Sziget Fesztivál 2005

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

fifi
tudják... aki tájékozódott anno, és figyelték az eseményeket azok tudják. ez biztos.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

artschi
Illés a Szigeten - (2005.02.10) -

A szervezõk már korábban emlegették, hogy a nulladik napra meglepetés programmal készülnek. Ma bejelentették: augusztus 9-én az Illés zenekar egy jubileumi koncerttel szórakoztatja majd a korán érkezõ hetijegyes látogatókat. A nulladik napi Nagyszínpad fellépéssel, fennállásának 40. évét ünnepli a legendás hazai rockzenekar.

A hazai rock-, és kultúrtörténet egyik legnagyobb legendája, az Illés zenekar valamint Európa egyik legismertebb multikulturális rendezvényének szervezõi idén augusztusban egyszeri és megismételhetetlen programot kínálnak a zenerajongóknak. A Sziget Fesztivál nulladik napján, augusztus 9-én, a Nagyszínpadon jubileumi koncerttel ünnepli 40. születésnapját a zenekar.

Idén augusztus 10-17-között immár tizenharmadik alkalommal hívja látogatóit a Sziget Fesztivál, kínálatában a már megszokott változatos programokkal, hazai és nemzetközi sztárokkal a kulturális paletta majd’ minden területérõl.
A 2005-ös év azonban egy rendkívüli program lehetõségét is kínálja: klasszikus felállásában idén ünnepli negyvenedik születésnapját a hazai rock-történet zászlóshajója, az Illés zenekar. Ennek apropóján keresték fel a Fesztivál szervezõi a zenekart: a legenda, ha csak egy koncert erejéig is, a Nagyszínpadon éledjen újra.

Az Illés zenekar a hatvanas évek közepén zenéjével, gondolataival egy új életérzést jelentett. Megtestesítette és kifejezte egy nemzedék álmait.
A közel harminc évvel késõbb, a kilencvenes évek elején indult Sziget Fesztivál nagy érdeme, hogy teret adott egy generáció álmainak, és megvalósította a „virágok közt veled lenni” vágyát.
A „nagy” generáció egyik emblematikus zenekarának fellépésével az „Y” generáció Szigetén talán megtapasztalhatja minden nemzedék, hogy vannak olyan életérzések, vágyak és gondolatok, amelyek törvényszerûen megjelennek egy-egy adott korban, függetlenül a társadalmi környezettõl, és ezek azok az érzések, gondolatok, amelyek hidat képeznek a - talán túl hangsúlyozott - generációs szakadékon.

Augusztus 9-én, tehát a Sziget Fesztivál elõestéjén a „nagy csapat”, Illés Lajos, Szörényi Levente, Bródy János, Szörényi Szabolcs és Pásztory Zoltán a Nagyszínpadon ünnepli a zenekar születésnapját, melyre „nulladik napi” napijegy váltásával lehet majd bejutni.
A hetijegyesek számára az Illés koncerttel nyolcnaposra bõvül a Sziget Fesztivál, hiszen a hetijegy erre a koncertre is érvényes lesz.

diaksziget.com

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Lteebee
Én voltam a népszavazás óta.

Nálunk ugyanúgy hülyítik a hülyíthetõket az ottani helyzetrõl, mint fordítva.

A részletekrõl semmit sem tudnak. Azt sem tudják, hogy szólt a kérdés.

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

fifi
Járok ki seftelni Romániába... Ki volt írva boltokra hogy magyarokat nem szolgálnak ki/saját szememmel láttam/...Szerencsére nekem vannak fix embereim, mert különben köthetnék extra életbiztosítást. Én most egy ideig oda nem mennék.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

szacsi
erdélybe a népszavazás után nemigazán mennék (((:

ha esetleg my dying lenne megint a szigeten...

:-O http://www.ashes.hu O-:

Lteebee
Rockfesztiválok vannak országszerte egyre nagyobb számban.
Meg ott van Erdély is, ott is vannak rendezvények.

Én azt is csípem, meg minden más jót is.

Az meg, hopgy Sziámira kevesen mentek szerintem azt jelenti, hogy kevesen szeretik.

fifi
ja az lehet. nemtom...

mindenesetre ha Hatebreed lesz akkor talán egy napra elmegyek...

PResident Evil
azzal semmi gond nincs, a véleményét várom...

de szerintem személyemmel kapcsolatos megjegyzés akart lenni, ezért nem írta be...

fifi
miért baj ha szerinte gáz az egész...?

criminal law
Ja, 1995-97 régi szép idõd, fiatalon, de jó volt:-)
Tényleg más volt akkor az egész.

Tetsuo
éspedig? 😊

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

szacsi
törölnél...

