Sziget Fesztivál 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A szervezõk már korábban emlegették, hogy a nulladik napra meglepetés programmal készülnek. Ma bejelentették: augusztus 9-én az Illés zenekar egy jubileumi koncerttel szórakoztatja majd a korán érkezõ hetijegyes látogatókat. A nulladik napi Nagyszínpad fellépéssel, fennállásának 40. évét ünnepli a legendás hazai rockzenekar.
A hazai rock-, és kultúrtörténet egyik legnagyobb legendája, az Illés zenekar valamint Európa egyik legismertebb multikulturális rendezvényének szervezõi idén augusztusban egyszeri és megismételhetetlen programot kínálnak a zenerajongóknak. A Sziget Fesztivál nulladik napján, augusztus 9-én, a Nagyszínpadon jubileumi koncerttel ünnepli 40. születésnapját a zenekar.
Idén augusztus 10-17-között immár tizenharmadik alkalommal hívja látogatóit a Sziget Fesztivál, kínálatában a már megszokott változatos programokkal, hazai és nemzetközi sztárokkal a kulturális paletta majd’ minden területérõl.
A 2005-ös év azonban egy rendkívüli program lehetõségét is kínálja: klasszikus felállásában idén ünnepli negyvenedik születésnapját a hazai rock-történet zászlóshajója, az Illés zenekar. Ennek apropóján keresték fel a Fesztivál szervezõi a zenekart: a legenda, ha csak egy koncert erejéig is, a Nagyszínpadon éledjen újra.
Az Illés zenekar a hatvanas évek közepén zenéjével, gondolataival egy új életérzést jelentett. Megtestesítette és kifejezte egy nemzedék álmait.
A közel harminc évvel késõbb, a kilencvenes évek elején indult Sziget Fesztivál nagy érdeme, hogy teret adott egy generáció álmainak, és megvalósította a „virágok közt veled lenni” vágyát.
A „nagy” generáció egyik emblematikus zenekarának fellépésével az „Y” generáció Szigetén talán megtapasztalhatja minden nemzedék, hogy vannak olyan életérzések, vágyak és gondolatok, amelyek törvényszerûen megjelennek egy-egy adott korban, függetlenül a társadalmi környezettõl, és ezek azok az érzések, gondolatok, amelyek hidat képeznek a - talán túl hangsúlyozott - generációs szakadékon.
Augusztus 9-én, tehát a Sziget Fesztivál elõestéjén a „nagy csapat”, Illés Lajos, Szörényi Levente, Bródy János, Szörényi Szabolcs és Pásztory Zoltán a Nagyszínpadon ünnepli a zenekar születésnapját, melyre „nulladik napi” napijegy váltásával lehet majd bejutni.
A hetijegyesek számára az Illés koncerttel nyolcnaposra bõvül a Sziget Fesztivál, hiszen a hetijegy erre a koncertre is érvényes lesz.
diaksziget.com
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Nálunk ugyanúgy hülyítik a hülyíthetõket az ottani helyzetrõl, mint fordítva.
A részletekrõl semmit sem tudnak. Azt sem tudják, hogy szólt a kérdés.
Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
ha esetleg my dying lenne megint a szigeten...
:-O http://www.ashes.hu O-:
Meg ott van Erdély is, ott is vannak rendezvények.
Én azt is csípem, meg minden más jót is.
Az meg, hopgy Sziámira kevesen mentek szerintem azt jelenti, hogy kevesen szeretik.
mindenesetre ha Hatebreed lesz akkor talán egy napra elmegyek...
de szerintem személyemmel kapcsolatos megjegyzés akart lenni, ezért nem írta be...
a röhej az, hogy az alapító Sziámi koncertjére kb 5en voltak kíváncsiak 2004-ben 😛
szar az egész sziget );
ahhoz képest, hogy rockfesztnek indult, alig lép fel normális rock zenekar
mf3
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
nekem 3 at nem ismert, pedig az egyik volt 2001 ben aszigeten. 😞
*hihi ** *
Mondjuk nem sokat ér ez a szavazósdi.
Legalább láthatnám az állást.
(Verõce-Kismaros, augusztus 3-10.)
2005-ben minden korábbit felülmúló fesztiválra készüljetek!
Néhány a fellépõ zenekarok közül:
- Pokolgép
- Egészséges Fejbõr
- TransylMania
- Kárpátia
- Romantikus Erõszak
- Rómeó Vérzik
- P. Mobil
- Magozott Cseresznye
- OI-Kor
ez mekkora lál. náci sziget..
http://www.magyarsziget.hu/
najó, a rendes szigetre itt lehet szavazni😞biztosra veszem hogy amit beírok, fele nem lesz ott 😞)
http://www.sziget.hu/fesztival/kivansaggep
*hihi ** *
Szétosztják szépen.
de ilyen lószarokra nem fogok elmenni mint tankcsapda, rasmus meg egyéb LOL
*hihi ** *
Feldobtam egy sátrat is, így nem volt macerás éjszaka hazamenni.
Reggel meg szépen beültem a kocsiba és este megint kinn voltam.
Egy ilyen tittiritti rasmus is hihetetlen tömeget csõdít, nemhogy egy Machine Head vagy RHCP.
Vagy bedobnánakl egy AC/DC-t és a sziget területe sem lenne elég...
ez már a nyári tali szervezése ?? 😄DD
\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]
Anno sajna lemaradtam a hülye csajom miatt.
És azóta még csak a sound system volt itt.
(persze az is kircsi volt)
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
ezér akarok elmenni, hátha lesz megint vmi jóóó!