irkab1rka#6
Pedig a NYT-nál a hírlevélre kattintva egy login oldal jön be és aztán keresheted a cikket mint állat...
Én is így gondolom, ezért írtam h esetleg, pl az MTI spéci oldalaira hazai újságírók fizetnek elő (ha jól tudom), de legtöbbször nem azt a forrást használják.
pemga#4
"nagyongyors híradó tuti forrással." A spanyol vonatrobbantásnál volt az, hogy a hivatalos forrás csak órák, napok múlva volt hajlandó megmondani mi is történt, a netes blogok megbízhatóbbak voltak. A net ereje :).
(Amúgy ki a tökömet érdekel egy keletmegyei lap? LOL)
Mondjuk azokat, akik ott élnek...
Épp azért szűnnek meg az ilyen lapok mert nem életképesek.. van helyette 1000 más. (Amúgy ki a tökömet érdekel egy keletmegyei lap? LOL)
Csak komoly szolgáltatás ellenében lehet (hosszútávon) fizetős, pl exluzív tőzsdehírek, esetleg nagyongyors híradó tuti forrással.
Van kis hazánkban több olyan megyei napilap, amelynek netes hozzáférése hétköznapi halandónak tiltott, vagy olyan szintű regisztrációs procedúrához kötött, ami egyszerűen nevetséges (majdhogynem "C" típusú nemzetbiztonsági átvilágítással egyenértékű), miközben a legtöbb országos napilap ingyen és teljes terjedelmében böngészhető a weben is. A keleti végek megyei lapjainak felelősei közül néhányan talán az agyukhoz kaphatnának...