22
-
#22 A DC++. -
pemga #21 Nem tetszik a műsor? Ne nézd tv-t! Mindössze annyit kell tenned, hogy kiveszed a távirányítóból EZT [az elemet]. Nézzétek meg a Vektor c. remekművet :)).
Egyébként tudom, hogy nem vigasztaló, de legalább nem vertek rá 3-5 évet, mint amennyivel azt a közel ezer embert fenyegetik US-ben. Az ázsiai razziáról még nincsenek is ilyen hírek, csak arról a HongKong-i figuráról akinél találtak pár lemezt, ő kapott pár évet. -
fapapi #20 Meg annyit akartam irni hogy ezeket a zeneket mar halgatni is buntetés :D -
palika22 #19 Ezzel tényleg az a baj, hogy precedens értékű norvégiában. Ezzel sok embert tudnak meghurconi egy életre. Gondolom, jól megfizettek egy-két tökös ügyvédet, meg kifogtak egy-két töketlen bírót, aki majd a saját kölkeit is képes elítlélni a zenehalgatásért. -
GodBadka #18 Ok. Neked megírom az összes programot külön. Ki is számlázom mindért a bruttó 9000 forintos óradíjat. Nem tudom melyik neked az olcsóbb? -
fapapi #17 Ha valami mai gagyi slágere mutatott a link akor csak rohogni tudok hogy a szerzo egyaltalan penzt mer kerni a szar zenejeert :) nem hogy penzt de be is tiltanam.
Egyebkent azt nem ertem miert nem adnak ki olyan CD ket amiken minőségében megfelelő MP3 formatum van?
legalabb akor nem 10 szamert adok ki horibiris osszeget
-
#16 Holnap már azért fognak elítélni valakit, mert olyan oldalra mutatott a linkje, amelyikről van link mp3-ra, holnapután meg már mindenkit, aki linket rakott fel, mert előbb utóbb a linkeken keresztül eljuthatunk a tiltott fájlokig.
Ez az új maffia. Látszik hogy fogy a pénz az eddigi dolgokból, és most máshonnan kell pótolni. Végülis nagyon jó módja a semmiből való pénzcsinálásnak. -
#15 Undorító. Költsék gyógyszerre. -
Mice #14 azért a cache-t ne keverjük ide
az oldalakat nem a gugli írja... -
Mice #13 azt az oldalt is oda kell rakni vkinek... -
#12 Jó lenne, de ez olyan mint az olasz maffia. Mindenben benne vannak. Soha nem purcannak ki. -
#11 amugy minél nagyobb hiszti van annál jobban érezni hogy az utolsókat rugják a köcsögök -
Supergamer_real #10 Mi ez a hülyeség? Akkor holnaptól kéretik a google.com norvég változatát is elítélni... meg az összes keresőprogramot.
Szánalmas. -
#9 Épp ma (hétfőn) volt egy rövid hir a tv-ben h az újrairható cd-kért is sír a Geci Artisjus mert nem evszik ejnye, kevesebb bevételt szedhetnek. Mert hát ugye ki a franc vesz DVD-t 500-értha van 150-ért is....ugye nincs bevétel, a hologramos matricával ellátott cuccost nem evszik, úgy örülnék ha összeomlana a piacuk. -
#8 Gusztustalan patkányok ezek a jogvédők. Valahol olvastam, hogy "másolatért nem fizetek". Igazat adok neki, mert egy énekes csak 1 cédét énekel fel, a többi csak copy. Szal, énekelje fel 500.000 cédére a zenét és akkor maj' megveszem. A progiknál dettó: írja meg a progit annyiszor, ahányszor elakarja adni. Bekaphatják. -
echo #7 És mi van ha nem konkrét file-okat linkel hanem egy weblapot. Azért szerintem tuti nem csukhatják le, mert elviekben elképzelhető hogy amikor linkeltem még nem voltak ott semmiféle mp3ak, vagy egyszerűen nem tudtam hogy ott vannak, nem hiszem hogy le kéne ellenőrizni töviről hegyire minden oldalt amit linkelek... -
tomo #6 erdekes, hogy a link nem tartozik a szolasszabadsag kategoriaba. hisz szabad megmondanom hova huzzanak el a jogvesztok, de azt nem hogy hol talalhato a kerdeses file. -
efraim #5 Mivel precedens erteku per volt, a jogvedok erosen a sarkukra alltak, hisz ha felmentik a sracot, akkor szabad az ut a hivatkozasok kozzetetelehez. Gondolom megkentek par birot, hogy a javukra valtoztassak meg az iteletet, mert ezutan ha hasonlo eset adodik, akkor a birok rutinbol mar a jogvedok javara dontenek. -
Praetor #4 Szerintem minden bírósái ítélettel kapcsolatos hírben az első mondatokban ki kellene hangsúlyoznia a cikkírónak, hogy melyik országban döntött úgy a bíróság. Ennél a hírnél végül is sejthető, hogy a norvég diákot nem a spanyol bíróság ítélte el, de sok hírből csak halvány utalásokból derül ki, hogy pl a jenkiknél volt a verdikt, ami minket - mondjuk ki őszintén - "nem nagyon" érint.
Ennek az egyértelmű információnak a hiánya sokszor "pánikkeltő" jelleget ad a hírnek, amelyre tipikusan "parahullámmal" reagál a fórumozó közönség. Szerintem ezt kerülni kellene. -
Jamie #3 Ja, beszóltak, hogy nehogymá ne kapjon valamit a bűnöző! -
#2 Persze , ha egyszerű lenne onnantól egyértelműen ki lehetne jelenteni hogy a pénz beszél ... vagy pedig nem beszél... -
Sityi #1 Menjenek a francba. A világ legkuszább jogterületévé tették a szerzői és szomszédos jogot, valamint viccet csinálnak az egészből azzal, hogy ilyen összevissza ítélkeznek.