Sziget Fesztivál 2005
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Email: [email protected]
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A hangfalak lehettek volna jobbak 😊.
Nekem egyedül csak a wall feldolgozása tetszett, amit nyomtak.
Word upot is eljáccották volna szntem, ha nem lett volna az a szünet.
Amúgy azér tûnt el az énekes, mert az eggyik gitárral volt valami gond asszem.
Ezt írták a sziget honlapján.
Ja, és imádom a Szabinát! <#szeret>#szeret><#integet2>#integet2>
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
I love this game!
AdamF pedig annyira nem teccet...
Iden is mennek, de kicsit messze vagyok az otthontol, es ezt az egyet nagyon banom, hogy kihagyom.
Vegetáriánus : régi indián szó, jelentése béna vadász
még maradt 3 db eladó hetijegyem, 23.000Ft/db, és sorba sem kell állni. Hívjatok: 70/370-9065.
ennyi a sziget.
Korn kiesik mas elfoglaltsag miatt, skap -ra meg egyedul nem megyek ki haverok >fdsfdsfdsf
Resurrection!
De biztos velem van a gond :-)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
...de az emberek többsége a fesztiválokra amúgy sem az elektronikus zene miatt jár ki, mint ahogy én sem, pedig szeretem, de ott valahogy nem esik olyan jól... Persze ezt a három nevet azért mindenképpen megnézem, egyszerûen kötelezõ!
A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC
Jó, Timo Maas, Bukem és Rush nem rossz, de ez kevés szvsz. Paul van Dyk meg nem a kedvencem.
Kár.
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
😊😊
http://www.kaukazus.hu >> olajkutakat, szabad légutat.
Minden idõk legjobb Nagyszínpad-programját sikerült az idei Szigetre összeállítani. A korábban bejelentett sztárokhoz a napokban csatlakozott az underground világában legendás Skinny Puppy, valamint a Basement Jaxx, akik tavaly a legjobb koncertet adták a Szigeten, és idén pedig számos nagy fesztivál, többek között a Glastonbury Festival fõ fellépõi. Az idei rendezvényre június 15-én estig lehet még kedvezményes áron jegyet venni.
Kikerekedett az idei Sziget Nagyszínpadának programja.
Már a „nulladik” napon lesz idén koncert: a legendás Illés zenekart utoljára láthatják koncerten rajongói.
A Sziget indító napján, szerdán a Nagyszínpadon fellép a spanyol Ska P, új énekesnõjükkel lép fel a Morcheeba, majd a magyar sorban a Quimby ad koncertet és késõ este Sean Paul lép a színpadra.
Másnap Ce'Cile és a T.O.K kezdi a sort, õket Natalia Imbruglia követi. A magyarok közül az Anima Sound System lép fel ezen a napon, majd az Underworld zár a Nagyszínpadon.
Pénteken a The Wailersszel nyit ez a helyszín, majd a Brand New Heavies lép színpadra. Ezen a napon csak külföldi fellépõk lesznek a Nagyszínpadon, így a BNH-t The Game követi, utána a Basement Jaxx fejezi be a napot.
Szombaton a Les Tambours du Bronx, majd a Mando Diao lesz látható, utánuk a Tankcsapda zúz és végül jön a Korn.
Vasárnap a The Toy Dolls, a Juliette and The Licks, a Kispál és a Borz végül a Franz Ferdinand lép a Nagyszínpadra.
Hétfõn a Skinny Puppyt a Roots Manuva követi, ezután lép színre a Sziámi, akiket Nick Cave és együttese követ.
A Sziget zárónapján a Nagyszínpadon fellép a Beatstakes, a The Hives, a Sex Action és a Good Charlotte.
Az idei Szigetre naponta - a "nulladik napi" Illés-koncertre is - 5.000 Ft-os napijegy áron lehet majd bejutni. Azok azonban, akik elõvételben hetijegyet vásárolnak - ami az elsõ idõszakban, azaz június 15-éig 20.000 Ft lesz - 8 napig élvezhetik a Sziget programjait, hiszen a "nulladik napi" Illés-koncert hetijeggyel is látogatható lesz. Gyors fejszámolás és kiderül: egy elõvételes hetijeggyel 4 napijegy árát lehet idén spórolni, a Sziget fele tehát így ingyen megúszható. Azonban ez az 50%-os kedvezmény csak 15-én (az arusító-helyeken zárásig, de online akár éjfélig) él! Június 16-tól az elõvételes hetijegy már 25.000 Ft lesz és a kapuban 30.000 forintért lehet majd megkapni.
sziget.hu
És az eddígi nagyszínpadosok annyira nem is gyõztek meg. Mondjuk van egy két igen nagy név, de még át kell gondolnom, megéri-e azt az ötezret...
Újabb nem hivatalos Sziget- fellépõinfó: értesüléseink szerint a 69 Eyes is fellép majd a Sziget Nagyszínpadán, méghozzá augusztus 12-én!
A Ramones-bõrcuccokat fekete hajjal és napszemcsivel kombináló finn gótrockbanda a 2000-es "Gothic Girl" óta sikert sikerre halmoz, és Magyarországon is hatalmas rajongótábora van; nem csoda, hogy a legutóbbi, tavalyi EFOTT-os fellépés után idén újra jönnek majd - a hivatalos oldaluk tanúsága szerint.
diaksziget.com
A LEGNAGYOBB KEDVENCEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PARADISE LOST a SportSzigeten? - (2005.05.27) -
Értesüléseink szerint az idei SportSziget meglepetés- zenekara a Paradise Lost lesz!
A gothic és doom metal e meghatározó - vagy akár stílusteremtõ - angol bandája immár 15 éve ontja magából a jobbnál jobb albumokat, melyek közül a legutóbbi a zenekar nevét viseli; e korong bemutatóturnéja során látogatnak most ismét Budapestre - a hivatalos oldal tanúsága szerint.
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!