi lenne? a legnagyobb város lesz a környéken 10 év mulva....me szép és jó ja és a levegő is tiszta nem ugy mint nagytarcsán cinkota határába -
#111 "város"? -
EgyÜgynök #110 óóóa sötét roma tájat...bevezetem a diktatúrát kerepesen...és megszabadul kerepes a felesleges tárgyaktól és ujra letisztul tiszta bünök nélküli város lesz!
-
#109 őő a sötét téli tájat -
#108 most momentán pont előtérbe került a legnagyobb hátránya az itteni életnek...a romák [nagyon figyel, hogy még véletletnül se használjon sértő kifejezést, de ezt "enyhén" irónikusan teszi]
eszméletlen, hogy mit meg nem engednek maguknak mostanában...nah de ez sztem nem ebbe a topicba való
inkább kikukkantva élvezem az elém táruló csodálatos téli tájat... -
#107 -
Seat #106 Thx Joe! :) -
Seat #105 hi all!
kistarcsa: 1
:)