PResident Evil
éspedig ?

szacsi
):

a röhej az, hogy az alapító Sziámi koncertjére kb 5en voltak kíváncsiak 2004-ben 😛

szacsi
igen

fifi
Én anno 1995-97 magasságában éltem ki magamat, de azóta megdöbbentõen elüzletiesedett, elnyálasodott... Ezt már nem nekem rendezik...

PResident Evil

szacsi
pffff...

szar az egész sziget );
ahhoz képest, hogy rockfesztnek indult, alig lép fel normális rock zenekar
mf3

artschi

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

criminal law
És arról mikor lehet kb biztosat tudni, hogy igazából ki várható a szigetre??

nemcsakfeel
hogy felkeltsék az érdeklõdést, mert így mindenki részesedhet a programja szervezésébõl 😊
nekem 3 at nem ismert, pedig az egyik volt 2001 ben aszigeten. 😞

*hihi ** *

criminal law
Ja, de akkor minek kérdik??? Ehh, mindegy.

Lteebee
Szerintem nem lehet és nem is nagyon számít a szavazatunk.

criminal law
Igen, állás...nem tudod, hogy azt hol lehet megnézni? Ha egyáltalán lehet...

Lteebee
Az enyémeket sem nagyon ismeri.
Mondjuk nem sokat ér ez a szavazósdi.

Legalább láthatnám az állást.

criminal law
Szavaztam én is, négyet irtam, abból egyet ismert fel a gép, vagy nem tudom hogy mondják ezt, szóval biztató.

Lteebee
Leadtam a voksokat.

PResident Evil
akkor sincs 😄

nemcsakfeel
V. Magyar Sziget

(Verõce-Kismaros, augusztus 3-10.)
2005-ben minden korábbit felülmúló fesztiválra készüljetek!

Néhány a fellépõ zenekarok közül:

- Pokolgép
- Egészséges Fejbõr
- TransylMania
- Kárpátia
- Romantikus Erõszak
- Rómeó Vérzik
- P. Mobil
- Magozott Cseresznye
- OI-Kor

ez mekkora lál. náci sziget..
http://www.magyarsziget.hu/
najó, a rendes szigetre itt lehet szavazni😞biztosra veszem hogy amit beírok, fele nem lesz ott 😞)
http://www.sziget.hu/fesztival/kivansaggep

*hihi ** *

Lteebee
Olyan nap már nincs.
Szétosztják szépen.

criminal law
Így van, max egy nap, amikor a legérdemesebb.

nemcsakfeel
max egy napra ,ha akkor több értelmes dolog is van.
de ilyen lószarokra nem fogok elmenni mint tankcsapda, rasmus meg egyéb LOL

*hihi ** *

Lteebee
Rendeld meg májusban!

PResident Evil
ehh, tesóm már 2 éve szervezõ, de sose visz magával protekciós jeggyel 😄 nekem meg hol van pénzem a nyár végén ilyenekre 😊

Szigetrõl nem szabad éjjel hazamenni! Hajnalig maradni kell legalább, hogy végig tudd nézni a Sziget ébredését!

Lteebee
Tavaly végig voltam és nagyon megtetszett.
Feldobtam egy sátrat is, így nem volt macerás éjszaka hazamenni.
Reggel meg szépen beültem a kocsiba és este megint kinn voltam.

PResident Evil
hagyjad, majd kap egy banánt😊

amugy ezéven tuti kimész a szigetre ?

Lteebee
Újreg 😞

Ennyit tud.

Maximálisan egyet tudok érteni! <#vigyor>

PResident Evil
írtam már hogy tavasszal talizunk !

PResident Evil
valami gond van ?

criminal law
ADF pár éve nagyon király volt, utána csak ültem, és néztem ki a fejembõl, hogy ez nem lehet igaz, szóval bánhatod, hogy kihagytad, de majd egyszer, hátha....:-))

mukika
de most valy hol lesz megrendezve?

Lteebee
Nagy bandák, meg ne is jöjjenek.

Egy ilyen tittiritti rasmus is hihetetlen tömeget csõdít, nemhogy egy Machine Head vagy RHCP.

Vagy bedobnánakl egy AC/DC-t és a sziget területe sem lenne elég...

(😮

ez már a nyári tali szervezése ?? 😄DD

\"A digitális, mindentlogolós korban vigyázni kell az emberfiának, mert könnyen megégetheti magát. :/\" Loál János atya bölcsessége - Jelentések könyve 5.55/5 [vétó on]

Lteebee
Az lenne még jó, ha megoldanák a sátrak szellõzését, vagy több program lenne szabadtéren.

Lteebee
ADF király lenne.

Anno sajna lemaradtam a hülye csajom miatt.
És azóta még csak a sound system volt itt.
(persze az is kircsi volt)

Laffite
ha brmc is lesz megyek én is, persze úccse lesz 😞

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

démonigyerek
<#lama><#kocsog>
kkkkkööööööööcsög

<#eljen><#worship><#eljen>
ezér akarok elmenni, hátha lesz megint vmi jóóó!